avatar uživatele

Cheyenne

Jméno
Jakub
Věk
Bydliště
V Mostě
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Tak tenhle film je totální hovadina třetího stupně. Herecké výkony jsou velmi blízké nule a efekty jakbysmet. Příběh, jako by ho tvořilo pětileté dítě. Humusárního kentusu je tam víc než v trhácích typu Hostel, Texaský masakr, nebo Kill Bill! Přesto si mě film získal.

22. října 2006
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
90 %

Tohle je rozhodně jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl. Herecké obsazení i výkony jsou na velmi, velmi vysoké úrovni, ale do stovky mu přece jen něco chybí. Nedokážu říct přesně co, ale chvílemi mi trošku nesednul. Proto dávám "pouze" 95%

30. září 2006

Tenhle film je skvělá akční komedie s menším nádechem hororu. Černobílost s občasným použitím barvy dodává snímku jistou zajímavost.Myslím, že se na film určitě vyplatí kouknout.

21. srpna 2006
plakát filmu
Nepřítel před branami
Enemy at the Gates
100 %

Já miluju válečné filmy a tenhle se mi asi na věky usadí v hlavě. Já teda mám většinou radši záporáky, než kladné postavy a major König je božský.Ta chladná vypočítavost je báječná.Jednoznačně jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl.

14. srpna 2006
plakát filmu
Přežili jsme Ardeny
Saints And Soldiers
50 %

Tak na tenhle film jsem kouknu jen ze zvědavosti. A moc mě nebavil. Na to, že to byla jedna z nejstrašnějších bitev války je tam trochu málo akce. Válka samozřejmě nebyla jen o akci, ale když už je to jednou válečný film, mělo by se tam dít něco pořádnýho.

14. srpna 2006
plakát filmu
Muži v černém
Men in black
80 %

Tak zase chrabří Američani zachraňujou svět před šmejdem z Vesmíru.Jinak je to v celku záživná komedie, s pěknými efekty a mě hodně bavila.

9. srpna 2006
plakát filmu
Batman
Batman
80 %

Tohle je úplně první film, kterej jsem viděl.A nemůžu říct, že na mně nenechal následky.Podle mě nejlepší díl, ale mé hodnocení je dost relativní, protože jsem Batmanů moc neviděl.

9. srpna 2006
plakát filmu
Zachraňte vojína Ryana
Saving Private Ryan
90 %

Výborný válečný film.Nic jiného.Tom Hanks je výborný.Slyšel jsem , že příběh je podle skutečnosti a já tomu (možná naivně) věřím.Některé scény jsou dost brutální, ale dá se to unést.

8. srpna 2006

Tak na tenhle film jsem se kouknul ze zvědavosti.Neznal jsem nikoho, kdo by ho viděl.Moc mě nepobavil.Čekal jsem válečný film ve stylu Zachraňte vojína Ryanna, nebo Bratrstvo neohrožených, ale dost mě zklamal.Proto dávám 40% aspoň za vcelku zajímavý příběh a herecké výkony.

5. srpna 2006