avatar uživatele

hafak

Jméno
Jiříček
Věk
Bydliště
Doma
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
2012
2012
100 %

2012

Neni co řešit, je to styl Rolanda Emmericha a tím to končí. Já šel do kina na super efekty a dočkal se na 100%. Kdo by se zabýval příběhem, o to vůbec nejde, je to čistá zábava, navíc dost dobře udělaná. Prostě ho mám rád a od Měsíce 44 není film od tohoto režiséra co by se mi nelíbíl.

27. prosince 2009
plakát filmu
Jak krtek ke kalhotkám přišel
Jak krtek ke kalhotkám přišel
100 %

Krteček je klasika našeho kresleného filmu a není k tomu co dodat. Dodat musím jen pár znaků do mého názoru aby měl nejméně 100 znaků. :-)

23. ledna 2007
plakát filmu
Duel
Duel
100 %

Super film!

Pro mě jeden z nejlepších filmů Stevena Spielberga. U některých (Opravdu jen některých a ještě dle mého názoru) jeho dalších filmů komerce převažovala nad kvalitou. Na tomto filmu Steven Spielberg dokázal, že jde natočit hodně napínavý film i když v něm hrají skoro jen dva (Teda mimo pár nutných, hodně vedlejších rolí) herci. A to myslím hlavní postavu a kamion. Když jsem tento film poprvé viděl v TV s titulkama, tak jsem se začal dívat jen proto, že u jména režisér byl napsán Steven Spielberg, ale po chvilce jsem na nedůvěru zapoměl a prožil jsem film v napětí až do konce. Někomu se může tento film zdát dlouhý a jednotvárný ale pokud se divák ztotožní s hlavní postavou a vžije se do děje tak toho film určitě zaujme.

28. prosince 2006
plakát filmu
Zlaté dno
Zlaté dno
90 %

Tento film mám moc rád i když to není typická Burianovská komedie. A hlavně mě nejvíc dostává Putičkova chuť do práce. Takové nadšení jsem ještě nikdy nepoznal, bohužel.

28. prosince 2006
plakát filmu
Fešák Hubert
Fešák Hubert
100 %

Výborný film a výborné herecké výkony. Hlavně Karel Heřmánek si tuto roli užívá. Už jsem tento film viděl nekolikrát, ale vždy se znovu pobavím.

3. prosince 2006
plakát filmu
Osada havranů
Osada havranů
100 %

Tuto pravěkou trilogii mám velmi rád i po letech. V dětství když jsem hltal lovce mamutů a podobné knihy o pravěku jsem byl velmi potěšen, že se v televizi tato trilogie objevila.

19. listopadu 2006

Super film

Pro mě je to nejlepší film s J. P. Belmondem, hned vedle filmu Policajt nebo rošťák. Ostatní kriminální filmy s ním jsou taky výborné ale Samotář je prostě super. A na to jak se tvářil při vraždění herec, co hrál Schneidera jsem nemohl dlouho zapomenout. Dnes už mě to tolik neděsí při srovnání s dnešními filmy, ale když jsem to viděl poprvé tak jsem byl o hodně mladší a těch filmů zase nebylo k vidění tolik jako dnes. Přesto se i dnes rád na tento film podívám.

31. října 2006
plakát filmu
Jeskyně
Cave, The
60 %

Začátek ujde, ale ty konce.

Po slibném začátku, který mě vcelku navnadil se ukázala první příšera a bylo po zábavě. Ten to film se mohl jmenovat klidně ,,Vetřelec 6 útok z podzemí''. Hodně slabé béčko, na letní večer to stačí ale do super filmu to má daleko. Ještě, že jsem neutrácel za kino.

17. října 2006
plakát filmu
Vrah skrývá tvář
Vrah skrývá tvář
90 %

Často se říká, že ten a ten film je na svou dobu vzniku dobrý, ale u podobných filmů jako je tento a s ním související (Strach, Po stopách krve, Diagnóza smrti) platí, že jsou dobré i dnes. V dnešní době u nás takovou kriminálku nikdo nenatočí. Jestli je to režisérem, scénářem nebo herci, to si netroufám hodnotit ale dnešní české filmy (ne všechny) postrádají napětí, které diváka vtáhne do filmu. Je na nich moc poznat, že to herci ,,jen'' hrají a nedokáží dát svým postavám věrohodnost.

16. října 2006
plakát filmu
Blízká setkání třetího druhu
Close Encounters of the Third Kind
100 %

Klasika

Na tomto filmu se mě líbilo skoro vše a patří k mým nejoblíbenějším v oblasti sci-fi. Jeho na dnešní dobu pomalé vyprávění a klidná kamera má taky své kouzlo. Některé dnešní filmy nejdou kvůli zběsilému střihu a nervózní kameře skoro sledovat.

13. října 2006
plakát filmu
Lásky mezi kapkami deště
Lásky mezi kapkami deště
100 %

Krásný film

Mám rád všechny žánry ale žádný jako celek, jsem vybíravý. Tato smutná romantika mě ale dost dostala a občas se k němu rád vracím. A výkon Vladimíra Menšíka není třeba vůbec komentovat. Pro mě jasných 100 %.

13. října 2006
plakát filmu
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
30 %

Moc už si na tento film nevzpomínám, jediné co si pamatuju, že je to hodně zmatený film a že jsem tomu moc neporozuměl. Věra Chytilová má urcitě lepší filmy.

13. října 2006
plakát filmu
Parta hic
Parta hic
60 %

Čistá oddechovka, radeji moc nepřemýšlet a jen se bavit.
Máme určitě lepší komedie ale pokud není po ruce nic jiného tak tato klasika pobaví. Herecké obsazení výborné a doteď říkám při určité situaci, že jsem ten štrůdl neměl jíst.

13. října 2006
plakát filmu
Tajemství Ocelového města
Tajemství Ocelového města
100 %

Super film

Dle mého názoru jedna z nejlepších adaptací jakéhokoliv z románů Julese Verna a to včetně zahraničních filmů. To, že je ve filmu něco jiného než v knize mě tolik nevadí ale třeba žena v americké verzi románu Tajuplný ostrov, mě vadila docela dost a to ani nemluvím o zpracování podobných filmů.

12. října 2006
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Ani to nevypadá jako film.

Při sledování tohoto filmu jsem úplně zapoměl, že se dívám na film a plně jsem prožil celý život Forresta až do konce skoro bez dechu. Naprosto skvělá podívaná a ani po několikátém shlédnutí nenudí. A výkon Toma Hankse patří k vrcholům jeho tvorby.

12. října 2006