avatar uživatele

-Mystic-

Jméno
-Mystic-
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Mean Girls

Filmy Protivný, sprostý holky, a Mezi námi děvčaty, s Lindsay Lohan, jsou povedené. Film měl dobrý a vtipný děj, prostě celý film se jim povedl. Komedie moc rád nemám, ale na tyto dva filmy s Lindsaym, se rád podívám - v jiných filmech už si herečka zas tak dobře nevedla.

31. srpna 2006
plakát filmu
Příšerná tchýně
Monster-in-Law
80 %

Příšerná tchýně

Tohle byla dobrá a vtipná komedie, asi taková jak mají komedie vypadat. Já ke komediím většinou nemám co říct, tahle se mi líbila, ale mohlo to být v nějakých směrech lepší.

31. srpna 2006
plakát filmu
Porota
Runaway Jury
90 %

Porota

Poprvé se mi tento film nelíbil, ale když sem ho viděl znova tak mě docela zaujal (zkrátka, popravdě jsem ho úplně pochopil až na podruhé). Moc se mi líbila scéna výběru porotců a i ukázky toho jak ti porotci žijí, ten film je docela na přemýšlení (čímž u většiny populace nezaboduje). Nápad děje pro tento film byl zajímavý, bylo to něco nového a neobvyklého, oproti akčním střílečkám (koho v téhle době ještě mohou bavit, když je to pořád jedno a to samé). Ale některým porotcům mohli dát trochu větší role, třeba aby v tom filmu řekli víc než jen jednu větu. Taky pár porotců začali vydírat, kdyby to udělali u více, nebo to vydírání mělo delší rozsah, tak by to bylo zajímavější. Ale nejspíš bych to nechal takhle, jak to je, protože pak by to začalo příliš odbočovat z hlavní pointy samotného filmu. Jinak se mi film moc líbil, což nemohou říct ti, kteří v každém filmu čekají každou chvíli nějakou akci. A stručně si myslím, že tento film by měl vidět každý, kdo se o právničinu zajímá, nvm jak to vysvětlit, ale prostě v tom filmu to prostředí úplně cítím. Je to věrohodné.

31. srpna 2006
plakát filmu
Pravá blondýnka 2
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
30 %

Pravá blondýnka 2

Tenhle film byl oproti prvímu dílu nic moc. Už to bylo přehnaný tím, jak se to snažili udělat vtipné, a navíc to bylo úplně stejný jako první díl, s vyjímkou drobných změn. I ten konec je takový-v obou dílech někdo někoho na konci požádá o ruku. Když je to v jednom díle tak je to normální, ale tohle už je průhledný. A navíc tenhle děj měl hodně daleko od reality, děj v prvním díle byl věrohodný, ale tohle ne.

31. srpna 2006
plakát filmu
Pravá blondýnka
Legally Blonde
80 %

Pravá blondýnka

Tenhle film je opravdu povedený. Je to vtipný a takový "ulítlý", úplně to k sobě pasuje. Má to zajímavý děj a celý ten film se jim moc povedl.

31. srpna 2006
plakát filmu
70 %

Pravdívé lži

Docela dobrý film. Když jsem to viděl a byl jsem menší, tak se mi to moc líbilo, ale teď už jsem z toho nějak vyrostl. Ten film se mi pořád líbí, je to hodně zábavné, ale nějak nemám potřebu se na to v poslední době podívat.

31. srpna 2006
plakát filmu
Pod povrchem
What Lies Beneath
80 %

Pod povrchem

Tenhle film se mi moc líbil. Takovéto psychologické a záhadné filmy ze záhrobí mám strašně rád (ale něco podobného jsem už určitě nekam psal :)). Ten film má hodně zajímavý děj a překvapivý konec (který ja osobně jsem takhle nečekal), je to velmi povedený thriller.

31. srpna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
70 %

Piráti z Karibiku

Docela zajímavý a vtipný film. Hodně jsem se u toho nasmál, některé scény jsou opravdu povedené. Myslím ale, že druhý díl tak dobrý nebude, už jen proto, že se to budou snažit udělat vtipnější, a ne vždy se to u filmů vydaří.

31. srpna 2006
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
80 %

Pátý element

Velmi dobrý a efektivní film. Děj je dobře promyšlený a propracovaný, často i vtipný. Bruce Willis i Milla Jovovich své role zahráli opravdu velmi dobře. Tenhle fantasy film se mi moc líbil.

31. srpna 2006
plakát filmu
Pach krve
Wrong Turn
60 %

Pach krve

Tohle je opravdu povedený horor. Sice nepatří k nejlepším, ale ten nápad toho děje je opravdu povedený. Celý se mi to líbí, i to, jakým nechutným způsobem je tam ti mutanti zabíjí- to ten film velmi oživilo. A ke všemu se to odehrává v lese, což působí více strašidelněji.

31. srpna 2006
plakát filmu
Test
The Recruit
60 %

Test

Na filmu se mi líbilo, že to bylo z pohlednu těch agentů. I to, jak se v tom filmu učili, jak se stát agentem a všechny ty zkoušky to bylo dobrý, ale to hlavní o co tam šlo, mě moc nezaujalo, to mi přišlo jako další honička ze spousty těchto akčních filmů, a takové filmy mám už natolik okoukané, že mě to nijak moc neoslovilo.

29. srpna 2006
plakát filmu
Tajemný let
Flightplan
80 %

Tajemný let

Tenhle film se mi moc líbil. Začátek byl takový rozjezdový, ale v tom letadle už to bylo super. I ten konec mě překvapil, rozhodně jsem si nemyslel, že to dopadne tak jak to dopadlo.

29. srpna 2006
plakát filmu
Tajemství loňského léta
I Know What You Did Last Summer
70 %

Tajemství loňského léta

Ten film je dobrý. Zdá se mi, že chvílema je nudný a nic se tam neděje, ale i tak je to povedený, je to stejný jako Vřískot, jen tam mohlo být víc hlavích hrdinů - teda pouze proto, aby se děj nějak oživil. Ale nejspíš bych to nechal, jak to je, je to takové věrohodnější.

29. srpna 2006
plakát filmu
Tajemství loňského léta 2: Rok poté
I Still Know What You Did Last Summer
70 %

Tajemství loňského léta 2

Tohle pokračování se mi zdá o něco málo lepší, než první díl. Bylo tam víc lidí (což je dobré), ale na druhou stranu tam bylo spousta nesmyslů, třeba když Ray se svým kámošem jede po slinici, kde na ně číha ten vrah-jak mohl vědět, že tamtudy pojedou? ...a spousta dalších věcí na které si teď nevzpomenu. Ale jinak se mi líbilo, jak to bylo napínavé a akční.

29. srpna 2006
plakát filmu
Telefonní budka
Phone Booth
70 %

Telefoní budka

Tohle je jediný film co znám, ve kterém se děj odehrává v nejkratším čase. Celý ten film se odehrává v té budce. Je to zajímavý a dobrý nápad. Bylo to napínavý, líbilo se mi to.

29. srpna 2006
plakát filmu
Temné vody
Dark Water
50 %

Dark water

Film se mi moc nelíbil. Líbila se mi ta pointa, takovéto záhady ze záhrobí mám strašně rád. Ale celý ten film se vlastně vůbec nic nedělo, trochu jsem se u toho nudil, měli to nějak oživit.

29. srpna 2006
plakát filmu
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Terminator 3: Rise of the Machines
70 %

Terminátor 3

Film se mi líbil, ale chvílema se mi to zdálo trochu přehnaný. Navíc mi to připadá úplně stejný jako druhý díl, až na to, že tak jsou jiné postavy. A líbila se mi ta moderní technika a vymoženost.

29. srpna 2006
plakát filmu
Terminátor 2: Den zúčtování
Terminator 2: Judgment Day
80 %

Terminátor 2

Ze všech terminátorů si myslím, že je tento nejpovedenější a (nevím jak jinak to říct) nejpodrobnější. Bylo tam vše vysvětlené a od prvího dílu je tam vidět velký pokrok. Nevím jak přesně říct co je na tom filmu dobré, celý ten děj je promyšlený i to napětí tam dobře pasuje. Moc se mi to líbilo.

29. srpna 2006
plakát filmu
Terminátor
The Terminator
50 %

Terminátor

Ve filmu se mi nelíbilo, že to všechno nevypadalo jako doopravdy, ale bylo vydět že to jsou makety: Jak ty stroje ve válce, tak i ta scéna kde si terminátor vyndával oko-bylo vidět že to je maketa. Jinak to nebylo tak akční a napínavý jako u dalších dvou dílů, ale na druhou stranu chápu, že to bylo natáčený ve starších letech a na takové sci-fi ješte nebyli moc dobrá zařízení.

29. srpna 2006
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
60 %

Texaský masakr

Film nebyl zas tak špatný, jak většina lidí říká. Bylo v tom něco tipického,absurdního a průhledného, na druhou stranu tam byly opravdu napínavé a šokující okamžiky, což bylo účelem filmu. Mimochodem, většina lidí tento film odsuzuje, protože jim přišel až moc drastický a nechutný, a jelikož to byl účel (jak už jsem psal), tak nechápu, proč se na to ti lidi dívají.

29. srpna 2006
plakát filmu
Rychle a zběsile
The Fast and The Furious
50 %

Rychle a zběsile

Vážně vůbec nevím, co lidi na tomhle filmu tak bere. Ja jsem se u toho hodně nudil, vždyt to není o ničem jiném než další přestřelky a honičky v autech- to už tady bylo hodněkrát, měli by vymyslet něco lepšího. Ale vidím že všichni to hodnotí 100% a i když nevim proč, tak nikomu nechci brát jeho iluze- každý má vlastní názor.

29. srpna 2006
plakát filmu
Rudá planeta
Red Planet
60 %

Rudá planeta

Film byl zajímavý, ale trochu mě to nudilo tím, že tam bylo málo lidí a to je ten důvod proč to bylo tak rátký a tak nevýrazný.

29. srpna 2006
plakát filmu
RRRrrrr!!!
RRRrrrr!!!
50 %

RRRrrrr!

To je fakt zabavnej film. Spíš než film je to hovadina, ale zábavná. Je to něco jako ne počítačová, ale hraná Doba ledová. Lidem se to nelíbí, protože si to tak nedokáží představit, ale u této blbosti jsem se opravdu hodně nasmál.

29. srpna 2006
plakát filmu
Riddick: Kronika temna
The Chronicles Of Riddick
40 %

Riddick

Film se mi nelíbil. Kromě toho, že zemřela ta holka i ten černoch (což znamená, že ze všech lidí co byli v prvním dílu na té lodi, přežil jen ten Riddick), tak jsem si to představoval jinak. Když jsem viděl první díl, tak to vypadalo, jako by se to odehrávalo v ne moc vzdálené době, asi za takových 15 let. Ale ve filmu Riddick, se žilo na spoustě planetách a všechny budovy byli až příliš fantastické, celé to bylo příliš fantasyjní, a vypadalo to jako pokračování Star Wars. I ten děj už nebyl tak zajímavý jako v prním dílu.

29. srpna 2006
plakát filmu
Vetřelci
Aliens
80 %

Vetřelci

Ze všech vetřelců se mi tenhle zdál nejlepší. Nevím co k tomu dodat, to co jsem napsal v názorech u ostatních dílů Vetřelců že tam chybí, tak to všechno tu naopak bylo. Nudný rozjezdový začátek nebyl dlouhý (byl tak akorát) a napětí pak panovalo až do úplného konce.

28. srpna 2006