avatar uživatele

Frikeas

Jméno
Hanka
Věk
38 let
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
100 %

Musím přiznat, že tohle třetí pokračování předčilo má očekávání a oproti předchozíjm dílům u mě vede.Myslím, že hodně šmrncu mu dodalo 3D zobrazení, které v tomto směru nemá chybu.Už dlouho jsem se takhle nepobavila u animovaného filmu.Mělo to všechno - styl, zápletku, vtipné momenty, ale i náderný příběh.Zase zde vám nejvíce v paměti uvízne veverčák, který se konečně zamiluje.Grafika užásná, prostě mě tohle pokračování dostalo.

21. srpna 2009
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
80 %

Velmi zajímavě natočený film.Skoro polovinu děje vlastně přemýšlíte co se to vlastně stalo.Will zde opět podává skvělý výkon a role mu sedla.Libilo se mi, že není hned vysvětleno co se vlastně stalo a že se ty děje prolínaly a divák se to dozvídal během probíhajícího děje.Rozhodně se mi to líbilo.Zajímavá myšlenka.

11. července 2009
plakát filmu
Lovci pokladů: Kniha tajemství
National Treasure: Book of Secrets
80 %

Na dvojku jsem se těšila a nezklamala.Opět to bylo napínavé, zábavné a dobrodružné.Nestačila jsem se divit tomu jak to všechno vymysleli, aby to zapadlo do sebe.Možná jsem naivní, ale mě se ten děj fakt libil, ikdyž to bylo trochu podobné jedničce.Prostě taková oddechovka.

12. června 2009
plakát filmu
Let’s Dance 2
Step Up 2 the Streets
80 %

Musim upřímně přiznat, že jednička se mi líbila mnohem více, ale i toto pokračování mě nenechalo chladnou.Děj je takový nijaký, ale za to si tu fakt užijete pořádného tance a hudby.Každá scéna je nadupaná skvělými tanečními kreacemi a taky skvělou hudbou, takže vás to dostane.Na druhou stranu se mi líbilo, že obsadili celke neznámé herce aspoň se seznámíme s novými herci a také skvělými tanečníky.Takže pro milovníky tance a dobré hudby je tenhle film jako dělaný.

21. prosince 2008

Musim říci, že se mi třetí díl líbil.Samozřejmě děj je takový nudný a stále založen pořád na tom samém, ale zase je tu spoustu scén kde se zasmějete a písničky jsou taky moc hezké.Já jsem u toho bavila.

21. prosince 2008
plakát filmu
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Madagascar: Escape 2 Africa
80 %

Madagaskar 2 mě tedy rozhodně nezklamal.Opět si zde najde každý to své.Opět moc hezká hudba, ale i celkový příběh byl velmi dobrý.Některé vtipné scény se daly předpokládat, ale zase mi to vynahradily jiné scény.Pro mě příjemný zážitek:).

7. prosince 2008
plakát filmu
Malá Miss Sunshine
Little Miss Sunshine
70 %

Ani vlastně nevím jak bych tento film popsala.Pro mě podivně zajímavý film.Koukla jsem se na něj ze zajímavosti a kupodivu mě příběh upoutal tak, že jsem ho dokoukala až do konce.Herecké výkony zde dobré, prostředí zajímavé, příběh podivný.Docela jsem se zasmála konci a nečekala jsem že tam vybalí něco takového.Sečteno podtrženo:Nenudila jsem se.

7. prosince 2008
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
90 %

Popravdě jsem ani nevěděla co mám od tohoto filmu očekávat, ale celkem mě překvapil.Děj byl sice takový nijaký, ale za to hudby a krásných písní jsem si zde opravdu užila.Mělo to i celkem spád a prostředí Řecka se mi ohromě líbilo.Opět si zde zahrálo velmi dobré obsazení a Meryl Streep zde vypadá velmi mladě a tato role ji svědčila.Bývalý představitel agenta 007 zde vypadá zajímavě a celkem mu ta role sedla.Když to shrnu tak to byla hezká podívaná s krásným prostředím a skvělými písničkami.Kdo má rád písničky od Abby tak si zde přijde opravdu na své.

21. srpna 2008
plakát filmu
Skrytá identita
Departed, The
90 %

Tak musim říci, že mě tenhle film dostal.Už od začátku sledujete a hlavně přemýšlíte jak to vlastně dopadne.Děj vůbec není předvítalený, ale naopak celkem překvapující až šokující.Leonardo zde opět dokázal, že hrát umí a taky že mu tahle role sedla.Vidět tolik hereckých hvězd pohromadě a ještě režírované velkou osobností je fakt filmový zážitek.Já tedy říkám fakt dobrej film.

15. srpna 2008

Film mě velmi překvapil.Děj je naprosto strhující a vy jen s napětím čekáte co se bude dít dále.Konec je velmi překvapivý a takový jsem fakt nečekala.Výkon herců velmi dobrý.

10. srpna 2008
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

Z počátku jsem si myslela, že se to bude podobat jedničce, ale už začátek nasvědčoval tomu, že to bude trochu odlišné.Opět děj velmi hezky propracovaný, plný zvratů.Některé scény byly dost drsné, ale jinak se na to dalo dívat.Opět konec s velkým překvapením, takže jsem byla spokojena.

10. srpna 2008
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
90 %

Teda musim říci, že tenhle film mě dostal.Celej film přemýšlíte kdože vlastně ten Shooter je a proč si zasedl na hlavního hrdinu, ale nakonec je všemu jinak.Děj výborný, nutí vás se dívat až do konce a až do konce vás pekelně napínaj jak to bude.Chvilkama mi to přišlo fakt děsivé.Výkon Johnyho samozřejmě výtečný.Hudba se mi taky líbila, dodala filmu takovou tu atmosféru.Prostě film, který vás dostane.

18. července 2008
plakát filmu
Štěstí na dosah
Pursuit of Happyness, The
90 %

Musim uznat, že děj tohoto filmu mě chytl za srdce.Moc hezky natočené.Will je můj oblíbený herec a myslím, že v tomhle filmu ukázal co v něm je.Co dodat, prostě se mi to velmi líbilo a všem doporučuji.

29. června 2008
plakát filmu
Doba ledová 2: Obleva
Ice Age: The Meltdown
70 %

S velkým nadšením jsem usedla k tomuto filmu a čekala co mi pokračování přinese.Zas až tak zklamaná nejsem, jelikož se zde objevily celkem dobré momenty a scény.Samozřejmě opět nejlepší postavou je zde veverka, která pro svůj žalud udělá cokoliv.Závěrem, nebylo to zas až tak špatné, ale jednička byla mnohem lepší.

14. června 2008
plakát filmu
Šest dní, sedm nocí
Six Days Seven Nights
60 %

Taková oddychová romantická komedie.Kdyby zde nehráli herci, kteří zde hrají asi by mě to ani moc nenadchlo.Děj je dosti předvídatelný, ale za to celkem jsou tu dobré herecké výkony.Nejhezčí z filmu je prostředí ve kterém se odehrává.

17. května 2008
plakát filmu
Erin Brockovich
Erin Brockovich
80 %

Tenhle filmeček se tedy povedl.Julia zde podavá skvělý výkon.Děj vás nutí sledovat ho od začátku až do konce, jelikož chcete vědět jestli se jí to nakonec povede.Druhá dobrá stránka tohoto filmu je, že je podle skutečnosti.Zde si totiž divák může uvědomit hloubku toho příběhu a zamyslet se nad některými věcmi.Film je sice poněkud delší, ale to se dá překousnout.

17. května 2008
plakát filmu
Agent v sukni 2
Big Momma's House 2
70 %

Je pravda, že jednička byla více originálnější, ale pokračování nebylo až zas tak špatné.Vtipné scény se zde našly(hlavně ta na pláži).Herecké výkony nic moc, ale co by jste chtěli od komedie.Prostě mě to pobavilo.

20. dubna 2008
plakát filmu
Od soumraku do úsvitu
From Dusk Till Dawn
90 %

Kdo by to řekl, že i George Clooney může ve filmu vypadat jako opravdový drsňák.Musim říci, že tento film mě celkem dostal.Je zde vidět skvělá spolupráce Rodrigeze s Tarantinem a to je vážně smrtelná kombinace.Zde se najde spousta herců, které už všichni známe, ale pro některé to byla i první zkušenost.Salma zde vypdal úchvatně jako sexy upírka.Myslím, že bitka v upířím baru bylo to nejlepší z filmu.Hlavně Tarantino za mlada a ztvárňuje dobrého úchyláka.Najdete, zde vše - humor, akci, napětí.Určitě mi v paměti zůstane lidská kytara.Mohu jen zatleskat a škoda, že jsem tento film neviděla dříve.

8. dubna 2008
plakát filmu
Lovci pokladů
National Treasure
80 %

No jo no, Nicholas Cage je v každém filmu úchvatný.Kdo by řekl, že i tento film bude celkem dobrý.Dobrodružství, skvělá hudba, dobré herecké obsazení a i trochu napětí.Myslím si, že film je moc pěkně udělaný.Já říkám jen tak dále.

8. dubna 2008
plakát filmu
Lovecká sezóna
Open Season
70 %

Dobrej animák.Vychovejte mevěda doma a pak ho strčte zpět do lesa a vyjde Vám z toho tenhle film.Celkem to ušlo.Zvířátka jsou roztomilá, ale rozhodně nejlepší je dikobraz.Toho jen tak v lese neuvidíte:).Takovej rodinej animák co pobaví.

8. dubna 2008
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
70 %

Tenhle filmeček je prostě klasika.Snad každá žena se v tomhle filmu najde.Prostě taková romantika.Herecké obsazení velmi dobré.Určitě se pobavíte a popláčete si.Prostě v tomhle filmu najdete vše co má mít v sobě romantická komedie.Na zpříjemnění večera - proč ne!

5. dubna 2008
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
70 %

V tomhle filmu najdete skoro to samé co v prvním díle.Postavy jsou stejné a děj je taktéž podobný.Za to se tu objeví exotické místo a špinavé a drsné Thajské vězení.Svoje kouzlo, šarm a vtip to má - Ale jo jde to!

5. dubna 2008
plakát filmu
Dvanáct do tuctu 2
Cheaper by the Dozen 2
60 %

Musim říci, že jednička se mi líbila mnohem více.Zase na druhou stranu jsme mohly vidět jak některé děti vyrostly.Děj celkem ušel a i to bylo místa celkem vtipné.Pro mě oddychovka po dlouhém pracovním dni.

22. března 2008

Nádhernej animák, který pobaví všechny věkové skupiny.Je to dlouho co jsem tento film viděla. ale stále si dokáži vybavit některé scény.Udělat z hraček živé bytosti byl dobrý a i celkem povedený nápad.Animace na tu dobu ujde a všechny postavičky si rozhodně zamilujete.Takže celkem good.

22. března 2008

K mému překvapení se dvojka povedla.Propracování postav je zde lepší a animace zaznamenala lepší posun vpřed.Děj byl celkem očekávaný, ale to vše se dá pominout, jelikož budete fandit svým oblíbeným postavičkám.Bylo, zde i více vtipných scén.Slovo nazávěr: "Je dobře, že natočily druhý díl".

22. března 2008