avatar uživatele

FredyZH

Jméno
Jozef Oravec
Věk
Bydliště
Žiar nad Hronom
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Flynn Carsen: Kletba Jidášova kalichu
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice
90 %

Flynn je v pohode, hlášky ujdú, efekty sú tiež super, aj keď film čerpá z mnohých iných snímkov má grády a stále niečím prekvapí.

21. července 2009
plakát filmu
Dnes večer všechno skončí
Dnes večer všechno skončí
20 %

Pochopiteľne ideologicky ladený, ničím zvláštnym neprekvapujúci film prakticky s jednou zápletkou. Nič moc, na jedno pozretie stačí.

2. března 2009
plakát filmu
Říše vlků
Empire des Loups, L‘
90 %

Skvele natočený film, ponuka napätia od začiatku až do konca, Jean Reno znovu vo vynikajúco zahranej jemu našitej roli. Film je trochu zvláštnejší, ale neuberá mu to na ničom...

19. února 2009
plakát filmu
Muzika
Muzika
90 %

Snímok opisuje "komančovskú" dobu 70-80 rokov, ale nijako "zvlášť" nekomentuje, ani nehodnotí status quo, skôr poukazuje na bezmocnosť s niečím hýbať a nemožnosť s niečím legálne pohnúť.
Svokrou deptaný "jazzista" Martin, hrávajúci na tancovačkách, kvôli šibnutej Anči Prepichovej odmietne hrať vo Švajčiarsku a odíde "skapať" na "Šíravu".

19. února 2009
plakát filmu
Rallye smrti
Death Race
100 %

Jason Statham je jeden z mojich obľúbených hercov a ani tentokrát nesklamal. Filmov podobnej série je síce dosť, ale Death Race je od začiatku do konca nabitý akciou a určite sa pri ňom nenudíte.

15. února 2009
plakát filmu
Oko dravce
Eagle Eye
90 %

SUPER! Našlapaný dej s vynikajúcou akčnou gradáciou, stále sa niečo deje, žiadne hluché miesta. Až na trochu neprehľadné automobilové naháňačky nie je filmu čo vytknúť. 90%.

1. února 2009
plakát filmu
Dědeček, Kyliján a já
Dědeček, Kyliján a já
30 %

Ako píše Bisma, obohraná téma, dej je dosť rozvláčne podávaný, tá emotívnosť a romantika sa dala aj trochu zhutniť a Londýn je tiež trochu od veci...30%

1. února 2009
plakát filmu
Griffin a Phoenixová
Griffin & Phoenix
70 %

Veľmi pekne, pútavo podaný príbeh, ktorému nechýba vtip, romantika, striedavo smiech i plač. Aj keď je na danú tému snímkov viac, odporúčam. Tých 75 % určite má.

24. ledna 2009
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
100 %

Jeden zo skvostov českej kinematografie, herecký koncert pána Kodeta, výborne sekundujúceho p. Donutila. 150 %.

1. ledna 2009
plakát filmu
Anton Špelec, ostrostřelec
Anton Špelec, ostrostřelec
50 %

Liguére...liguére... To si pamätám už odmalička. Aj keď je dej filmu ľahko predvídateľný a nie sú veľmi originálne skeče, výkon pána Herca Buriana pozdvihne akýkoľvek, aj zlý film.

31. prosince 2008

Je to také nemastné, neslané, príliš rozvláčne, za pohľad stoja aspoň vnady niektorých aktérok. Nič moc.

7. prosince 2008
plakát filmu
Jeremiah Johnson
Jeremiah Johnson
90 %

Jeden z najlepších Redfordových filmov. Oplatí sa to pozrieť už len kvôli krásnym prírodným scenériám Utahu.

1. listopadu 2008
plakát filmu
Čistá práce
Bank Job, The
100 %

Skvele natočený snímok, gradácia od začiatku až do konca, ťažko predvídateľný záver filmu, zápletiek ažaž, Statham je super. Oplatí sa vidieť = 90 %

4. října 2008
plakát filmu
Firecreek
Firecreek
90 %

firecreek

Súhlasím s jahudkom, bol trochu psychologický, ale jeho prednosťou je aj to, že nezapadol do "westernového" klišé.

21. září 2008
plakát filmu
Tuxedo / Smoking
Tuxedo, The
80 %

Pohodový, oddychový film. Nie je v ňom až tak veľa akčného ako v iných Jackieho filmoch, ale humor a vtip nechýba a to je hlavné.

7. srpna 2008
plakát filmu
Spider-Man
Spider-Man
90 %

Asi "Určite" najlepší film z celej série pavúkovcov, málokedy sa vydarí pokračovanie (česť výnimkám), tento film ešte nie je "postihnutý" nabaľovaním...SUPER

7. srpna 2008
plakát filmu
Tenkrát na Západě
Once Upon a Time in the West
100 %

Nechcem opakovať iných, ale fantastická Morriconeho hudba, skvelá Leoneho réžia a vynikajúce výkony protagonistov tvoria z tohto filmu "otčenáš westernu". Jedno z diel, ktoré treba v každom prípade aspoň raz vidieť.

4. srpna 2008
plakát filmu
Tak daleko, kam mě nohy donesou
So weit die Füse tragen
100 %

100 %

Určite jeden z najlepších filmov svojej kategórie, žiadne že my sme tí dobrí a oni sú tí zlí, nadčasové poňatie, nádherná príroda, strhujúci dej = skvelý zážitok.

27. července 2008
plakát filmu
Poklad na stříbrném jezeře
Der Schatz im Silbersee
100 %

Bezpochyby najlepší film z celej série mayoviek. Krásne prostredie Plitvických jazier má svoje čaro, pamätám si keď som bol malý a dávali to v TV, skončili všetky hry a všetci sme utekali domov,aby sme to neprepásli...

11. července 2008
plakát filmu
Pahorek
Hill, The
90 %

tiptop

Film sa síce odohráva len v zajateckom lágri, ale zaujímavým (aj keď predvítateľným) spôsobom demonštruje že človek je najväčšie zviera v tom negatívnom poňatí, a že znesie viac, než ten kôň. Rozhodne stojí za pozretie.

7. července 2008
plakát filmu
Na samotě u lesa
Na samotě u lesa
90 %

Klasika

Pohodová klasika, jedna z výborných českých "citlivých" komédií, skvelá práca Svěráka a Smoljaka. Film určite nielen na jedno pozretie.

3. července 2008
plakát filmu
Kam orli nelétají
Where Eagles Dare
90 %

ok

Jeden z vynikajúcich vojnových filmov, hviezdne obsadenie, napínajúce akcie, krimi zápletka...Azda v niektorých pasážach trochu rozvláčny ale rozhodne ho treba vidieť!

29. června 2008
plakát filmu
Playgirls 2
Playgirls 2
0 %

stupid

Dal by som na to 3 % kvôli tým šedým ľuďom, ktorí musia byť u každého filmu (osvetlenie, káble, klapka...), ináč je to taká istá blbosť ako jednotka, nebudem opakovať svoj komentár - bol by detto ako u Playgirls Nr.1.

28. června 2008
plakát filmu
Alej milenců
Lovers Lane
70 %

++

Tento film sa mi napriek jeho percentuálnemu hodnoteniu celkom páčil, nemyslím si, že by bol až taký "béčkový", mal svoju myšlienku, gradovanie,atď. Nie je síce na sošku, ale určite stojí za videnie...

28. června 2008
plakát filmu
Arachnid
Arachnid
0 %

---

Všetkých ľudí, ktorí boli zodpovední za tento film by som nahnal na opustený "maličký" ostrov a dotrepal tam aspoň 10 000 pavúkov. Potom by asi natočili horor.

28. června 2008