avatar uživatele

Klára93

Jméno
Klára93
Věk
30 let (Lev)
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Palec nahoru ;-)

Já mám slabost pro tyhle blbinky a animáky. Tak jsem neodolala a šla se do kina na ten film podívat. A musím říct, že mě mile překvapil a splnil i moje očekávání. Pavel Liška alias pes Dug u mě vede na celé čáře ;-).Takový odlehčený film na zasmání. Mohu jedině doporučit.

22. srpna 2009
plakát filmu
Kletba bratří Grimmů
The Brothers Grimm
100 %

Super :-)

Tenhle film mě opravdu překvapil. Miroslav Táborský a Tomáš Hanák předvedli skvělý výkon a o Heathu Ledgerovi ani nemluvě. Efekty, hudba a hlavně děj byli propracované do detailů. Na tento film se ráda kouknu i vícekrát :-).

13. srpna 2009
plakát filmu
Domácí mazlíček
House Bunny, The
0 %

hmmmm...

Od tohoto filmu jsem vážně nic nečekala. Byla tam pár dobrých hlášek, nad kterýma jsem se pousmála, ale dějová linie nebyla moc propracovaná. Znova bych se na to nejspíše nekoukla.

15. února 2009
plakát filmu
Cesta do středu Země
Journey to the Center of the Earth
100 %

Palec nahoru

Je to pohodový film, na který jsem společně s kámoškama koukala od tří do...plus mínus pěti hodin ráno :). Na tenhle film jsem viděla ukázky v kině a chtěla jsem ho vidět. Pak jsem ho nějak vypustila z hlavy, ale teď, když jsem ho viděla, musím říct, že jak po tvůrčí, tak i grafické stránce se tento film moc povedl. Plno dobrých hlášek ze života, nečekané zvraty a doprovodná hudba...prostě všechno jak má být. Tento styl filmů se mi líbí. Je do fantastický dobrodružný film, ve kterém není přehnaná viditelnost zásahu počítače. Navíc mě to i nabádá k tomu, abych se někde od kámošky půjčila tuhle knihu :). Snad se mi to povede :). Film doporučuji :).

9. února 2009
plakát filmu
Mustang
Spirit: Stallion of the Cimarron
100 %

Krása

Moc povedený příběh. Líbil se mi jak děj, tak i zpracovanost. I když nejsem kdoví jaký milovník koní, tohle si mě získalo. Musela jsem to doporučit kamarádce, která se o koně zajímá a také se jí to líbilo. Takže stovka za nás obě :).

23. ledna 2009
plakát filmu
Den, kdy se zastavila Země
The Day the Earth Stood Still
80 %

Super :)

I když tento film má slabé hodnocení, kvůli Keanevu jsem na něj s kámoškou zašla (no a levné lístky v tom hrály taky...). Film se mi líbil, přesto jej nemůžu zařadit mezi ty "nej". Ale pravdou je, že jsem čekala naprostou blbost, takže jsem byla i mile překvapená. Film se mi tedy líbil a klidně bych na něj mrkla znova :).

13. prosince 2008
plakát filmu
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Madagascar: Escape 2 Africa
100 %

100 ze 100

Tento film mě velice mile překvapil a jsem moc ráda, že jsem na něj šla. Navazoval čistě na jedničku a nebyli zde žádné opakovačky. Sondracky byli užasné a hlášky si u mě získali respekt =D. S kámoškama jsme se bavily a smály na celé kino =D. Nemůžu tomuto filmu snad nic vytknout.

14. listopadu 2008
plakát filmu
Mumie: Hrob Dračího císaře
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
70 %

Imothep je prostě Imothep...

Jak nadpis napovídá, už je to tak. Ale nejsem zklamaná z toho filmu. Ale ani nadšená. Spíše jsem se dobře zasmála s kamarádkou v kině a děj nijak neprožívali. Spíš jsme si oblíbily ty efekty. U jedničky a u dvojky to byla ta stará dobrá mumie, na kterou jsme všichni zvyklí. Ale je fakt, že kdyby povstal z mrtvých i po třetí, tak bych nad tím zývala. Dobrej film, ale není to hit roku.

1. listopadu 2008
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
0 %

Nuda na entou

Tak jsem se vydržela koukat asi půl hodiny, ale tento film si mě nezískal. Uřvaná holka, co jí nic není dobré, tatík, hrající na velkého hrdinu a jeho syn, co co si neumí dát dvě a dvě dohromady nejsou moje parketa. Tohle si mě vážně nezískalo. Nemastný neslaný a to jsem to neviděla celé a ani mi to nevadí. Prostě nudný rádoby zajímavý americký film. V podání Scary movie je to mnohem lepší....

12. října 2008
plakát filmu
Cesta do fantazie
Sen to Chihiro no kamikakushi
100 %

Nádhera

Tento film mi pujčila kamarádka, která stejně jako já, zbožňuje Japonsko. Film byl nejen svěle vytvořený, ale také zpracovaný, co se týče děje. Dojemný příběh nezasáhnutý americkou rádoby komedii. Film jak pro děti, tak i dospělé. Doporučuji ho shlédnout, protože nebudete litovat. A co se týče předsudků proti "amináčů" tak ty hoďte za hlavu.

2. září 2008
plakát filmu
Muzikál ze střední
High School Musical
0 %

Nuda na entou

Slavný a úžasný muzikál...že bych o něm nic nevěděla? A avíc to vysílají v televizi, tak se proč se nekouknout? A tady je chyba lávky. Hned od začátku můžete odhadnou, o čem film je a jak skončí. Některé písničky se dají poslouchat, ale některé jsou na vrcholu neposlouchatelnosti. Prostě další kyčovitý film s rádoby dobrou atmosférou a s americkým úsměvem na tváři. Nic pro mě.

23. července 2008
plakát filmu
Muzikál ze střední 2
High School Musical 2
0 %

Pokračování

Opravdu to nechápu. Co na to všichni vidí? Je to jen rádoby dobré pokračování nemastného a neslaného filmu. Děj...no o ději se tu moc mluvit nedá, ale každý dokáže odhadnou konec hned z prvních deseti minut. Písně už taky za moc nestojí. Herci se tváří jako měsíček na hnojí a vystavují se tam jako reklamy. Ano druhý díl mě neoslovil.

23. července 2008
plakát filmu
Medailon
The Medallion
50 %

Jackieho mám hodně ráda, ale tenhle film mě docela zklamal...prostě jsem čekala víc, ale místy jsem se i zasmála, tak aspoń něco.

7. července 2008
plakát filmu
Gejša
Memoirs of a Geisha
100 %

Gejša

Japonsko zbožňuji a jeho kulturu, tradice a podobné věci ještě více. Gejša je krásný film, který neodhaluje konec a je to příjemný oddech od těch amerických rádoby dobrých a vtipných slátanin. Gejša je krásně procítěná.
Sayuri je moc hezké jméno, které jsem si od teď oblíbila. Sice jsem nečetla knížku, ale film se mi i tak moc líbil.

8. června 2008
plakát filmu
Lovci dinosaurů
Sound of Thunder, A
0 %

Lovci

No, podle mě ten film nebyl žádný zázrak. Je tam krásně vidět práce počítačem a to mě dosti štvalo. Děj byl sice zajímavý, ale pořád se opakoval až mě to unudilo. To, že za všechno mohl motýl, to je docela věrohodný. Ale nevím, jestli by napáchal takový škody. Herecká výkonost teda taky nic moc. Ale nápad to byl dobrý...jen jeho zpracovanost byla ubohá. Toť můj názor.

26. dubna 2008
plakát filmu
RRRrrrr!!!
RRRrrrr!!!
100 %

Super

Ze začátku sem si říkala, co je za film. Jestli to je váleční blbost nebo co. Ale pak se z toho vyvynulo něco úžasného. Je tam vidět, že problémy s vlasy jsou stará záležitost =D. Blonďaté,brunet, kudrnaté, čisté nebo špinavé?Hned mě pobavilo vrčení v názvu či ,,Tenhle film však nevypraví jejich příběh." prostě super. Hlavně náčelník, to je teda borec. Toho znát a mít tady v Brně, tak se nikdy nenudíme. Docela bych tam chtěla žít. Nedělaj si problémy s tím, co dnes řešímě my(až na ty vlasy =D). Jedním dechem: V jednoduchosti je krása :).

22. března 2008
plakát filmu
Noc na Karlštejně
Noc na Karlštejně
100 %

Karel IV.

Noc na Krlštejně je opravdu krásný český muzikál. Historický a vtipný. Když jsme se učili v dějepisu Karla IV. opravdu mě to bavilo. Tenhle muzikál má krásné písně a výborné obsazení. Podle mě jeden z nejhezčích historických filmů a muzikálu světa.

21. prosince 2007
plakát filmu
Ro(c)k podvraťáků
Rock podvraťáků
100 %

Tenhle film mě okouzlil. Ať si lidi říkaj keci stalu "bylo to trapný." mě se to moc líbilo.
Vtipné scény a bláznivý děj.
Kotek tu byl jiný a to je dobře ,aspoň něco nového. Byl jednou z mích oblíbených postav.
Vycpávač zvěře prostě neměl chybu!
Já dávám 100% ,ale chtěla bych dát víc.

19. prosince 2007
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
0 %

O ničem !

Tenhle film je naprosto o ničem! Žádný děj ani nic pořádnýho. Hlášky možná dobrý ,ale to ostatní stojí za starou belu. Myslela jsem si ,že to bude lepší .

5. prosince 2007
plakát filmu
Gympl
Gympl
100 %

Great!

Gympl je skvělí film plný hlášek ,zábavy ,lásky a napětí...
Nezapomenu scénu kdy to schytal školník do rozkroku =) Ani nezapoměnu na známě zpomaleného fetáka....skvělej film

1. prosince 2007
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
100 %

The best

Byl to skvělej filmík a plavčík byl uplně k sežrání =). Typická česká komedie se vším všudy ... opravdu se to povedlo

4. listopadu 2007
plakát filmu
60 %

no....

Tak na tenhle film sem se těšila ,ale docela mě zklamalo ,že tam byla homosexualita =( a po době mě to začalo nudit ,ale je vidět ,že to je hodně propracovaný film a Angelina nemá chybu ....

28. října 2007

prekvapilo me to

no ja si myslela ze to bude blbost ,ale behem filmu sem si říkala ,že to je husty masakr a moc se mi libil dej s vse kolem ;-)

27. října 2007
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
80 %

Docela to jde ...

Příběch byl dobře promyšlený a vše do sebe zapadalo ,ale místy to je docela nudný film ... libi se mi a řadím ho mezi lepší ,ale od začátku je jasně vidět ,kdo je zločinec.Neměli ho tolik ukazovat mprotože to hned všem došlo .Babka byla dobrá ,ale Karcoolka mi misty přišla nafněná a namyšlená ,ale stejnak nejlepší byl vlk s hyperaktivkou. Dřevorubce sem moc nemusela a Bob měl sem tam taky dobrý hlášky ... mírně nadprůměrný film.

7. října 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
50 %

Očekavala jsem víc

Na tenhle film jsem se moc těšila, ale už to nebyl Shrek. Jednička a dvojka byly každou chvilu vtipné ,trhle , praštěné ,ale užasné. Tady jsme se zasmáli málokdy...

7. září 2007