avatar uživatele

3ged

Jméno
3ged
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie (V)
Behind Enemy Lines: Colombia
80 %

Behind Enemy Lines - Colombia

Podle mě to má asi tak 60 % společnýho s dvojkou a 40 % s jedničkou. Po dvojce, která se mi moc nelíbila sem se bál, že tenhle díl bude taky nic moc. Ale naštěstí se na to dá docela dobře koukat.

13. dubna 2011
plakát filmu
Spider-Man 2
Spider-Man 2
100 %

SpiderMan 2

Jednička byla super a dvojka je podle mě ještě lepší. Hlavní záporák je mnohem promakanější, než tomu bylo u Goblina, líbí se mi propojení Peterova života se SpiderManovejma schopnostma...Jenom škoda, že na konci neni nějakej chytlavější song, jako bylo Hero.

13. dubna 2011
plakát filmu
Smrtonosná past 3
Die Hard With A Vengeance
100 %

Die Hard With A Vengeance

Jakýkoliv pokračování Smrtonosný Pasti už skoro samo o sobě slibuje kvalitní akční film. Ve druhym díle, kdy měli padouši vymyšlenej plán, kterej neměl nevyjít, tak v tomhle díle ten plán nemoh nevyjít. Prostě McClane je borec...

12. dubna 2011
plakát filmu
Hvězdná brána : Děti bohů
Stargate SG-1: Children of the Gods
100 %

Stargate SG-1 - Children of the God

Perfektní začátek mojeho oblíbenýho seriálu. Celej seriál je prošpikovanej hláškama (převážně od Jacka) a v tomhle díle to vlastně teprve začíná. Vždycky když se rozhodnu se na seriál začít dívat, tak mě tenhle a každej další díl navnadí na pokračování...

12. dubna 2011
plakát filmu
Smrtonosná past 4.0
Live Free or Die Hard
100 %

Live Free or Die Hard

Je vidět, že tahle série se posouvá kupředu s dobou. Tenhle díl je mnohem víc podobnej třetímu dílu, než prvním dvoum, ale je zde perfektně využito moderní techniky boje - elektronický boj, Což je pro Johna McClana přímo ráj pro hláškování a předvádění, jaký všechny možný i nemožný kousky dokáže...

12. dubna 2011
plakát filmu
Pozemšťan
The Man from Earth
90 %

The Man From Earth

Hodně mi to připomíná můj oblíbenej film K-PAX. Myšlenka je rozhodně dobrá, ale uvítal bych, kdyby se to neodehrávalo celý jen na úrovní vyprávění, místo toho bych dal přednost flashbackům.

11. dubna 2011
plakát filmu
100 %

Stargate

Super nápad, kterej otevřel další bránu do světa sci-fi a zrovna do toho, kterej se mi líbí. Stargate je asi můj nejoblíbenější seriál a tenhle film ho odstartoval, takže je to jasná 100vka.

11. dubna 2011
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
90 %

Mr. And Mrs. Smith

Herecký obsazení je dobrý, děj je značně ucházející, hudební doprovod dobře udělanej, akční scény se mi převážně líběj, ale nejlepší ze všeho je komediální stránka filmu ;)

10. dubna 2011
plakát filmu
X-Men Origins: Wolverine
X-Men Origins: Wolverine
100 %

X-Men Origins - Wolverine

Parádně udělanej prequel. Hugh Jackman si na tenhle film vybudoval fakt dobrou postavu, tak doufám, že se stihne natočit ještě aspoň jeden X-Men s Wolverinem...

9. dubna 2011
plakát filmu
X-Men: Poslední vzdor
X-Men: The Last Stand
100 %

X-Men - The Last Stand

Film dobře uzavírá celou trilogii a efektama se samozřejmě vyrovnává prvním dvěma dílům. Děj je podle mě o trochu slabší, ale vážně jenom o trochu. Jen je trochu škoda, že při závěrečný bitvě (když bojujou "Magnetovi pěšáci") není zrovna moc vidět, že by se jednalo o bitvu mezi mutantama...Ale asi to nešlo natočit tak, že by ta horda "pěšáků" začala proti poslední šestici používat hromadu speciálních schopností...Což je škoda.

8. dubna 2011
plakát filmu
X-Men 2
X-Men 2
100 %

X-Men 2

Minimálně stejně dobrej jako jednička. Velkým plusem je větší množství mutantů a tím pádem i větší množství schopností. Také efekty mi připadají v tomto díle kvalitnější, respektive kvantitativnější ;)

7. dubna 2011
plakát filmu
Kouč Carter
Coach Carter
100 %

Coach Carter

No co dodat... Prostě super film, kterej mě baví a nutí mě hodně přemejšlet. Soundtrack k filmu je bezvadnej (a to nejsem nějak velkej fanda hip hopu).

7. dubna 2011
plakát filmu
Predátor
Predator
100 %

Predator

Pravděpodobně můj prvopočátek ve světě zlejch návštěvníků z vesmíru. Dnes si oproti dřívějšku sice všímám drobností, jako že profi skupinka elitních zabijáků jde na nějakou misi, namaskujou si obličeje kamuflážníma barvama (aby přece nebyli tak lehce viditelní), načež se ovšem musí pochlubit jaký má většina z nich namakaný ruce a tak si vezme jenom vestu a jejich naolejovaná kůže svítí na kilometry daleko, ale to beru, jakože k filmům tohohle typu už prostě patří a nehodlám si tim nechat kazit požitek ze sledování ;)

6. dubna 2011
plakát filmu
X-Men
X-Men
100 %

X-Men

Co se stane s žábou, když ji zasáhne blesk? Připomíná mi to mlj oblíbenej vtip, "Co dělá medvídek koala, když hoří les?" Ale teď k filmu. Dřív sem X-Meny považoval za normální dobrej film, ale k srdci mi nejvíc přirostly, až když jsem začal sledovat seriál Heroes, kterej je založenej vlastně na stejnym principu. První díl, jakožto seznamovací s celou ságou, mě vždycky vtáhne do děje a tim pádem netrvá dlouho, než se dostanu k dvojce. Příběh tohohle dílu je sice moc hezky vymyšlenej, ale taky je na něm bohužel dost vidět, jak moc je nastrojenej zrovna tak, aby to všechno dobře dopadlo.

6. dubna 2011
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Forrest Gump

Psaním chváli na tenhle snímek bych akorát opakoval to, co už určitě někdo napsal dříve. Film je prostě dobrej a nikdy mě neomrzí se na něj podívat znova.

5. dubna 2011
plakát filmu
Auta
Cars
100 %

Cars

Tak tenhle film má tak skvělej příběh, že je podle mě určen fakt pro každýho, bez ohledu na věk. Nenapadá mě jediná věc, která by se mu dala vytknout, tak už jenom doufat, že dvojka bude alepsoň stejně tak dobrá ;)

4. dubna 2011
plakát filmu
Bourneovo ultimátum
The Bourne Ultimatum
100 %

The Bourne Ultimatum

Díl se v pohodě vyrovná předchozím dvěma pro mě po všech stránkách. Ze všeho nejvíc mě asi překvapilo slyšek konec předchozího dílu uprostřed filmu, jak perfektně zapadá do děje. Jestli to bylo předem plánované, tak se to povedlo ;)

4. dubna 2011
plakát filmu
Batman se vrací
Batman Returns
40 %

Batman Returns

Tenhle díl Batman se mi už spíš nelíbil než líbil. A ač dokážu popustit fantazii uzdu (zvláště u filmů podle komiksu a jim podobnejch), tady mi hodně věcí připadalo jako příšerná blbost a film mě kvůli tomu dost nudil.

3. dubna 2011
plakát filmu
Batman
Batman
50 %

Batman

Sem z toho fimu trochu zmatenej. Nevim, jestli se mi líbil, nebo ne... Hodně scén mi přišlo docela hroznej, nějaký scény se mi zase docela líbily. Jack Nicholson zahrál dobře, u ostatních si nejsem jistej.

2. dubna 2011
plakát filmu
Rocky
Rocky
100 %

Rocky

Dneska klasika filmů se sportovní tématikou a možná nejlepší film se Stalonem. Tenhle film (nebo nějakej z jeho následovatelů) si pouštim pokaždý, když potřebuju trochu doplnit motivaci k tréninku a funguje to perfektně.

2. dubna 2011
plakát filmu
Hellboy 2: Zlatá armáda
Hellboy II: The Golden Army
50 %

Hellboy 2 - The Golden Army

Už první díl se mi moc nezamlouval, ale doufal sem, že dvojka by mohla bejt o něco lepší. No hold nebyla no... Od jedničky to neni zas až takovej rozdíl, ale určitě zatim neuvažuju o tom že bych to měl vidět někdy znova...

1. dubna 2011
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
60 %

Hellboy

Tohle je podle mě jeden z těch méně povedenejch filmů, co sou natočený podle komiksu. Kdyby ve filmu zazněli nějaký lepší hlášky, tak by to bylo aspoň nějaký lepší oživení...

31. března 2011
plakát filmu
Eragon
Eragon
10 %

Eragon

Na tomhle filmu sem byl v kině a hned drujeh den sem si sehnal knížku. Knížka super, první i druhej díl sem zvládnul snad za tejden jak mě to bavilo (kdo nečet, doporučuju). Tenhle film je nehoráznej PASKVIL, prostě hůř to už zpracovat snad ani nešlo...Chápu, že nejde natočit film přesně podle knížky a že se nějaký scény musej vynechat, Ale úplně předělat děj a jěště k tomu si nějaký nesmyslný věci přimyslet tim způsobem, že se nedá natočit solidní pokračování? To je prostě moc...Co se obsazení týče, tak mi vadí jenom postava "šampóna" Eragorna. Co se týká charakterů, tak snad kromě těch Ajihadovejch pár vět co prones u mě nikdo neobstál. Těch 10 % dávám vážně jenom kvůli tomu, že díky tomuhle filmu sem se dostal k Paoliniho knížkám.

31. března 2011
plakát filmu
Hancock
Hancock
90 %

Hancock

Film je natolik nezvyklej, až je to místy šokující. Čekal sem prostě dalšího super hrdinu, ale Hancock je prostě svůj se svym osobytym přístupem. Film mě překvapil a já sem nebyl pořádně schopnej odhadnout, jak se bude děj odvíjet dál. Navíc některý hlášky mě fakt dostaly ;)

30. března 2011
plakát filmu
100 %

Die Hard 2

Podle mě úspěšné pokračování prvního dílu. Bruce zase válí sám proti všem a ještě si u toho zvládne pěkně zahláškovat ;)

30. března 2011