avatar uživatele

miamia

Jméno
Why so serious?
Věk
31 let (Ryby)
Bydliště
Za sedmero horami a sedmero lesy
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

Více informací podle k flimu.net:

Soutěže: Na kfilmu.net jsem vyhrála jednu soutěž, i když už vůbec netuším jakou. Jako cena byly dvě vstupenky na nějakou akci začínajících umělců s palačinkovým rautem. Vzala jsem kamarádku a když jsme tam přišly, paní na kase řekla, že žádné vstupenky tam pro nás nemá (jak jsem byla informována). Nakonec nás ale pustila i bez nich....

Oblíbené filmy: Piráti z Karibiku, Auta :), Potterové, Van Helsing, Hvězdný prach a hlavně Jumper!!!
No jo, jsem hodně na pohádky... :)

Osobnosti: Jsem hlavně na herce, a to na Owena Wilsona a Garretta Hedlunda a pak ještě Shiu LaBeoufa a Haydena Christensena. Upřímně obdivuju Toma Cruise a Mela Gibsona.
Z hereček Rachel Bilson.
A pořád nevěřím, že Heath Ledger je po smrti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recenze: Tak nějakou oblíbenou recenzi nemám, ale tak nějak se mi jich většina líbí a ráda je čtu. (Samozřejmě kromě těch, co povinně píšeme ve škole...)

Soudtracky: Ty úplně zbožňuju. Normálně bych například sama od sebe neposlouchala metal a hardrock, ale v soutracku matrix se mi to líbí. Když si u té hudby přehrávám v hlavě film, je to něco jiného než poslouchat z rádia.
Nejlepší soundtracky jsou instrumentální!!! Hlavně večer...

Testy: Baví mě je vytvářet, ale ještě lepší je je vyplňovat.

Trailery/videa: Upoutávky jsou super. Vždy umějí vybrat to nejpoutavější. Nejlepší upoutávky jsou na akční fantasy :D (Trailer HP5 se mi líbil víc než film)

Chyby ve filmech: To jsou občas takové blbosti!! Komu může na filmu vadit střídání polohy vlasů?? Samozřejmě až na nudné filmy. Tam není nic lepšího na práci, než je hledat...
Ale musím se přiznat, že občas, když chybu sama odhalím, tak mám hroznou radost!! :D

Wallpapery: Právě teď mám na ploše fan wallpaper Jokera z Temného rytíře.... Heatha :(