avatar uživatele

kristyna65

Jméno
Kristýna
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Silent Hill
Silent Hill
20 %

20%

Když jsem o tomto filmu četla, říkala jsem si, že by to mohlo být pěkné, ale to jsem se hodně mýlila. Tento film mě opravdu nezaujal. Co se týče efektů, tak je to sice dobře udělané, ale k čemu to je, když jsem vůbec nechápala souvislosti, přišlo mi to hrozně nepřehledné. 20% dávám jen kvůli těm efektům, jinak to nestálo za nic.

31. prosince 2007
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
60 %

Nic moc

Dannyho parťáci 2 mě moc nenadchli, jednička se mi docela líbila, tak jsem od toho čekala víc, takže jsem byla docela zklamaná. Chvílemi mě to i nudilo.

27. listopadu 2007
plakát filmu
Postřižiny
Postřižiny
30 %

Nuda!

Na tento film jsme koukali ke konci roku ve škole a vůbec mě to nebavilo. Vydržela jsem se dívat asi hodinu a pak mě to úspěšně uspalo.

27. listopadu 2007
plakát filmu
Obecná škola
Obecná škola
100 %

100%

Včera jsem se po letech na tento film znovu podívala a musím uznat, že je to jeden z nejlepších českých filmů. Člověk ho může vidět 1000x a stejně se u něj zasměje...

1. září 2007
plakát filmu
Dračí srdce
Dragonheart
100 %

100%

Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších pohádek. Poprvé jsem to viděla asi před 6 lety a od té doby, když to dávají v televizi, tak se na to ráda vždy znovu podívám. Nejlepší z z postav je Drak, je moc hezky udělaný a má občas celkem vtipné hlášky. On a rytíř Bowen jsou úžasná dvojka.

31. srpna 2007
plakát filmu
20 %

20%

Jsem asi jedna z mála lidí, kterým se tento film nelíbil, zrovna nemusím tyto puberťácké komedie. Místo aby mě to pobavilo, tak to na mě působilo docela trapně. Po zhlédnutí tohoto filmu jsem jeho další pokračování raději vynechala.

31. srpna 2007
plakát filmu
Walk The Line
Walk The Line
90 %

90%

Když jsem slyšela o tomhle filmu, moc mě zrovna nelákal. Ale když nám to ve škole pustili, byla jsem z toho docela nadšená. Film byl velmi zajímavý a přestože jsem nikdy country nemusela, tak i písničky byly dost chytlavé. Navíc herecké výkony obou hlavních hrdinů byly úžasné..

31. srpna 2007
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
100 %

100%

Skvělý film, už dlouho jsem se u ničeho tak nenasmála... Je to plné úžasných hlášek, dobré herecké obsazení, Gerard Depardier hraje blbce opravdu věrohodně. Rozhodně stojí za skouknutí....

27. srpna 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
90 %

90%

Třetí díl Shreka mě mile překvapil, po shlédnutí druhého dílu jsem se bála, že trojka bude o ničem, ale naštěstí jsem se zmýlila. Na jedničku to sice nemá, ale stejně tam bylo mnoho vtipných situací, u kterých jsem se smála přes celé kino( hlavně na začátku filmu)...

3. července 2007
plakát filmu
Střihoruký Edward
Edward Scissorhands
100 %

100%

Velmi pěkný film( asi jako každý, který jsem od Tima Burtona viděla). Dívám se na to pokaždé, když to dávají v televizi a snad mě to ani nikdy neomrzí, Johny Depp je v hlavní roli úžasný, jen mě vždycky mrzí ten konec...

29. prosince 2006
plakát filmu
Lovecká sezóna
Open Season
80 %

80%

No, viděla jsem sice i lepší animáky, ale špatné to není. Chvílemi jsem se i docela bavila a myslím, že za zhlédnutí to stojí

29. prosince 2006
plakát filmu
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
30 %

Nuda!

Tak abych pravdu řekla, tak tenhle film mě dost nudil, děj nic moc a nějaké scény vyznívaly dost trapně. I když se mi vždycky kreslené příběhy Scooby- doo líbily, tohle má do toho hodně daleko. Jediné, co mě celkem zaujalo byl soundtrack k filmu.

1. prosince 2006
plakát filmu
Klepání na nebeskou bránu
Knockin' on Heaven's Door
80 %

Nemám příliš v oblibě německé filmy a už to, že jsme se na to měli dívat ve škole, mě od toho odrazovalo, ale nakonec mě film mile překvapil. Je to dobrá černá komedie plná vtipných scén, i když je konec trochu smutný...

26. října 2006
plakát filmu
Král džungle
George of the Jungle
80 %

80%

Ten film jsem viděla před několika roky v kině a od té doby se na to dívám pokaždé, když to uvedou v televizi. Podle mě je to opravdu zábavná parodie, která si zaslouží shlédnutí. Převážně scény s průvodcema mě vždy pobaví.

23. října 2006
plakát filmu
Zákon přitažlivosti
Laws of Attraction
50 %

Dalo se na to koukat, ale moc mě to neuchvátilo, děj byl až příliž předvídatelný a celkově to bylo o ničem. Čekala jsem od toho víc.

22. října 2006
plakát filmu
Dlouhá cesta
A Walk to Remember
100 %

100%

Velmi krásný romantický film, který mě jako jeden z mála dokážal rozbrečet. Navíc Shane West je jako hodný- zlý kluk prostě neodolatelný. Všem vřele doporučuji...

15. října 2006
plakát filmu
Zoolander
Zoolander
0 %

Nuda!

Takhle stupidní film jsem už dlouho neviděla. Když jsem četla, že je to komedie, myslela jsem, že se aspoň zasměju, bohužel se tak nestalo. Jediné, co na tom bylo směšné byla trapnost děje

14. října 2006
plakát filmu
Za nepřátelskou linií
Behind Enemy Lines
80 %

Příliš neholduji válečným ani akčním filmům, ale tento je jeden z mála, který mě zaujal. I když již od začátku bylo jasné, jak to dopadne, přesto jsem to s napjetím sledovala až do konce.

6. října 2006
plakát filmu
Zachraňte vojína Ryana
Saving Private Ryan
50 %

Abych pravdu řekla, tak se mi to moc nelíbilo. Scény jsou sice dobře propracované, ale na můj vkus někdy dost drastické a film hrozně zdlouhavý. Jediné co mě při sledování udrželo byl Tom Hanks.

6. října 2006
plakát filmu
Umučení Krista
Passion of the Christ, The
0 %

Děs a hrůza!

Asi jako každý znám tento příběh( i když jsem nevěřící), tak jsem čekala, co nového se z toho vyvine, ale byla jsem dost zklamaná... Bylo to hrozně nudné a zdlouhavé a ani jsem to nevydržela dokoukat až do konce. Koukat na to jak čtvrt hodiny bičujou Krista a ten je celý zkrvácený, to mě opravdu nebere

6. října 2006
plakát filmu
90 %

Pěkný romantický film, sice nic originálního, ale přesto je to ideální film pro zpříjemnění večera.

6. října 2006
plakát filmu
Tanec s vášní
Center Stage
90 %

Nádherná podívaná

Zbožňuji taneční filmy a i když baletu zrovna nefandím, tenhle film je úžasný. Romantický děj, hezká hudba a nádherná závěrečná exhibice. Škoda jen, že ho ještě nedávali v televizi, ráda bych se znovu podívala.

6. října 2006
plakát filmu
Sex instruktor
Speaking of Sex
0 %

Blbost!

Je to hrozná kravina, dost zamotaný, ke konci už jsem se přestávala orientovat kdo, co, s kým a proč..

6. října 2006
plakát filmu
90 %

Moc hezký romantický film, který se aspoň trochu odlišuje od zbylých dojáků svým hlubším příběhem. Navíc tomu hodně přidává Brad Pitt v hlavní roli, což potěší téměř každou zástupkyni něžného pohlaví.

6. října 2006
plakát filmu
Mlčení šunek
Silenzio dei prosciutti
10 %

Tahle parodie se opravdu nepovedla, čekala jsem to mnohem lepší, vtipné to nebylo skoro vůbec a navíc to bylo dost zamotané. Je to jeden z mála filmů, u kterých bych dokázala usnout.

26. září 2006