avatar uživatele

aaime

Jméno
aaime
Věk
33 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Kozoroh)
Bydliště
pardubice; teda neco vedle nich
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
70 %

No, já, jelikož knížka, podle které je to natočeno, je jedna z mých nejoblíbenějších, jsem si od toho nic moc neslibovala. Naštvalo mě hodně zpětné přejmenovávání všech tří dílů knížek, ale říkala jsem si, že by to i tak mohlo bejt dobrý. No, vyšlo to jaksi průměrně. Mně osobně se to moc nelíbilo. Teda, bylo to celkem pěkně zpracovaný, ale tento film mě nijak zvlášť neoslovil. Jsem zvědavá, jak zpracují třetí díl, který podle mě má trochu hlubší význam a není tak moc pro děti. No, abych pravdu řekla, tato filmová trilogie nebude patřit mezi mou oblíbenou, ale když se na to podívám, nebudu u toho křičet hrůzou. Prostě celkem fajn :)

13. října 2008
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

Tak během tohoto filmu a i po jeho skončení jsem měla chuť tančit a zpívat! Měla jsem tak úžasnou náladu, tenhle film je totiž nádherný. Skvělé písničky od Abby, skvělý, jednoduchý, vtipný děj, úžasní herci, všechno dohromady sedělo na sto procent, dobrá nálada z filmu jenom sršela. Nádhera!

24. září 2008
plakát filmu
Muzikál ze střední
High School Musical
30 %

O tomto filmu jsem hodně slyšela, ze všech stran z televize jsou na něj reklamy, a protože jsem dneska neměla co dělat a v televizi ho zrovna dávali, tak jsem si ho pustila. Ale nechápu, co na něm všichni vidí? Děj je tak... no v podstatě žádný. Herci se mi zdá, ani moc neumějí hrát, prostě nevěřím, že Troy je úžasnej basketbalovej hráč, a už vůbec nevěřím, že Gabriella je nadprůměrně chytrá studentka. Ani písničky nebyly tak úžasné, a když už se film označuje titulem muzikál, měly by být písně oporou filmu. Tady spíš byly jako zlomená berlička. Slyšela jsem, že třetí díl High School Musical má jít dokonce i do kin. No, tak věřím, že kinosály to zaplní. Desetiletá děvčátka, která sní o tom, že budou jako Gabriella na to půjdou určitě i pětkrát.

26. července 2008
plakát filmu
Poslední skotský král
Last King of Scotland, The
100 %

Film s nadhernou atmosferou, a uzasnymi hereckymi vykony. Foresta Whitekera chvalit nemusim, Oscara ziskal zaslouzene, jeho diktator byl naprosto uzasny. Stejne jako Veronika jsem taky propadla Jamesi McAvoyovi a ted zacinam vyhledavat filmy, kde hraje, a tady byl naprosto uzasny. Dobre se na nej kouka, a jako herec je vynikajici!
Musim dat 100%

22. července 2008
plakát filmu
12 podmínek k dědictví
The Ultimate Gift
60 %

Film řadím mezi filmy průměrné. Sem tam se mihne vtipná scéna, ale jinak klišé střídá klišé. Scény, které jsme viděli v jiných filmech snad stokrát.
Z filmu mám pocit promarněného času. Ovšem nebyl tak špatný, je to normální průměrná romantika/rádoby drama.

9. dubna 2008
plakát filmu
Princezna Nevěsta
The Princess Bride
70 %

Docela jsem se u tohoto filmu bavila, místy nudila. Ale bylo to fajn. Některé scény byly opravdu vtipné, že jsem se smála ještě po filmu. Kolikrát jste viděli někoho padat z kopce, křičet naprosto srozumitelně nějaká slova, načež jeho milá za ním skočí také? :)

8. dubna 2008
plakát filmu
Juno
Juno
100 %

Nádherný film, strašně optimistický. Strašně jsem se na něj těšila a nezklamal mě. Jsou zde velice vtipné scény, ale humor není přehnaný. Je to takovej milej film. Všem doporučuju... :)

24. března 2008
plakát filmu
Princezna ledu
Ice Princess
50 %

Docela blbý, když romantická komedie není ani romantická, ani komedie... Což je případ i tohoto filmu....
Hlavní hrdinka mi byla protivná, a scéna, ve které si uvědomila, že nechce jít na Harvard (nebo kam), byla neskutečně trapná.... (a to měl být asi zřejmě jeden z vrcholů filmu....)
Ale abych jenom nekritizovala, bylo to i docela fajn, scény z krasobruslení byly hezky natočený...
55%

7. srpna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
100 %

Moc krásnej povedenej film... Chvilkama jsem se lehce ztrácela v ději a některý scény mi přišly vcelku nedomyšlený, např. to s tou Callypsó... Navíc tam bylo míň vtipnejch scén... Ale zato to bylo velkolepější než ty díly předtím... Ze zvyku dám 100% a budu se na to asi muset podívat ještě jednou... :) Jo, a ještě hudba ... krása...

27. května 2007
plakát filmu
Malá Miss Sunshine
Little Miss Sunshine
100 %

Tenhle film je naprosto výjimečný... Rodina tolika zajímavých lidiček, a jejich cesta ke splnění snu nejmladšího z nich... Nemám slov, je to tak hezký, milý, a v některých chvílích vás dožene k slzám... moc pěkný...

28. února 2007
plakát filmu
Dračí srdce
Dragonheart
60 %

Ehm, já sice vim, že je to jen pohádka, ale nepřišlo vám divný, že král, když se nudí, si jde jen tak vyvražďovat svoje poddaný? Jinak to docela ujde...

25. února 2007
plakát filmu
Fakulta
Faculty, The
50 %

No mě se to zdálo spíš legrační než strašidelný... Zasmála jsem se u toho, a to bylo asi tak všechno... horor to rozhodně není ;)

25. ledna 2007
plakát filmu
Parfém: Příběh vraha
Perfume: The Story of a Murderer
100 %

Film s lepší atmosférou jsem už dlouhou dobu neviděla. Ben Wishaw hrál psychopatickýho, nepochopenýho umělce a šlo mu to víc než dobře... Musím taky pochválit Dustina Hoffmana, jeho parfumér byl skvělej...
Jednoznačně 100% :-)

11. prosince 2006
plakát filmu
Aféra s náhrdelníkem
Affair Of The Necklace, The
50 %

Nebylo to zas až tak špatný, i když jsem se u tohohle filmu docela často nudila, a brala jsem ho spíš jako pozadí při práci. Nejvíc to tam slušelo Adrienu Brodymu, samozřejmě, a díky němu jsem se na ten film i dokoukala do konce. I když tam byl jenom chvilku... ;)

18. listopadu 2006
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
100 %

Skvělej film! Myslim si, že je to nejlepší adaptace knížky od Jane Austenový. Má to skvělou atmosféru, je to super... A jsem vděčná, že žiju v čr :), protože ten americkej konec filmu se tam podle mě nehodil... ale jinak... nádhera ;))

27. října 2006
plakát filmu
Highlander
Highlander
100 %

Highlandera máme doma na kaztě s ještě naprosto hrozným dabingem, kde slyšim původní hlasy a všechny postavy mluví jeden muž nebo jedna žena... Ale už jsem si na to zvykla.. Jinak o filmu: je dobrej, strašně se mi tam líbí Sean Connery, a samozřejmě Christopher Lambert... k tomu hrajou skvěle Queeni... je to moc pěkný

24. října 2006
plakát filmu
Střihoruký Edward
Edward Scissorhands
100 %

Naprosto krásnej, originální film s Johnnym Deppem... Mám z něj nazapomenutelnej zážitek, bylo to vtipný, dojemný.... prostě Burton... a k tomu snad není třeba nic dodávat ;)

23. října 2006
plakát filmu
Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Bibi Blocksberg und das Geheimnis der blauen Eulen
30 %

Dívala jsem se na to s bráchou a chvílemi mi to přišlo jako nepovedenej klon Harryho Pottera, hlavně když začal hrát klavír skoro stejnou melodii, to bylo naschvál nebo ti tvůrci neměli dost fantazie? Nebo nikomu nepřijde divný, že ta holka promění hnusnou zelnou polívku v řízek? Ach jo... Na druhou stranu je to zase dělaný pro děti, takže nad tim přemejšlet asi nemá cenu

16. října 2006
plakát filmu
Duch
Ghost
80 %

Moc hezkej film, romantickej a zábavnej :-). Nejlepší je ale na něm Whoopi Goldberg, která je naprosto úžasná a vtipná, a klidně strčí do kapsy Patricka Swayzeyho a Demi Moore :-)

7. října 2006
plakát filmu
60 %

Já nevim, moc mě to nezaujalo. Teda, nápad nebyl špatnej a docela jsem se na ten film i těšila. Ale zpracování nic moc... Takže mě nezajímalo, jestli Ben zvládne dát na soud ten spis... Samuel L. Jackson svoji postavu zvládnul určitě líp, ale i tak mi bylo celkem jedno, že neuvidí svoje děti... Ty dva chlápci ve filmu mi byli celkem lhostejní... Ale zase to nebyl nejhorší film, někdy byla atmosféra vážně hustá, např. jak Samuel přijde o 20 minut pozdějc k soudu..., ale už bych si tenhle film znova nepustila

1. října 2006
plakát filmu
Telefonní budka
Phone Booth
100 %

Právě teď jsem se dokoukala na tenhle film a musim říct, že mě dostal... Nikdy bych nevěřila, že na tak malým prostoru, jako je t. budka se dá udělat tak super film. Úplně mi běhá mráz po zádech... Colin Farrel a Kiefer Sutherland byli skvělí a naprosto přesvědčiví...

27. září 2006
plakát filmu
8. míle
8 Mile
80 %

Musim říct, že i když hip-hop nemám moc ráda, tak tenhle film se mi líbil. Bylo to fajn zpracovaný, a i hudba se mi docela líbila. Nejvíc mě dostávaly ty battly... :-))

26. září 2006
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
50 %

:-(

Od tohohle filmu jsem asi čekala moc. Jednička se mi straaašně moc líbila, a tak jsem se nemohla dočkat dvojky. Ale fakt mě zklamala. Bylo to to samý (skoro). Střídaly se tam dva typy scén: jedny dobrý a druhý trapný. Bohužel těch druhejch tam bylo tolik, že si na ty dobrý vůbec nepamatuju... A navíc to byla podobná kostra příběhu jako v jedničce, takže rvačka Colina s Hughem nebyla překvapivá, ale naprosto očekávaná. Nebo scéna, kdy Bridget v mokrejch šatech přijde ke Colinovi do místnosti plný lidí. V jedničce byla podobná scéna fakt vtipná, ale tady? Trapný, trapný, trapný!!! Prostě je to opakování všeho, co jsme viděli v jedničce.

3. září 2006
plakát filmu
Nezvratný osud
Final Destination
80 %

Tenhle film mě jenom utvrdil v tom, že na horory se prostě dívat nemůžu. Ze začátku docela dobrý, něco i vtipnýho, ale po chvilce začínaj hořet lidi a pak ta smrt ve vaně. To jsem radši utekla z pokoje. Ale horor dobrej, jen ne pro takový povahy, jako jsem já :D

2. září 2006
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
90 %

Je to fakt dobrej film. Johnny Depp byl naprosto skvělej (jako ostatně vždycky). Pro mě nečekaný rozuzlení, a ten konec s tou kukuřicí :-)) dobrý

22. srpna 2006