avatar uživatele

Pyro1

Jméno
Ondrej
Věk
Bydliště
Beluša
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Pekne

Veľmi, veľmi dobrý film. Je to strašne dobré dielko, ktoré stoji za pozretie. Vôbec som nevedel, že niečo také je ale takéto neokúkané dramaty by mali dávať viacej do popredia. Dávam stovku. PS: Keby ste niekto mali tú knihu kde by sa dala zohnať?

8. července 2009
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Do života

Film, ktorý sa snaží niečo povedať a aby sme si niečo uvedomili a aby sme sa zamysleli. Ja som sa veľmi zamyslel. Tento film som nikdy nevidel do konca nikdy ani po polovicu. No dnes som to konečne videl a musím priznať je fantastický, dojemný až veľmi útočí na ľudské city a rozum. Určite si ho ešte niekedy pozriem nezabudnem na to.

13. prosince 2008
plakát filmu
Mumie: Hrob Dračího císaře
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
40 %

Kde je starý dobrý IMOTHEP?

To bol horor. Kde je starý dobrý Imothep? Nemyslím aby sa objavil aj 3krát ale aby to s názvom malo aj niečo spoločné ake toto bola blbosť. Efekty pekné, hercovia dobré zahrané ale Eve tak tá bola strašná takže dávam X. Už to bolo pritiahnuté za vlasy

19. října 2008
plakát filmu
Temný rytíř
The Dark Knight
100 %

Temný rytier

Tak na tento film sa naozaj oplatí pozrieť. Výborný dej, ktorý výborne vyvrcholý a naozaj skvelý herci. Čo viac si priať proste vrele doporučujem.

2. srpna 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
90 %

Dalo sa

Asi ľuďom ako je LOSt uniká pointa o filmoch. Film je nato aby som si ho užil a nie hľadal v ňom nejaké chýbky. To si môžeš hľadať keď by mal ten film dostať ocenenie. A ešte k efektom, ani ja by som tých mutantov neurobil hroznejších čiže si myslim, že to nieje vtom aby boli čo najhorší. Sú to ľudia zmutovaný vírusom a nemyslím, že by bolo dobré tam zasa placnuť nejaku dementnú príšeru, ktorá vyzerá ako blb a pri tom sa dajú ešte zachrániť. Fajn takže k veci, Ja legend ako film sa mi páčil. Chýbalo mi tam síce trocha viac hudby ale dá sa to prehliadnúť vďaka úchvatnému opustenému NY. Pár vecí ma sklamalo a to na deji keď tam musel niekto umrieť. A najväčšia sprostosť bola na konci s rozbijaním skla.

24. července 2008
plakát filmu
Most do země Terabithia
Bridge to Terabithia
100 %

Fantázia

Pridávam, že film nemá byť ani fantazy ako bola Narnia ale film o dvoch detskách, ktoré to mali ťažké.
Keď si predstavím čo si všetko ja navymýšlam za svety to by ste sa divili. Ale nie dávam tomuto filmu 100%, pretože to bolo výborné. Všetko čo sa tam odohralo sa môže stať hocikomu a hocikto si vymysli svoj svet aby sa tam ukryl pred problémami, ktoré má. Trochu ma zarmútil koniec.(ja by som si ho pozmenil) Inač, keby sme na to nešli ani zo školy tak ten film nidky neuvidím lebo som si myslel, že to bude blbosť pre deti.
A ešte ak film hodnotíte podla toho aký má dej tak ste na zlej ceste. Nemôžu zato, že tak skočnila aj kniha podľa ktorej je to nakrútené.

23. června 2008
plakát filmu
Iron Man
Iron Man
100 %

Super!

Tento film prečkal všetky moje očakávania. Super obsadenie a ešte čo je lepšie je dej. Výborné dačo aj keď priznávam, že koniec mohol byť o trošilinku dlhší než je. Ale aj tak super efekty a výborné všetko. Dúfam, že 2 nezrmvia a bude taká dobrá ako 1.

8. května 2008
plakát filmu
Jumper
Jumper
100 %

Fajn

Tento film sa mi páči ako aj z hľadiska trikov. Proste nemám mu čo vytknúť. Romantika sa mi páči a aj to napätie takže dávam 90%.

7. března 2008

Super

Mne sa takéto filmy páčia. Tento film aj s Rai Manom sú najlepšie filmy ktoré som videl. Na tomto filme sa mi páči dej a sen o lietani. Je to sen ktorý sa nedá splniť. Bolo zaujímavé vidieť Caga za mlada.

6. ledna 2008
plakát filmu
Shrekoleda
Shrek the Halls
100 %

Super

Táto 30 minutová ukážka sa mi veľmi páčila. Je super a najviac sa mi páči scéna keď rozprávat príbeh ten kocúr! Ako sa volá ta pesnička pri tých začiatočných titulkoch?

25. prosince 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Dosť dobré

Myslím si, že tento film je skutočné dobrý. Najviac sa mi páči ta hudba. Pekne spravená a super napasovaná. Ďalej sa mi páčia aj tie efekty asi sa na tom natrápili, ale jedna nevýhoda je tam len predsa a to je dej ale bolo to fajn. Dávam 100% určite super!!!

30. října 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

Môže byť!

Je to dobrý film, ale trochu krátky! Nemal som ani taký pocit, že to trvá 2 hodiny! Ďalej sa mi nepáči ako málo je tam dialógu a monológu! Moody povedal dve slová a to je asi tak všetko, a tak isto ako aj Lupin a Tonksová a McGonagalová, ale inač super! Výborné súboje a takisto dej síce sa to nedá porovnať s knihou ale je to dobrá zábava na večer!

15. srpna 2007
plakát filmu
Maska
Mask, The
100 %

Dokonalej film s dokonalým hercom. Proste super kultová komedie dokonalej dej a všechno ostatní. Mylujem tuhle komedí už dlouho.

16. listopadu 2006
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
80 %

Celkom OK

Je to celkom dobrej film. Líbil se mi dej filmu. No ale tich vtipu tam nebylo až moc. Na nekterých místech sem se smál, ale na nekterých ne. Takých 80% stačí.

12. listopadu 2006
plakát filmu
Kill Bill 2
Kill Bill: Volume II
0 %

Fuuuj

Musím říct že je to ten nejhorší film na svete. Ne jenom že se mi nelíbi ale on je itak vymyslení. Videl jsem vela filmu vymysleních ale takhle sproste nie.

12. listopadu 2006
plakát filmu
Superman se vrací
Superman Returns
100 %

Super

Je to super dokonalej film doporučuji ho každému protože nekoho létat jenom tak nevidíte každej den. Tento film ma nesklamal a som s ním spokojný, všetko co jsem od filmu chtel. Super

10. listopadu 2006
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
100 %

Nejlepší díl

Zatím táto časť se mi nejvíc páčila zo všechných dílu Harryho Pottera. Uvidíme jako se budu vyvíjet další části. Inač je to nej kuuul film.

10. listopadu 2006
plakát filmu
Sám doma 3
Home Alone 3
10 %

Ne

Tenhle film je proste prepadák. Jako je to srandovní ale mne se nelíbil vúbec. Předcházejici filmi byli lepší. Změnili se herci prostředí no proste o ničem. Ja dám tomu tých deset nech cosi má.

10. listopadu 2006
plakát filmu
Matrix Reloaded
The Matrix Reloaded
90 %

Hmm

Je to nejlepši film z matrixu. Mne se nejvíc líbili tie bytky, no proste super. Ja osbne si myslím že je to nej film o bytkách i když je tam trochu tej nesmyslnosti.

10. listopadu 2006