avatar uživatele

kristyna65

Jméno
Kristýna
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Nejlepší!!!

Je to jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla a můžu na něj koukat stále a určitě mě to neomrzí. Děj je romantický i napínavý, jen mi je vždy líto toho smutneho konce. Dost tomu filmu přidává i báječný soundtrack, který doporučuji si poslechnout, stojí to za to... Obsazení filmu je dokonalé, Ryan Phillippe je v hlavní roli úžasný a to samé se dá říci i o S.M Gellar a R. Witherspoon. Myslím, že stojí za to se na tenhle fim podívat.

22. září 2006
plakát filmu
Super náhradník
She's the Man
90 %

Dnes jsem na tom byla v kině a musím říct, že se mi to celkem líbilo. Je to velmi hezký film s pěknou hudbou, místy i dost zábavný, jediné, co mě zklamalo byl ,, přeslazený" závěr.

16. září 2006
plakát filmu
Děsnej doják
Date Movie
80 %

80%

Je to docela kravina, ale presto mě to pobavilo, sice tam neni nic moc děj, ale některé sceny jsou dost zabavne. Je to taková celkem dobře udělaná parodie na romantické filmy.

7. září 2006
plakát filmu
Cela
Cell, The
0 %

Hrůza!!!

Takovou blbost jsem už dlouho neviděla, připadalo mi to hrozně nesmyslne, děj se mi vůbec nelíbil a herci také nic moc. Jediné, co mě donutilo to dokoukat až do konce byla zvědavost, jak to dopadne.

7. září 2006
plakát filmu
100 %

100%

Na tomto filmu jsem byla před pár dny v kině a musím přiznat, že mě mile překvapil. Hudba byla velmi příjemná a taneční scény neměli chybu. Děj byl sice trochu jednoduchý, ale to mi nezkazilo hezkou podívanou. Je to takový odpočinkový film.

25. srpna 2006
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
40 %

Nic moc

Tak tenhle film mě moc nezaujal. Je to sice chvilkama vtipné, ale to neustálé opakování scén mě dost nudilo. Navíc byly Karcoolka a její babička na můj vkus moc akční a s původní pohádkou to nemá skoro nic společného.

25. srpna 2006
plakát filmu
Drákuloviny
Dracula: Dead and Loving It
100 %

Úžasná parodie na Drákulu. Viděla jsem to už několikrát, ale přesto mě to vždy znovu pobaví. Je tam mnoho vtipných scén, skvělé hlášky a L. Nielsen, který, jako ve všech filmech, zaručeně pobaví.

25. srpna 2006
plakát filmu
Blade: Trinity
Blade: Trinity
100 %

Mám ráda všechny díly Bladea, ale tenhle byl ze všech tří
nejpovedenější. Trocha vtipných gagů sice ubrala na vážnosti a akčnosti, ale o to mi to přišlo zajímavější a dost jsem se u toho bavila. Navíc W.Snipes a R. Reynolds
byli ve svých rolích úžasní.

25. srpna 2006