avatar uživatele

freeezy

Jméno
Pavla
Věk
36 let (Blíženci)
Bydliště
Ostrava
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Hanebný pancharti
Inglourious Basterds
90 %

Film se mi velice líbil. Herecké obsazení bylo zajímavé, dobře se na to dívalo. Pár nechutných scén se dalo přežít, zato humoru tam bylo tak akorát-ani málo, ani moc. Závěr to mělo opravdu nečekaný. Těším se, až film uvidím znovu.

11. září 2009
plakát filmu
Hancock
Hancock
50 %

Trailer vypadal zajímavě(jako asi na většinu filmů), ale film už je potom jen slabý odvar. Nápad s netypickým hrdinou je sice něco nového, jenže to nějak nebylo ono, ani příběh ani postavy. Will Smith v roli neurazil, ale ani mě nijak nenadchnul. A ''americké'' konce mě taky neberou. Sečteno podtrženo-dávám 50%.

11. září 2009
plakát filmu
Nenarození
The Unborn
20 %

Trailer byl tak super, že jsem na to chtěla jít do kina. No možná to bylo dobře, možná špatně. Film stojí za starou belu, ale v kině by to mohl být jiný zážitek. Doma jsem se nudila a nudila a trpěla do konce, protože jsem pořád věřila, že se to nějak zlepší. Marně. Větší blbost jsem již dlouho neviděla. Navíc herečka lítala skoro furt v kalhotkách, takže za tohle taky mínus. Příběh je nudný a ne moc kreativní. Takže pro mě propadák.

6. září 2009
plakát filmu
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
100 %

Bomba

Musím přiznat, že se mi na to do kina moc nechtělo, protože jsem si říkala, čím by asi tak trojka mohla překvapit. Ale byl to omyl. Zpočátku, než se příběh rozjede, tam mnoho vtipných scén není, ke konci se držíte za břicho a říkáte si-už dost! Nejlepší scéna je ta s héliem, to pomalu přes řvavý smích v sále pořádně neslyšíte, co říkají. A na závěr-praveverčák nezklamal :-) Nebyla jsem na 3D, na to bude muset napsat názor někdo jiný.

3. července 2009
plakát filmu
Transformers: Pomsta poražených
Transformers: Revenge of the Fallen
70 %

Bylo to hezké, ale až moc americké...love story a to jejich patriotství...jinak se mi to moc líbilo, efekty byly úžasné, v kině je to opravdu skvělý zážitek.

3. července 2009
plakát filmu
Pařba ve Vegas
The Hangover
90 %

Super, super, super. Tohle je pro mě komedie roku. Skoro 2 hodiny nabité vtipem, vtipným příběhem a třemi chlapíky, co nic neví a snaží se na to přijít! No nevěřili byste, co všechno se dá za jednu noc zvládnout :-D
PS: V koupelně je tygr :-)

3. července 2009
plakát filmu
Americký gangster
American Gangster
100 %

Skvělý snímek. Výborné herecké obsazení, Denzel je prostě vynikající herec! Kdo má rád filmy ze starší doby a má rád zajímavý příběh, je to pro něj. Amerika v třicátých letech, poutavý příběh o poctivém policajtovi a mafiánovi, ani na chvíli mě to nenudilo! Opravdu doporučuji.

3. července 2009
plakát filmu
70 %

Mno musím říct, že kluk měl odvahu chlubit se tím, co dělal, nšjakému profesorovi. Ale co, "Jdi za svým snem!" Fajn film, u kterého jsem si každou chvíli říkala-teď, teď je chytí-a fandila hlavnímu hrdinovi, aby ty jeho "poctivě" vyhrané peníze dostal zpět. A ono se to opravdu stalo, jen pak ejhle... Koukalo se na to dobře:)

21. května 2009

Bolt je moc hezký filmík, byla to legrace, na konci i doják. Animace je hezky udělaná a Bolt je opravdu rozkošný:) A taky byl pejsek roztomilý, když si myslel, že je superhrdina. Křeček v té kouli hezky dotvářel situace. Opravdu povedené:)

21. května 2009
plakát filmu
Sedm životů
Seven Pounds
100 %

Skvělý film, opravdu smekám. Odhodlání hlavného hrdiny a dokonale promyšlený plán na záchranu tolika životů, tak to mě dostalo. A co víc-pro mě nečekaný konec, žádný happy end a lá ty se uzdravíš a budeme spolu. Já brečela, jak já brečela, to se mi ještě nikdy nestalo. Opravdu vřele doporučuji.

21. května 2009
plakát filmu
Milionář z chatrče
Slumdog Millionaire
90 %

Opravdu oscarová podívaná. Vůbec se nedivím, že to vyhrálo v tolika kategoriích. Napnutá až do konce jsem čekala, jak příběh Jamala a Latiky dopadne. Vysvětlování u každé otázky je celkem originání. A konec už je jen třešnička na dortu, tak si ji vychutnejte:)

21. května 2009
plakát filmu
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
The Curious Case of Benjamin Button
70 %

Zajímavý snímek. Byl celkem dlouhý, občas se to i táhlo, ale líbil se mi. Vymyslet takový příběh je opravdu fascinující. A navíc-namaskování Brada Pitta jako starce bylo fakt úžasné:)

21. května 2009
plakát filmu
Rychlí a zběsilí
Fast and Furious
60 %

No podle mě není nad první díl. S každým dalším sice přicházejí nové a modernější auta, na což se hezky kouká, ale děj se prostě jedničce nevyrovná. Ale vidět v těch bourácích zase Vina Diesla mou pozornost drželo až do konce...

19. května 2009
plakát filmu
Nabít a zabít
Lucky Number Slevin
100 %

Musim uznat-luxusni film. Fakt mám ráda filmy, kdy ze začátku vůbec nevím, která bije a na konci se všechno vysvětlí. Navíc obsazení filmu je mimořádně hvězdné. Opravdu parádní podívaná. Myslím, že jsem jej neviděla naposled...

19. května 2009
plakát filmu
Lemra líná
Failure to Launch
40 %

Nic moc tedy, nenadchlo mě to. Zajímavý námět, ale typický americký šťastný konec. Ovšem S.J. Parker mě mile překvapila, jinde než v Sexu ve městě jsem ji hrát neviděla. Pro mě dost průměrná komedie, občas jsem se i nudila.

19. května 2009
plakát filmu
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Madagascar: Escape 2 Africa
100 %

Chcete-li jít do kina na nějakou oddechovku, tak Madagaskar 2 je fakt dobrá volba. V totálně narvaném kině to každou chvíli vybouchlo smíchem, film má spád, je tam i trocha nostalgie s jak jinak než dobrým koncem. Pravidlo, že dvojky jsou slabým odvarem jedniček zde opravdu neplatí..a to je dobře ne?

7. prosince 2008
plakát filmu
Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona
80 %

Woodyho Allena mám docela ráda, neviděla jsem od něj vše, ale co ano, tak se mi líbilo. Zajímavé je, že tentokrát ve svém filmu nehrál, i když podle děje by tam neměl koho ztvárnit, jelikož film byl o mladých lidech. Moc se mi líbila Penelope Cruz, zvláště, když mluvila španělsky. Zvláštní příběh o vztazích a přístupu k životu různých osobností.

7. prosince 2008
plakát filmu
Quantum of Solace
Quantum of Solace
80 %

No oproti Casinu Royalle byl tenhle film trochu propadák. Akční scény super, tohle já fakt miluju, ale byl to podle mě jakýkoliv jiný film, žádný Bond, James Bond.Pokud se těšíte na martini, vynálezy (Aston Martin podotýkám v úvodu filmu je), tak budete zklamáni. Pokud jdete na film, který má být hlavně akční, poskrovnu vtipný, tak doporučuji. Uvidíme jak to bude v bondovkami do budoucna...

7. prosince 2008
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
90 %

Na nového Indianu jsem se těšila jako malá, ptž dobrodružné filmy tohoto typu miluju. Do kina jsem šla se smíšenými pocity, jak se tvůrcům podaří navázat po tolika letech. A Indy nezklamal. Akce, vtip, trocha romantiky...nemělo to chybu. Akorát konec s mimozemšťany se trochu dost nepovedl, ale jinak dávám 90%.

6. července 2008
plakát filmu
Tahle země není pro starý
No Country for Old Men
90 %

Včera jsem se konečně dostala do kina na tenhle film a nelituji. Úžasná honička plná zvratů s nečekaným koncem, netypicky americky BEZ happy endu. Z Javiera Bardema šel strach, pěkný psychopatický výraz. Víc takových filmů. A popravdě mi ani nedošlo, že tam žádná hudba není :-)

23. března 2008
plakát filmu
Ratatouille
Ratatouille
70 %

Pěkný animák. Velice netradiční námět, kdy krysa skvěle vaří, je dobrým startem pro spoustu vtipných situací. Pobavila jsem se, byla tam předvídaná zápletka a happyend. Moc pěkné...

11. ledna 2008
plakát filmu
Pan Včelka
Bee Movie
90 %

Moc hezký filmík, moc jsem se u něj bavila, bylo tam spoustu vtipných hlášek. Příběh byl taky moc fajn-včela žaluje lidstvo, aby jim vrátili med. Pro mě 90%.

22. prosince 2007
plakát filmu
Zbouchnutá
Knocked Up
90 %

Perfektní komedie. Ono to téma v normálním životě zase tak vtipné není, ale v tomhle filmu zpracování nemá chybu. Opravdu film ze života, dost vtipných situací i vážných situací; dost jsem si ho užila :)

22. prosince 2007
plakát filmu
Saw 4
Saw IV
80 %

Nooo, čím dál masakrálnější, to musím uznat. Spouta nechuťáren jen pro nejotrlejší povahy. Z tohohle pohledu asi nejlepší díl. Jinak jsem se na konci trochu ztratila a něco nepochopila, tak se na něj někdy budu muset kouknout znovu, jinak super.

22. prosince 2007
plakát filmu
Když si Chuck bral Larryho
I Now Pronounce You Chuck and Larry
60 %

Celkem příjemý filmík, s poučením, jen byl na mě moc dlouhý. Adam Sandler nezklame snad nikdy, film měl dobré hlášky, zaměřen na jedno z ožehavých a diskutabilních témat dneška. Vážný i vtipný-tak je to dnes v kinech zvykem...

22. prosince 2007