avatar uživatele

bublina

Jméno
Věk
28 let — narozeniny slaví za 169 dní (Váhy)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Machři
Grown Ups
100 %

Grown Ups

Mám rád "Sandlerovky". Od Malého Nickyho až po tenhle film. Líbilo se mi všechno od "krocaního psa" až po "kuřiočku" :-). Ale nejvíc jsem se smál u Šípové rulety. U Robových dcer jsem se s kámošem taky střídal :-). Podle mě 100%. Rád se na to ještě kouknu.

21. září 2010
plakát filmu
100 %

The Expendables

Teď jsem to dokoukal a nemůžu říct nic jiného než.... to je ten nejlepší kousek za celej půl rok!!! Stallone se podle mě překonal. A ještě jsem se zasmál. ''Co to má ***** za problém??? Chce se stát prezidentem.'' Tak u tohodle jsem se lámal snad deset minut:D:D:D:D:D. Nemůžu dát nic jinýho než stovku a kdybych mohl, dám i víc. :)

30. srpna 2010
plakát filmu
Avatar
Avatar
100 %

AVATAR

Tak tohle jsem nečekal!!! Tohle je film za všechny prachy!!! Ty efekty, scénář.... Proste všechno SUPER. Ted jsem přišel z kina(3D). Kdybych mohl dát víc jak 100%, tak je dám 100 procetně.

3. ledna 2010
plakát filmu
Útěk na Horu čarodějnic
Race to Witch Mountain
100 %

Race to Witch Mountain

Mě ten film jako nějaký MARVEL a ''Wrestling'' dohromady. Super děti a The Rock. Ale to mi nebrání dát tomu filmu 100%. Pěkný efekty, příběh a obsazení.

22. srpna 2009

Tento film jsem ani nedokoukal do konce. Příliš zdlouhavý příběh. Moc mluvení, málo soubojů. Také jsem si myslel že to bude film o tažení čingischána do Evropy. Bohužel mě film zklamal. Dávám 35% za dobře zpracované krvavé souboje.

23. března 2009
plakát filmu
Norbit
Norbit
90 %

Docela Dobrý

Norbit je film na způsob zamilovaného profesora, který byl o něco lepší, ale Eddie Murphy je Eddie Murphy. V některých chvílích filmu mi bylo Norbita normálně líto. Hlavně když na něj Rasputie řvala nebo když ho podvedla, to mě dostalo. Dávám tedy 90%.

20. února 2009
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
100 %

Válka svetu

Prostě klasika od Spielberga. Dobrý efekty, dobry obsazení, dobry vsechno. Akorat me zarazilo ze Cruise nedostali, ty lasery kolem nej litali, jako by ty miímozemstani chteli aby prezil.

13. října 2008
plakát filmu
Iron Man
Iron Man
100 %

Nemám co dodat!!!

Suprovej film. Prostě nemám co dodat-efekty suprovy, příběh suprovej. Davám 100% protože se mi ten film líbil.

13. října 2008
plakát filmu
Ostrov
The Island
100 %

Nejlepsi od BAYE

Nejlepší film od Michaela Baye co sem viděl (hned po Transformers). Perfektní děj (budoucnost, klony, lež, a zničení). Perfekní efekty (bouračky, pohromy, výbuchy). Dávám 100%, protože je to klasika od Michaela Baye!!!!!

12. října 2008