avatar uživatele

Vicco

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Butch Cassidy a Sundance Kid
Butch Cassidy and the Sundance Kid
100 %

Perfektni

Tak tenhle film je naprosto nejlepsim westernem, co jsem videl. Pribeh je vynikajici, hlavni postavy jsou obdivuhodne, vtipne, charizmaticke a na spatne strane zakona, presto s nimi kazdy bude sympatizovat diky skvelmu hereckemu obsazeni. 100%

2. června 2007
plakát filmu
90 %

Zajimavej film

Tenhle film lze nejlíp popsat slovy: I to se může stát. Příběh neúspěšných lidí, co se snaží vydělat rychle hodně peněz, ale provází je smůla a obezřetnost okolí. Najednou se vyklube nějaká ta zrada (jo, i tohle se může stát) a film dostane velký spád. Tenhle film se neopírá o bůhvíjak silný příběh, vlastně by příběh mohl být prohlášen za klišé, pokud by vše nebylo okořeněno nečekanými momenty a solidními výkony herců. Lidi prostě zbožňují příběhy neúspěšných zločinců, a tohle je jeden z nich, a stojí za to se na něj podívat. 90%

31. května 2007

Super

Tento film mě velice příjemně překvapil, a jako milovníka suchého anglického humoru i velice pobavil. K tomu si přičtěte skvělé herecké obsazení, nadsázku a dobrý příběh s nečekanými zvraty. 90%

31. května 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
80 %

Nevim nevim....

Mno takže ze začátku říkám že v žádném případě nejde o špatný film, naopak doporučuji ho shlédnout, musím ale říct že po povedeném prvním dílu a řečech, že dvojka je přípravou pro třetí díl jsem rozhodně čekal víc, zvlášť od tak věhlasného filmu. Film se mi zdál špatně rozvrhnutý, v první polivině filmu se nic nedělo a v druhé polovině se toho dělo až moc. Do příběhu se mi těžce dostávalo, občas jsem měl problém být v obraze, především v tom, kdo je teda na čí straně, kdo pro koho pracuje a kdo koho zradil, bylo to šíleně zamotané a připadalo mi to spíše jako parodie na dvojité agenty ze studené války. Co mě také zklamalo bylo to, že jsem za celou dobu neslyšel plynule hrát geniální ústřední skladbu filmu, poprvé pořádně zazněla až při závěrečných titulcích, a to sem se na ní tak těšil. Po přelousknutí první krapet zamotané poloviny přišla svěžejší druhé polovina filmu, která podle řečí v první polovině měla být nabitá skvělými scénami. Při slovech "budeme bojovat" jsem čekal ohromnou námořní bitvu, což jsem si myslel že se mi splnilo, při pohledu na ohromné množství lodí chystajících se k bitvě. Bohužel si to vyříkalo pár "hlavních" lodí a ostatní se přizpůsobily. Detailní boj byl sice zajímavý, místy ale nepřehledný (to asi bude tím počasím). Konec filmu naštěstí nebyl klišé, ael podle mě velice zajímavý a nečekaný. Nuže, v tomhle krátkém popisu jsem vyjmenoval to co mi na filmu vadilo, čehož byla menšina, takže klady tu jmenovat nebudu, ty najde jistě každý sám, a že jich je. Celkově se mi tedy film líbil, proto dávám 80 %.

29. května 2007
plakát filmu
Škola ro(c)ku
School of Rock
100 %

Doporucuju

Tenhle fil se mi fakt líbil. Skvělá hudba, perfektní obsazení, hromada zábavy a hlavně originální nápad, takže koho nebaví komedie o ničem typu Scary Movie, tenhle film je zábava.

23. srpna 2006
plakát filmu
Final Fantasy: Esence života
Final Fantasy: The Spirits Within
60 %

No nevím

Je to složitější na pochopení, takže vyžaduje podívat se na film vícekrát nebo dávat absolutní pozor, příběh časem nudí, nic pro fandy Final Fantasy, radši koukněte na FF VII: Advent Children=)

20. srpna 2006
plakát filmu
100 %

100%

Tak takhle jsem se naposled smál snad jen u červenýho trpaslíka, pokud se chcete hodně pobavit, nemůžu jinak než doporučit=)

20. srpna 2006
plakát filmu
Motocyklové deníky
Diarios de motocicleta / Motorcycle Diaries, The
100 %

Perfektní

Naprosto výbornej film, řadím ho mezi své nejoblíbenější filmy, výbornej příběh o skutečných lidech, pokud nemáte rádi bezduché filmy bez příběhu, tenhle film je skvělá volba.

20. srpna 2006