avatar uživatele

pagipes

Jméno
Jakub
Věk
33 let — narozeniny slaví za 128 dní (Lev)
Bydliště
Lednické Rovne taka diera pri Púchove jedine čo tu mame je fabrika na vyrobu skla kde bohužial pracujem.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Želary
Želary
100 %

Najprv som si myslel že je to niaky blbost ked to začalo ale po chvili som zistil opak a dost ma tento film dostal.Film ma dokonaly dej a aj dobre obsadeny.Je to docela smutny film ale kedysi bola taka skutočnost.

12. března 2008
plakát filmu
Goyovy přízraky
Goya's Ghosts
100 %

Perfektny film ktory nechvali lenkrestanstvo ale ukazuje pravu pravdu ktoru nikto nechce počut a vidiet o historii krestanstva.Film ma vela zvratov a je dobre zahrany hercamy.Nič ineho si nezasluši len 100%.

10. března 2008
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
100 %

Skveli film neviem čo niektory nanho nadavaju beram ich nazor ale že to bolo hrozne to sa neda povedat mne sa osobne film pačil a skvele som sa zabavil.

10. března 2008

Super kresleny film a ten dabing skveli sice ja som to kukal len po slovensky lebo česky to nieje nič moc ale dej je všade rovnaky a je perfektny.

10. března 2008
plakát filmu
28 týdnů poté
28 Weeks Later
90 %

Dobry film ale či bol lepši ako jednotka otom moc pochybujem, ale ako podračovanie to bolo skvele dalo sa na to pozerat bez toho aby sa človek nudil.

8. března 2008
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
100 %

Skvely film ktory si vždy rad pozrem ked je priležitost.Je skvele obsadeny ma zpletku ačlovek sa pri nom nenudi, proste vyborny film na ktorysa da pozerat.

8. března 2008
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
90 %

Docela dobry film ale menej sa my to pačilo ako Snowboarďáci ale inak dobry film.Jetam par časty na ktorych som sa smial ako blazon ale niekedy som sa nudil ale malokedy.Radim je to skveli film pozritesi ho.

9. ledna 2008
plakát filmu
Špína
Dirty
100 %

Je to dost zaujmavy film najprv sa my zdal ako uplna blbost ale ked to pekne do seba začalo zapadat tak sa my ta začalo pačit.Je to skveli film a aj dobre herecky obsadeny.Radim všetkym aby si ho pozreli,stoji to zato.

8. ledna 2008
plakát filmu
Muž v ohni
Man on Fire
100 %

Tak tento film bol inak dobry nemal proste chybu nič sa mu neda vytikat.Ma dej a vychadza z reality.Ked som ho videl prvy krat musel som si ho pustit ešte raz aby som siho poriadne užil.Film je skvele herecki obsadeny tak radim všetkym aby si ho pozreli.

8. ledna 2008
plakát filmu
Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody
100 %

Celkom dopohodi česky film.Patry medzi moje oblubene filmy ak jed tie ostatne časty sa my moc nepačili ale tiež bolo dobre.Radim všetkym čo to ešte nevideli nech si to kuknu.

4. ledna 2008
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
100 %

Najlepši česky film aky som videl a ktory si vždy rad znova a znova pozriem aj ked už ho viem naspamat.Asi nebudem rozoberat aky to bol film ked ho asi každy videl a kto nie tak asi nema televizor.

2. ledna 2008
plakát filmu
Pach krve
Wrong Turn
100 %

super film neviem čo komu sa tu nepačilo nahodov horor ako sa patry až na niake detaili je to super film radim kuknite si a uvidite tu kvalitu.

2. ledna 2008
plakát filmu
100 %

Ked som videl tento film normalne som mal virazeny dich.Na stršne vyhladavam filmy o 2.svetovej vojne a tento dokument ma milo prekvapil.

2. ledna 2008
plakát filmu
Parfém: Příběh vraha
Perfume: The Story of a Murderer
100 %

Jeden vynikajuci film.Ja som čital original knihu a bol som zvedavy ako to dokazali dostat do filmu tei opisi tych vôny.Bol som prijemne prekvapeny a ohromeny ked som sa nato prvy krat pozerel v kine.Je to skvely film radim všetkym nech si to pozru.

29. prosince 2007
plakát filmu
Vyvolený
Unbreakable
100 %

Tento film sa skvele podaril.Bez problemov si ho možem pozriet viackrat a stele sa my zda zaujmavy.Film ma pointu a napinavi dej.Kto to ešte nevidel prišielo vela.

29. prosince 2007
plakát filmu
100 %

super

Toto bol inak dobry film,tak ako som sa zasmial pri nom to sa my ešte nestalo musim si ho zohnat ešte na DVD.Otporučam každemu ale pozor je to od 18 ale je tp dobre.

27. prosince 2007
plakát filmu
Zoolander
Zoolander
100 %

Docela dobry film.Vlasne patry medzi moje oblubene filmy.Skvele herecke obsadeny vtipny čo viac by som chcel.

27. prosince 2007
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

smutne

Taketo filmy moc nepozeram ale ked som ho videl prvikrat ešte v škole tak som ho moc nevnimal ale ked som si ho pozrel pozorne tak som mal slzi na krajičku a pritom som chalan.JE to skvely film ktory nema konkurenciu kto ho ešte nevidel prišiel ovela.

27. prosince 2007

super

Na tento film nemam ani slov da sa pozerat donekonečna a stale je skveli.Ja som čital aj komix a podla mna je to ešte lepšie.Skeve obsadenie skvele herecke vikoni a aj bol do toho perfekne vsunuti humor.radim všetkym aby si to pozreli.

27. prosince 2007
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
100 %

Ten to film sa my ale inak brutalne pači.Neviem si ani prestavit bez naho ani vianoce je to proste klasika aj ked som to videl najmenej 20-krat vždy sa dokažem na tom pobavit a to sa my na tomto filme rata aj ked je stary ale nie ešte ošuchany.

25. prosince 2007
plakát filmu
Se slovníkem v posteli
The Sleeping Dictionary
100 %

Pohoda

Je to suprovy film mne sa rataju filmy kde hra Jessica Alba aj ked moc romanticke nekukam ale tento som si kukol len tak nahodov ked tam v telke už nič nebolo ale po chvily sa my zapačil a mal ten film aj pointu aj ked to zvičajne niektore filmy nemaju.

25. prosince 2007
plakát filmu
Smím prosit?
Shall We Dance
80 %

Niak sa mi ten film zo začiatku nepozdaval ale ked tam už nič nebolo tak somsi to kukol a malo to aj niaku pointu aj ked nevravim že to bol super film ale dalo sa nato pozerat.

25. prosince 2007
plakát filmu
100 %

Je to dobry film mne sa rataju kreslene filmy a pačili sa my aj tie postavičky ktore perfekne napodobnovali skutočne.Bolo to vtipne a bolo to aj predeti a dospelich taky univerzalny film.

25. prosince 2007
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

nádherný, dojemný film. Ridley Scott se opravdu předvedl a Russel Crowe nebyl vůbec špatný. Obzvlášť se mi líbila hudba, hlavně píseň Tema Final.

19. prosince 2007
plakát filmu
Šestý smysl
The Sixth Sense
100 %

Tento film se jim opravdu poved byl vážně skvělej.Vynikající herecký výkony hlavně ta dětská role,kterou stvárnil Osment.Jinak to je dobrej psychologickej film při kterým tuhne krev v žilách.

16. prosince 2007