avatar uživatele

pagipes

Jméno
Jakub
Věk
33 let — narozeniny slaví za 102 dní (Lev)
Bydliště
Lednické Rovne taka diera pri Púchove jedine čo tu mame je fabrika na vyrobu skla kde bohužial pracujem.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pianista
The Pianist
100 %

Veľmi pekný film, ktorý ukazal že ludia (vojaci) nie su len stroje na zabijanie ale maju aj niake city.dostal som sa k tomuto filmu nahodou ale odporučam každemu kto ma rad 2 svetovu vojnu.

8. června 2010
plakát filmu
Avatar
Avatar
100 %

Parada

Na začiatku som moc nechapal a ani ma to moc nezaujalo ale postupom času sa to uplne chytilo že som nemohol od toho oči odrthnut. Skvely dej,prepracovana grafika a efekty. V 3D to bola tiež dobra pecka. Odporučam každemu aj tomu čo moc nieje na Sci-fi ale stoji to za to.

8. června 2010
plakát filmu
Trosečník
Cast Away
100 %

Ujde

Skvely film, ked som ho videl poprve tak som uplne žasol a vždy si ho rad pozriem ked je zasa v TV aj ked teraz už je 105 podobnych filmov ale tento bude vždy pe mna original.A Tom sa perfektne hodil do tejto role, je to Pán herec.

8. června 2010
plakát filmu
Transformers: Pomsta poražených
Transformers: Revenge of the Fallen
100 %

Transformers 2

Podla mňa je to je to skvelý film, sice dej trocha zaostaval za jednotkou ale vôbec mi to niako nevadilo.Skevele efekty aj hudba, trocha ma nahnevalo že na starých autorobotov sa zabudlo ale aj tak si tento film zaslúži 100%.

24. července 2009
plakát filmu
Kurýr 2
Transporter 2
90 %

Kurýr 2

No tento film je celko pohode len už sa mi moc zdal pritiahnuti za vlasi, napr. tu stou bombou alebo ako prepazil ten murik a preletel cez ulicu do druhej budovy.Ale aj tak je to skvely film.

24. července 2009
plakát filmu
Go
Go
100 %

Skveli film fajnovo som sa na nom pobavil no trovu mi to pripominalo pulp fiction ale mne to neva bolo to paradne odporučam aby si to ludia kukli a je to aj skvelo herecky obsadene.

1. srpna 2008
plakát filmu
Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
Lemony Snicket´s A Series of Unfortunate Events
100 %

Skevy film.Velmy sa my pačil bol zaujmavy dobry pribech a perhekne herecke obsadenie.Pozeral som to najprv z nudi ale tak ma to zaujalo že si to ešte asi požičam.Radim všetkym by si to kukli

28. června 2008
plakát filmu
Podezření nula
Suspect Zero
90 %

Skvelý film ktory ma zaujal.ja trileri moc nepozeram ale ten to ma niečim zaujal a musel som ho dopozerat do konca aby som sa dozvedel v čom bol hačik.Dobri fil sice trocha slabšie herecke vykony.

1. června 2008
plakát filmu
Já, robot
I, Robot
100 %

Ked som videl tento film po druhy krat tak sa my zdal lepšši ani neviem prečo.Je skvely film ktory ma pointu a vyzera tak realno možno to raz bude podobne v buducnosty.Inač skvele herecke vikony hlavne bola perfekne zahrata hlavna postav a dokonale efekty no proste bomba.

22. května 2008
plakát filmu
Ostrov
The Island
100 %

skvely film dalo sa na topozerat ba dokonca ma to aj byvilo občas som sa nudil ale zo začiatku to bolo velmy napinave ked som netušil o čo sa tam nedna.Docela originalny film.

14. května 2008
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
100 %

Strašne sa my tento film pačil je to skvely film , ktory bol akčny a aj docela srandovny.Dobre graficky prevedeny a aj dej docela zaujmavy.

29. dubna 2008
plakát filmu
Divoké kočky
Coyote Ugly
100 %

Celkom dobry film ktory sa my velmy pačil.Dost som sa pri nom pobavil a nenudil som sa.Rad si pozrem tento film viackrát.

26. dubna 2008
plakát filmu
Formule!
Driven
100 %

Skeveli film.ja si vždy rad pozriem filmy kde ide o rychost a auta.Stallone vyborne zahral hlavnu rolu a skvele mu sadla.Tento film patry mezdzi moje naj. filmy o autach(formulach).

18. dubna 2008
plakát filmu
Vertical Limit
Vertical Limit
80 %

docela pohode film ale bolo tam aj strašnich blbosty.Sice je ten film starši su tam dobre efekty.Mne sa celkom pačil a radim aj ostatnym nech si ho kuknu.

11. dubna 2008
plakát filmu
Big Lebowski
The Big Lebowski
100 %

Inak dopohodi film tento film sa my strašne pačil ani neviem prečo ale všdy ked ho davaju v telke tak si ho kuknem.Je to originalny film ktory neviem ani zaradit do niakej skupiny.

11. dubna 2008
plakát filmu
South Park: Peklo na Zemi
South Park: Bigger Longer & Uncut
100 %

Tento film patry medzi moje naj. animovane filmy.Na tamo seriali som vlasne vyrastal a ked spravili na to film tak som si ho musel pozret a nebol som sklamany.Je to taky vesely animak.

6. dubna 2008
plakát filmu
100 %

Vyborny film slvelo som sa zabaval.Tento film ma skvely dej a aj srandovne scenky a je aj dobre obsadeny.Radim vštkym aby si ho pozreli.

5. dubna 2008
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
100 %

Paradny česky film, skevy humor, skvele herecke vykony no proste parada.Tento film ne skveli možem si ho pozret kedykolvek a skim kolvek a vždy sa na nom zasmejem.Radim všetkym aby si ho pozreli aj ked si myslim že ho už všetci videli.

5. dubna 2008

Super

Skveli film!Dobre som sa pri nom smial ale ku koncu to bolo dost smutne ale vobec mi to neprekažalo skor sa mi to pačilo taky netradičny zaver.Radim všetkym aby si to pozreli je to vynikajuci film.

3. dubna 2008
plakát filmu
Sexbomba od vedle
Girl Next Door, The
100 %

celkom dopohody film pri ktorom som sa aj zasmial.Sice nepozeram taketo film tochto žanru tento si vždy rad pozrem.

20. března 2008
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
90 %

Celkom dobre pokračovanie jednotky ale malo to už svoje chyby.Už to bolo trochu ošuchane ale dalo sa to kukat.

20. března 2008
plakát filmu
Schindlerův seznam
Schindler's List
100 %

Krasny film ktory ma fakt dojal je pravda že všetko o schindlerovy nebola až taka pravda ale to ani tak nevadilo.No mosim povedat že viac ja osobne inklinujem k nacistom ako ku antifakom tento film ma zaujal.

19. března 2008
plakát filmu
Za nepřátelskou linií
Behind Enemy Lines
100 %

Skvely film, dobre obsadeny, perfektny dej.Tento film si pozrem vždy ked mam volny čas a hcem sa ukludnit.Radim všetkym čo tonevideli nech si to pozru.

15. března 2008
plakát filmu
A.I. Umělá inteligence
Artificial Intelligence: AI
100 %

Baječny film na ktory asi nikdy nezabudnem aj ked som ho videl 100-krat a aj tak je stale skvely.Film ma skely pribech a je plny prekvapenia.

13. března 2008

Skvely film ktory bol napinavy,akčny a aj som sa zasmial.Dobre obsadeny,dej dobre premysleny.Ja by som tam dal viacej akcii ale inač bol perfektny.

12. března 2008