avatar uživatele

The Answer

Jméno
To by sta chteli vědět xD
Věk
30 let — narozeniny slaví za 162 dní (Váhy)
Bydliště
V jednom blbim městě, kde nic neni a já to tu nesnášim!!!!
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Spláchnutej
Flushed Away
100 %

bezva

na spláchnutýho sem se těšila hroznoou dobu dopředu a musim říct že nesklamal:-D...je to fakt boží film!!!je v něm trochu od všeho-honičky, hádky humor...no prostě dokonalý...doporučuju:-D

28. prosince 2006
plakát filmu
90 %

super

skvělá komedie!!! aa opravdu pro celou rodinu.mě hlevně nadchlo že byla o basketalu což je můj obíbený sport.jenom co mě tak trochu zklamalo že film byl tématem podobný filmu jů vona je chlap. ale t neva...byl to super filmík a doporučuju ho všem kdo se chtějí pobavit:-D

26. prosince 2006
plakát filmu
Čokoláda
Chocolat
100 %

super

čokoláda je opravdu suprovej film.má takovej neobviklej příběh a tak...je opravud super!!!nejlepší je Johnny (kterej je tu naprosto úžasnej) ale trochu mě zklamal že tam byl jen tak málo........:-/
ale jinak dávám 100% protože je tofakt povedený dílko:-D:-D:-D

26. prosince 2006
plakát filmu
Den nezávislosti
Independence day
80 %

no jo

docela povedenej film....je i celkem vtipnej a tak...ma ho docela ráda.moce mě nebaví až ten konec to zdlouhavý útočení na ten talíř........jinak je to celkem dobrej film:-)

23. prosince 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
50 %

:-/

nevim nevim...ja tenhle film nemusim.jasne je jako celkem dobrej ale me se nelibi to provedeni...vsude stale tma ze tam (teda aspon v nasem socialnim kine) nebylo nic videt a navic to bylo s titulkama takze me to nebavilo...asi uz nikdy vice:-(

15. prosince 2006
plakát filmu
Policajt ze školky
Kindergarten Cop
60 %

:-D

ale tak jako sloto.policie a deti to sice nejde moc dohromady..ale proc ne..takove klasickej americke film....

15. prosince 2006
plakát filmu
Happy Feet
Happy Feet
90 %

super pohádka

je to super pohádka a je to dost hustý!!!!má to dokonalej námět (ten by me fakt v životě nenapadl) pak nějaký super hlášky!!!!!!!!sem tam i teda přišlo že neco bylo zbtečně roztahaný až trošku nudný.jinak film byl naprosto dokonalej a ráda ho zas někdy zkouknu!

10. prosince 2006
plakát filmu
Manituova bota
Schuh des Manitu, Der
80 %

:-D

skvělej film, skvělej nesmysl!!!!je to dokonalá parodie sdokonalym nametem. ráda se na tenhle filmik vždycky podivam...akorat m,ě štvalo že sem ho viděla s titulkama ...nejvic me fascinoval vinetouuv bratr;-)...no doporucuju vsem co se chtej zasmamt :-D

8. prosince 2006
plakát filmu
Anna a král
Anna and the King
80 %

zajímavý

tohle je docla zajkímavej a zajímavě dělanej fim.je i docela hezkej.mám ho celkem ráda.líbí se mi že je z takovýho jinýho prstředí...a vůbec je to taková celkem pohoda

8. prosince 2006
plakát filmu
60 %

:-)

docela povedenej film, ale moc zas tak ho nemusim... nevim.děj ten by šel, motiv taky i ty kostýmy byly docela dobrý (nemyslim že by se mii nejak zvlast libily-to ne byly dos děsny ale dobre udelany)...

4. prosince 2006
plakát filmu
Tarzan
Tarzan
90 %

super

fakt super film miluju animáky a tenhle mezi ně opravdu patří!!!!!!tarzan je super taky bych celkem brala takovej život..jen tak si lítat po lese....jóóóó ty by byl život...no nic to se mio stejně nesplní...prostě je to super film, super pro děti a podavení. akorát dřív sem nemohla pochopit ten konec.ted už je to v poho...dávám 90% a ráda ho zas skouknu ;-)

4. prosince 2006
plakát filmu
Policejní akademie: Moskevská mise
Police Academy: Mission to Moscow
80 %

jo

tendle film je dobrá komedie.já ho mam docela ráda, ale ten policejní humor je uz trochu ohranej...je to kdyz se chcete pobavit, jinak asi ne ;-)

1. prosince 2006
plakát filmu
Asterix a Vikingové
Astérix et les Vikings
90 %

dobry

super animak.mam je proste rada ;-)!!!docela vtipny, ale spousta veci se tam dalo predpovidat(to je asi jedinej zapor)...taky super byl holub sms, ten byl fakt legracni a ten znicehonix (ten byl zas tak dokonale osklivej az se mi libil!) jinak se mi filmik celkove opravdu moc a moc libil!!!!

1. prosince 2006
plakát filmu
Policejní akademie
Police Academy
80 %

asi nejlepsi

tanhle dil sem videla jako posledni ale libis se mi nejvic.bylo to vsechno takove nove a jeste neohrane.ty dalsi uz se mi tolik nelibily :-)

1. prosince 2006
plakát filmu
Policejní akademie 4: Občanská patrola
Police Academy 4: Citizens on Patrol
50 %

taky slo

tenhle díl mse mi asi líbi nejmíň.nevim proc ale je to tak..připadal mi takovej divnej...ty díly pred tim mi připadaly lepsí:-s

1. prosince 2006
plakát filmu
Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
90 %

super

bezva, vtipny atd...jako asterix s öbelixem vždycky...tenhle díl je totálně super...nej je jak obelix leze po svinze a ulomi ji nos a pak ho s asterixem pod ni schovavaji, nebo jak bloudí piramidou a nebo prostě asi celej film....;-)!

1. prosince 2006
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
100 %

super

tímhle filmem jsem byla opravdu nadšená!!!čekala jsem něco trochu jiného ale bylo to opravdu špičkový!!!Konec me trochu zklamal...že johnny byl ten špatnej , ale co se dá dělat...jinak děj byl taky opravdu špičkovej.taky obdivuju Morta Rainyho, páč já bych se při takový situaci zhroutikla mnoihem dřív...super byl 100% johnny depp, kterej svou roli ztvárnil naprosto dokaonale!!!!!!!taky se musim přiznat že jsem se chvílema docela bála (třeba vždycky když Mort rainy přijížděl ke svému domu... a tak). doporučuju všem!!!!a dávám 100%!!!!!

29. listopadu 2006
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
90 %

paráda

skvělá komedie. jenom je to tak trochu americká klasika-geniální dítě a blbý zloději.. jinak supoer na pobavení!!!!!!!!znám už ho pomalu naspamet kolikrát jsem ho viděla ;-)

24. listopadu 2006
plakát filmu
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Home Alone 2: Lost In New York
100 %

bezva

bezzva filmík...líbi se mi sice míň než jednička, ale taky bezva komedie a doporučuju skouknout (to i jeničku!!!!!!!!!!)dala bych tak 75% (coz tu neni takze zaokroujhluju na 80) ;-)

24. listopadu 2006
plakát filmu
Sám doma a bohatý
Ri¢hie Ri¢h
90 %

super

super- tenhle díl je asi nejlepší...taky bych brala takovej život.. takovou školu atd.je to taky skvělá komedie a taky sem to viděla aspoň 6x..opravdu doporučuju!!!!!!!!!!!

24. listopadu 2006
plakát filmu
Past na rodiče
The Parent Trap
100 %

super

tenhle film jsem si zamilovala.je naprosto dokonalej!!!!!!mám ráda filmy o dvojčatech..jsou prostě super...má to super hlášky,děj no prostě tendle fil miluju (hned po pirátec ;-) )

24. listopadu 2006
plakát filmu
Tři mušketýři
Three Musketeers, The
90 %

;-)

povedenej film. mušketýři jsou super. nejvíc se mi tady líbil asi Aramis... taky bylo super jak se stale za někoho převlékaly aby někoho zachránily... bylo to super :-) !

19. listopadu 2006
plakát filmu
Nekonečný příběh
Neverending Story, The
80 %

jo!

pěknej film, se skvělim pohádkovim námětem. když sem se na něj koukala tak jsem se chtěla stajně jako Bastian dostat do Fantazie :-). můžu se na něj čas od času znova podívat a vždy se mi líbí!

16. listopadu 2006
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
80 %

dobrý

tento film se mi docela líbil...mám ráda harryho pottera a i kouzelnický svět...znám i knižní podobu ale film se mi asi mlíbil víc, i když tam není úplně všechno co v knize...

9. listopadu 2006
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
60 %

taky dobrý

druhé pokračování Harryho pottera se mi líbilo a kousek méně než jednička.. nevím proč ale něco mi tam připadalo takoé zdlouhavé...no nevim ale fanouškem harryho pottera jsem i nádále zůstala!

9. listopadu 2006