avatar uživatele

Sharkter

Jméno
Amanda
Věk
33 let (Blíženci)
Bydliště
V Brně
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Zkrocená hora
Brokeback Mountain
100 %

The best

Tenhle film mě naprosto uchvátil!! Přesně takový příběh tady chyběl.. Tahle tematika je sice na jednu stranu dost kontroverzní, ale koukat jak se uplakané dívenky zamilovaně vrhají do náručí mladých statných mužů, to už se trochu okoukalo, ne?=) Cob takhle se pro změnu podívat, jak se do té stejné náruče vrhá statný mladík?Musím uznat, že tenhle film mě dokázal rozplakat.. zkuste to taky=)..

27. srpna 2006
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
100 %

Starý,ale dobrý..

I když jsem tenhle film poprvé teprve před půl rokem, moc se mi líbil. Není ničím výjimečný, ale asi se mi na něm nejvíc líbilo to, že je to trošku starší typ romantické komedie..Dneska mi všechny tyhle filmy přijdou jako jeden velkej stereotyp, tak jsem ráda, když se občas můžu podívat i na něco jinýho..A když k tomu ještě přidáte Heatha Ledgera=))...

27. srpna 2006

Uf..

Tak tohle ne.. To má být nějaká parodie, nebo je ten film opravdu tak debilní?!! Vůbec nechápu, jak se něco takovýho mohlo někomu povést..chybí mu aspoň nějakej smysl!! A monology, kterýma k nám promlouvá hlavní hrdina jsou naprosto úchylný, bezvýznamný, trapný a nicneříkající!!! Podruhé bych mě na to nedostali ani heverem!

27. srpna 2006
plakát filmu
21 gramů
21 Grams
80 %

Makačka

Když jsem se dívala na 21 gramů, musela jsem u toho fakt dost namáhat hlavičku=).. Viděla jsem ho poprvý, líbil se mi..ale viděla jsem ho podruhé a.. ani nevím. prostě něco ve mně cvaklo, a některý scény už mi přišly dost nechutný, i když chápu, že to k tomuhle stylu filmů patří. Každopádně velký plus ma Naomi Watts, která roli ztvárnila opravdu realisticky. Stojí za to, abyste si na něj udělali čas.

27. srpna 2006
plakát filmu
70 %

Nic extra

Milá komedie, která asi nikoho neurazí, a když zrovna nebudete vědět co by, a nebude se vám chtít něco vymýšlat zajděte do půjčovny a půjčte si 50x a stále poprvé. Náladu vám tahla průměrná komedie asi nezvedne, ale aspoň se u ní zasmějete pokusům Adama Sandlera získat srdce své vyvolené, Drew Barrymore=))..

27. srpna 2006
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
70 %

No..

Tak nevím no... Reese Witherspoon mám ráda a tak sem od ní asi čekala trošku víc, než jen ustrašenou holčičku, která vlastně ničemu nerozumí, všeho se bojí, a sama sebe ani nechápe... Trochu mě to zklamalo..

27. srpna 2006
plakát filmu
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
80 %

Faster and faster

Tak tohle jsem v žádným případě nečekala...čekala jsem něco podobnýho jako u dvou předchozích dílů, ale tohle je oba s přehledem překonalo... KOnečně se obsah filmu shoduje s titulem. Fast and furious vás rozhodně zvedne ze židle, zaručeně=)...

26. srpna 2006
plakát filmu
80 %

Dost..depresivní

Tenhle film na mě působil dost rozporuplně.. na jednu stranu se mi moc líbilo zpracování i nápad, vytvořit něco ve stylu dokumentu na téma 11. září 2001, ale děj byl dost zdlouhavý a určité pasáže byly zbytečné. Jinak ale stojí za zhlédnutí.

26. srpna 2006