avatar uživatele

ginger_cz

Jméno
Ginger
Věk
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
80 %

Za tuhle práci by jiní zabíjeli…..já bych na místě Andy spíš uvažovala o sebevraždě :). Meryl Streep jako Miranda byla skvělá a tuto roli opravdu užívala, ale jinak to byla další z mnoha amerických, romantických komedií, která nepostrádá morální ponaučení. Vzhledem k tomu, že jsem od tohoto filmu nečekala nic víc, než se mi dostalo, dávám 80%. That’s all :)

23. listopadu 2006
plakát filmu
Nepřítel státu
Enemy of the State
100 %

Emeny

Naprosto vynikající film!!! :) Celé dvě hodiny napínavý akční děj, který vás nutí nespustit oči z obrazovky, odlehčený vtipnými hláškami. Podle mě nejlepší film Willa Smitha. Hackman samozřejmě dokonalý! To musíte vidět! Za 100 bodů!

13. listopadu 2006
plakát filmu
Srdcová sedma
Sliding Doors
90 %

Co se má stát, to se stane..

Jestli jste někdy přemýšleli o tom, co by se stalo, kdyby jste (ne)chytli autobus nebo metro, a jak by to změnilo váš život, tak se koukněte na tento film. Mě se tento film rozhodně líbí – už pro ten nápad (i když propůjčený) a samozřejmě mě blízký anglický humor! Přestože to není žádný kasovní trhák, doporučuji!

12. listopadu 2006
plakát filmu
Příšerná tchýně
Monster-in-Law
70 %

No, že bych to musela vidět víckrát, to asi ne. Další průměrná romantická komedie, u které víte, jak skončí. Ale je fakt, že u některých naschválů jsem se zasmála - jako třeba úžasné šaty. J.Lo opravdu hrát neumí, takže jsem vlastně nečekala nic extra. Je to prostě oddechovka pro ženské, většina chlapů se bude nudit!!! 67%

11. listopadu 2006
plakát filmu
Líbánky
Just Married
60 %

Další průměrná americká komedie. Vlastně už od nich ani nic jiného nečekám :) Navíc mi poslední dobou přijdou všechny filmy s Ashtonem Kutcherem úplně stejné - on prostě neumí hrát nic než přihlouplé hošíky. Tenhle film víckrát vidět nemusím, protože podobných jsou tisíce. 55%

6. listopadu 2006
plakát filmu
Jak se krotí krokodýli
Jak se krotí krokodýli
90 %

Přestože tato komedie není z těch, u kterých bych se smála od začátku do konce, musím říct, že se mi líbila. Takový příjemný rodinný film (poukazující na dnešní vztahy), na které jsme od Marie Poledňákové zvyklí. Takže ode mne hezkých 85%.

4. listopadu 2006
plakát filmu
Doba ledová 2: Obleva
Ice Age: The Meltdown
70 %

Ice age 2

No, nemůžu říct, že bych se nebavila, a že by se mi tento filmeček nelíbil, ALE rozhodně jsem čekala víc, takže jsem ve finále byla celkem zklamaná.

23. října 2006
plakát filmu
Hodiny
Hours, The
100 %

Výborný film

Zase jeden z filmů, který patří do mého TOP 10. Je to prostě nádherně zpracovaný film o pouhém jednom dni v životě tří různých žen, žijících v různých dobách, které spojuje daleko víc než jen kniha Paní Dallowayová. Všechny tři herečky podaly výborný výkon (dost mě překvapila Nicole Kidman bez make-upu), přesto si myslím, že Oscara měla dostat Meryl Streep, jejíž výkon dokonalý! Film je spíš určen pro ženské publikum, ale i inteligentní muž ho ocení :) 150%

23. října 2006
plakát filmu
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Miss Congeniality: Armed and Fabulous
30 %

Tak tohle se tvůrcům ani Sandře nepovedlo. V jedničce byla Grace aspoň sympatická, v tomto filmu je to nafoukaná a trapná pipinka, která přesto všechno během jednoho dne najde v „malém“ Vegas únosce své kamarádky a zachrání ji! To prostě nemůžu! Takže jestli byla jednička OK, dvojka je pro mě totálně KO!

18. října 2006
plakát filmu
Trója
Troy
40 %

Oops

Tak takhle „zpackat“ Homéra můžou jen Amíci. Z Parida udělali chudáčka, s vysvětlením, že má Achilles zranitelnou jen patu, si taky extra práci nedali, a že válka trvala 10 let a ne pár týdnů, jak se zdá z filmu, to už je jen detail. Ale samozřejmě se to musí roztáhnout do dvou a půl hodin, aby to byl pořádný velkofilm. A kolikrát už tady tento příběh byl? U filmu jsem se docela nudila a nezachránil to ani Pitt ani Bloom. Pro mě lehký podprůměr.

11. října 2006

Tenhle film považuji za jeden z nejpodařenější filmů vůbec. Originální scénář (prolínání dějů a úžasné hlášky), spousta výborných herců (přestože Uma Thurman není zrovna moje oblíbená herečka, ale bez ní by to zase nebyl pravý Tarantinův film) a taky našlapaný soundtrack (Girl, Youll Be A Woman Soon – miluji, miluji ) Prostě jasná 100!


10. října 2006
plakát filmu
Tajemný let
Flightplan
50 %

Geee..

...a takový to mělo slibný začátek. Pak se polohysterická matka měnila ve výborně uvažující akční hrdinku a naopak a toto je završeno absurdním happyendem! Škoda! 50%

5. října 2006
plakát filmu
Smím prosit?
Shall We Dance
30 %

Katastrofa

Na tenhle film jsem se dívala spíš náhodou...a dokoulala jsem ho jen proto, že jsem chtěla vidět ten kýčovitý konec, ke kterému celý film směřoval. Nezklamal :) Bohužel je to asi nejhorší taneční film, jaký jsem kdy viděla.

2. října 2006
plakát filmu
Presumpce viny
Out Of Time
100 %

Tento film má super spád, napětí, vtip a Denzela :) (ikdyž to nebyla jeho životní role, v tomto filmu převyšuje všechny své kolegy). A přestože (vzhledem k tomu, že je to americký film) bylo jasné, jak to skončí, mě se to líbilo. Takže za 96%

10. září 2006
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
90 %

Nemůžu říct, že je to nejlepší thriler, co jsem kdy viděla, ale rozhodně stojí za shlédnutí! Zpočátku si děj jen tak plyne, nijak extra mi mráz po zádech neběhal, ale konečné rozuzlení je fakt super!

4. září 2006

Mě se tento horor docela líbil. Měl šíleně rychlý spád a byl poměrně krátký, takže se člověk fakt nenudil. Místy jsem se lekla, místy jsem se bála :). Jen mi vadila matka v šoku - to bylo trošku trapné. Nicméně 75%.

3. září 2006
plakát filmu
Zloděj životů
Taking Lives
90 %

Taking Lives

Miluji thrilery o sériových vrazích a tento byl fakt super!! Bylo sice celkem rychle jasné, kdo je vrah, ale to podle mě vyvážil překvapivý konec. A Angelina sexy jako vždy! Doporučuji!!

3. září 2006
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
80 %

První česká romantická komedie s typickým americkým koncem....aaww..:) No, musím přiznat, že se mi celkem líbila, hlavně ty hlášky byly fakt trefné. Stašová super a hudba taky super. Jen mě hrozně štvala ta nucená reklama na Avon....a ten konec of course - ikdyž to byl záměr :) 85%

3. září 2006
plakát filmu
Skřítek
Skřítek
40 %

No, tak fakt nevím....přestože ve filmu hráli mí oblíbení herci...nějak mi to hlava nebrala. 90 minutová groteska je na mě moc dlouhá. A ač to bylo zajímavé zpracovaní současných vztahů - já to víckrát vidět nemusím :)

2. září 2006
plakát filmu
Příšerky s.r.o.
Monsters, Inc.
100 %

Dveře

Já mám animované filmy ráda, takže podle mě je i tento je moc povedený. Kromě super příšerek a hlášek se mi moc líbil nápad se dveřmi, které vedou z továrny do dětských pokojíčků. Fajn film pro děti i dospělé!

31. srpna 2006
plakát filmu
Cesta do Ameriky
Coming to America
80 %

Myslím, že na komiedii z osmdesátých let je to ok- když vezmu v úvahu, co všechno dneska chrlí Hollywood. Tento film jsem jako dítě měla hodně ráda - dnešní děti jsou rozmazlené efekty a akcí atd. Mě už taky dneska přijde trochu nudný, ale přesto 80%. Pohodová rodinná komedie!

24. srpna 2006
plakát filmu
Poslední jednorožec
The Last Unicorn
100 %

SUPER

Tohle je nejhezčí kreslená pohádaka mého dětství!!! Už jsem ji taky dlouho neviděla, naposledy snad před 15 lety, ale rozhodně to je pohádka, na kterou se nedá zapomenout!!! A pokud na ni někde narazíte, nenechte si ujít...sice to není plné vtipných hlášek, jako pohádky, které se točí teď, ale je to SUPER, SUPER, SUPER!!

21. srpna 2006
plakát filmu
21 gramů
21 Grams
100 %

Mozaika

Stejně jako Amores perros je tento film o kruté realitě - jak jedna nehoda změní životy několika lidí. Moc se mi líbí i ten nápad se střihem děje- film je jako mozika, co střih, to kamínek k úplnému příběhu a to nutí diváka sledovat! Zase musím dát stovku, protože to stojí za to!

21. srpna 2006
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Stejně jako jednička, klasický pohádkový (nic moc) děj, prošpikován výbornými hláškami a úžasnou hudbou! Sherka a Oslíka mám prostě ráda, takže opět 100%

20. srpna 2006
plakát filmu
Mickovy modré oči
Mickey Blue Eyes
40 %

Kdybych šla na tento film do kina, asi bych odešla (no, asi bych na takový film vůbec nešla :) V TV jsem ho dokoukala, ale že bych se nějak extra bavila, to ani ne. Bylo tam sice pár úsměvných scén, ale celkový dojem - průměr! Nezachránily to ani modré oči Hugha Granta :)

20. srpna 2006