avatar uživatele

Batůžek

Jméno
Martina
Věk
Bydliště
Rakovník
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Nezvratný osud
Final Destination
90 %

Smrt?

Když jsem tento film viděla poprvé, hned na začátku mě pěkně zamrazilo. Skvělý a neohraný příběh...- smrt si hledá svoje "dlužníky", co jí utekli... Zkoukla jsem to celé jedním dechem a ještě po jeho skončení jsem měla o čem přemýšlet! Film, který ani náhodou nezapadá mezi ty obyčejné!

23. července 2006
plakát filmu
20 %

Komedie?

Tak tenhle film mě trochu zklamal. Pod slovem "komedie" si předtavuji úplně něco jiného. Ani nevím, jestli jsem se u toho vůbec zasmála.. asi ne, protože si nevybavuji žádný srandovní okamžik... Na to, jak byl film propagován, byl podle mě v žánru komedií úplně mimo...

23. července 2006
plakát filmu
S tebou mě baví svět
S tebou mě baví svět
100 %

prostě super

Nesmrtelná rodinná komedie, na kterou budou s velkým nadšením koukat i naše děti, možná i vnoučata!!!! Film, který se náramně povedl!!! Není k tomu již co dodávat, neznám člověka, který by to aspoň jednou neviděl :-), gratuluji! Dávám 100 procent!

22. července 2006
plakát filmu
Klokan Jack
Kangaroo Jack
60 %

ale jo...

Nijak zvlášť mě sice ten film nepřekvapil, ale jako komedie to beru. Někdy bývá u filmu větší nuda a zde se najde aspoň několik docela vtipných okamžiků a hlášek. Takový průměr..., ale lepší. :-)

22. července 2006
plakát filmu
Spáči
Sleepers
100 %

Super!!!

Tak tenhle film nemá chybu, má skvělý děj, který se někdy až moc nečekaně odvíjí... někdy více než překvapivě. Skvělé obsazení (spousta známých a dobrých herců). Nevím, co k tomu víc dodat..., prostě se na něj podívejte a nechte se unášet dějem, který vám vezme dech. Hlavně ke konci, neboť závěr bude pro mnohé asi velmi nečekaný! Dávám 100 procent. Na tenhle film jen tak nezapomenu!!! A vy jistě také ne...

22. července 2006
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
100 %

:-)

Teď přemýšlím, jestli tvůrci chtěli stvořit pohádku pro děti nebo pro dospělé..., já bych spíše řekla to druhé. Moje děti ji sice mají rádi, ale asi víc se líbila a líbí mně! Beru to jako příjemné rozptýlení pro dospělé...(narozdíl od filmů plného násilí). A navíc je to lepší pohádka, než mnoho obyčejných hraných komedií, které jsou určeny k tomu, aby diváka pobavily, ale nakonec je dokáží jen zklamat. U madagaskaru se nepřestáváte smát...:-) ani teď! Takže pohádka + komedie = náramný úspěch!

22. července 2006
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

Super

Tenhle film už jsem viděla snad dvacetkrát a patří mezi filmy, na které mohu koukat pořád dokola. Je to úplně něco jiného než ostatní filmy. Žádné velké násilí, boje, kde teče jenom krev...., prostě oddychový film, na který nedám dopustit! U mě to vyhrál na plné čáře! Vážně moc hezký a dojemný...

15. července 2006
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

Moc pěkný

Další z několika málo filmů, na které se vždycky ráda znova a znova podívám. Moc pěkný příběh, pěkné obsazení herců,.... není co dodat.

15. července 2006
plakát filmu
100 %

Pěkný

Historické filmy sice moc v oblibě nemám, ale tenhle mě prostě dostal..., moc krásný a dojemný příběh. Ukazuje lidem, že stojí za to, aby se prali za svou pravdu a svůj život! Opět jeden z filmů, na který se mohu dívat několikrát a neomrzí mne to.

15. července 2006
plakát filmu
Constantine
Constantine
100 %

Pěkný

Film, který mě dokázal mile překvapit. Děj mne vtáhnul do filmu aniž bych si to uvědomovala a jen jsem s napětím sledovala, jak vše dopadne. U tohoto filmu jsem to nečekala, ale je vážně moc pěkný a stojí za to se na něj podívat. Všem doporučuji!

15. července 2006
plakát filmu
28 dní poté
28 Days later...
60 %

Souhlas

Souhlasím s těmi, co říkají, že je to sice pěkný film, ale nijak vyjímečný. Zapadá do řady několika stovek dalších filmů. Je tam sice dost překvapení, odvahy a pěkných scének, ale že bych si ho musela pouštět po druhé, tak to asi ne.

15. července 2006
plakát filmu
Tak daleko, kam mě nohy donesou
So weit die Füse tragen
100 %

Nemá chybu

Když jsem zjistila, že je to s trochu vojenskou tématikou, moc mne to nelákalo. Ale jakmile jsem se na to začala dívat a pochopila, co vše se ve světě může stát, tak jsem film skoro s jedním dechem dokoukala. Byl to nádherný příběh, plný odvahy, překvapení,... prostě bez jediné chybičky! Tomuto filmu nemám co vytknout..., u mě to vyhrál na plné čáře, dávám plných sto procent!

15. července 2006
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
80 %

Zajímavý

Zajímavý film, který určitě oslovil mnoho lidí. Mně to přijde jako velice vydařená pohádka pro dospělé..., přesto mu dávám 80 procent.

15. července 2006
plakát filmu
Sahara
Sahara
80 %

Sahara

Zajímavý příběh, pěkné obsazení, pěkně natočeno... Film se mi moc líbil i když kopíroval známější předchůdce typu Indiana Jonese... Nechybí zde ani vtip ani akce...

15. července 2006
plakát filmu
Lovci pokladů
National Treasure
90 %

Moc pěkný

Film plný tajemství a překvapení. Herecké obsazení bez chyby, příběh zajímavý a místy zcela nepředvídatelný, jak tomu u jiných filmů bývá. Tohle se jim opravdu povedlo. Patří mezi filmy, které se jen tak neokoukají.

15. července 2006
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
50 %

Zvláštní

Zvláštní styl natočení filmu, je to zase něco jiného. Avšak mnoha lidem se tento způsob zrovna nelíbí. Tento film, se mi poprvé líbil hodně, ale čím častěji jsem ho viděla, tím víc mě zklamával..., prostě u tohoto filmu platí: jednou a dost. Jinak za odvahu natočit zcela odlišný film, mají mé uznání. Za zajímavost dávám 50 procent.

15. července 2006
plakát filmu
King Kong
King Kong
70 %

Moc mě to nelákalo...

Tento film mě nijak zvlášť nelákal. Měli jsme ho doma hodně dlouho, než jsem se dokopala k tomu, abych se na něj podívala. Vzpomněla jsem si na starého King Konga a nějak jsem neměla náladu ani na nového.. Ale tento nový mě mile překvapil. Začátek zcela jiný..., takže jakoby začínal jiný příběh. Film se mi moc líbil. Povedlo se jim předčít starou verzi, což se málokomu, kdo předělává filmy povede. Dávám mu 70 procent.

15. července 2006
plakát filmu
Holky z porcelánu
Holky z porcelánu
100 %

Super

Tak na tenhle film nedám dopustit! Vzpomenu si na Dášenku a musím se smát..., skvělý děj, skvělí herci, prostě všechno se jim náramně povedlo!

15. července 2006
plakát filmu
Psí vojáci
Dog Soldiers
80 %

Pěkný.

Akorát jsem ten film dokoukala. Horory přímo miluju, ale tohle mi spíš přišlo jako něco mezi pohádkou pro dospělé a komedií. Každou chvilku se tam objeví super hláška, po které se prostě musíte smát a to u opravdových hororů nebývá. Jinak je to suprový film, oddechový..., takový na odreagování. Pro slabé povahy dobrý horor, pro nás otrlejší dobrá zábava.

28. června 2006