avatar uživatele

klarina

Jméno
Věk
35 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
100 %

Tak teda musim říct, že do kina jsem šla se smíšenými pocity- bude se mi to líbit nebo ne?.. Všude možně jsem slyšela jak hrozný to je-překombinovaný, protahovaný scény atp... prostě bylo toho hodně, co mě znejisťovalo.. Ze začátku jsem se chvilililinku až tak úplně nesoustředila na film, protože jsem pořád přemýšlela nad tim, jestli to opravdu bude tak strašný...
Ale po pár minutách jsem byla vtažena do dějě, sice ne tak silně jako u jedničky nebo dvojky, ale byla jsem v něm- a to je hodně důležitý, no ne? Dalším neméně důležitým prvkem je hudba- i když tu je názor, že hudba nebyla nic nového, s čímž nesouhlasím tak úplně- vždyť kdyby tam byla jiná hudba než u předešlých dvou dílů, tak by tomu něco chybělo, teda alespoň pro mě. A pokud člověk dá filmu nulu jen proto, že nepobral scény a bitvy, které ve filmu byly, tak si myslim, že na něj vůbec neměl chodit- jasně tam bylo řečeno proč se která bitva koná- kdyby ne, tak by to nepochopilo vícero lidí, ne?
Ale abych konečně ohodnotila ten film, tak má u mě 95%- je těsně za jedničkou, která byla něčím novým a neokoukaným- za herce, hudbu a výpravu...a propos byla jsem na něm dvakrát, protože jsem si poprvé nepočkala na tu scénu po závěrečných titulkách:)

16. června 2007
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
100 %

Pride & prejudice

naprosto úžsný filmík...málem sem se u jedný scény rozbrečela..:)...fakt je škoda že se takový věci dějou jen v románech...:(...sem prostě romantik od kosti:)

28. prosince 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Piráti

Tohle je snad nejúžasnější film, jakej sem kdy viděla...absolutně nepřekonatelný obsazení(hlavně postava kapitána Jacka Sparrowa :) moc se mi líbí jak je Jack správně trhlej..ty jeho grimasy, pohyby, prostě všechno..akorát mě naštval konec dvojky- prostě bych nečekala, že se Jack nechá jen tak sežrat od ňákýho krakena..ale jinak jsou jednička(můžu se na ni koukat každej den a vždycky se u toho pobavim, jako bych to viděla prvně) i dvojka mý nejoblíbenější filmy..jasnejch 100%...už se nemůžu dočkat trojky!:)

2. září 2006