avatar uživatele

lsk

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Poslední samuraj
The Last Samurai
60 %

Tak u mňa zbytočne dlhé, nevadia mi dlhé filmy, ale musia ma upútať, zaujať a tu sa to nepodarilo vdaka naťahovaniu deja. Inak pozeratelné, ale miestami som sa poriadne nudil.

18. října 2006
plakát filmu
Hory mají oči
The Hills Have Eyes
70 %

Nepripadalo mi to tak strašne krvavé (v porovnaní s dalšími horormi) ako píše recanzia, ale to nepokladám za mínus a ani mi to nejak extra nechýbalo. Pripomínalo mi to trochu "Wrong Turn" ale o trošku lepšie a podobne tento horor aj hodnotím. Videl som to len s titulkami, ale ked bude možnosť pozriem si to aj nadabované, takže v celku to bol v pohode horor.

11. října 2006
plakát filmu
Hostel
Hostel
30 %

Tak neviem, mám rád horory a nevadia mi ani krváky, ale toto... Začiatok sa naťahoval a točil okolo sexu a ked sa to konečne nejak rozbehlo tak to bolo založené na nechutnom, úchylnom mučení, takže myslím, že 30% je až až.

10. října 2006
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
70 %

Bolo mi povedané, že to je slabota, ale podla mňa to v celku ušlo aj ked ma to až tak strašne nenadchlo. Fajn príbeh, napínavý dej v ktorom hlavné postavy neustále tesne unikajú smrti, efekty boli perfektné. No na záver som čakal trochu dramatickejšie vyvrcholenie resp. finálny boj s mimozemštanmi, ale budiš.

9. října 2006

Výborná animácia, jednoduchý, ale zároveň zaujímavý dej, vtipné scénky... proste v celku fajn animák pre "väčšie deti".

9. října 2006
plakát filmu
Příběh rytíře
Knight's Tale, A
30 %

Klasický, americký romantický film akurát v historickom prevedení. Dej ma teda nejak extra neupútal, povedal by som, že miestami som sa dosť nudil, absolutne predvídatelný koniec... hudba dobrá, ale nesedelo mi to, takže u mňa slabé.

8. října 2006
plakát filmu
Panic je na nic
Panic je na nic
30 %

Dosť slabé... prirovnávali to k Prcičkám, ale malo to od nich dosť daleko, slabí herci, slabý dej, suché "vtipné" hlášky. Na niečom som sa pousmial, ale nič moc, tak jeden krát pozrieť a asi nikdy viac.

5. října 2006
plakát filmu
90 %

Skvelý vojnový film podla skutočnej udalosti, zaujala ma kamera a dosť dobrá hudba, akčné strety, prestrelky boli perfektné, ale len vo filme, v skutočnosti to tam muselo byť hrozné. Takže ja dávam min. 90-95%

3. října 2006
plakát filmu
Přežili jsme Ardeny
Saints And Soldiers
80 %

Ako tu už bolo spomínané film nie je založený iba na prestrelkách a bojových scénach, ale určite som sa pri ňom nenudil. Obstojný vojnový film založený na skutočných udalostiach - príbehoch vojakov.

21. září 2006

Musím len súhlasiť s názormi predo mnou, další z nemála skvelých filmov s Jackie Chanom, efekty sa mi páčili, bojové scény skvelé a Jackie patrí medzi mojích oblúbencov takže u mňa plný počet.

18. září 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci
Ocean's Eleven
80 %

Tak konečne som si to pozrel a film ma nesklamal, pohodová, oddychová, lahká komédia o nadupanom pláne ako vyčistiť kasíno. Mňe sa to páčilo a pokračovaním nepohrdnem.

9. září 2006
plakát filmu
Roboti
Robots
80 %

Zaujímavé prevedenie nášho sveta do sveta robotov k tomu kus fantázie, vtipné hlášky, srandovné scény a na záver trochu akcie. Dosť obstojný animák.

6. září 2006
plakát filmu
20 %

Tak toto bol strašne slabý "horor", no neviem možno by sa pri tom aj dalo báť, ale to by museli byť 50-60 roky a aj to pochybujem. Keď som pozrel na rok výroby a uvidel 2003 tak som aspoň trošku dúfal, že to bude trochu pozeratelné, ale tento pociť ma velmi rýchlo opustil.

6. září 2006
plakát filmu
Psí vojáci
Dog Soldiers
50 %

Tak teraz neviem, či to mal byť horor alebo paródia, pretože ja som nepocitoval nejaké strašidelné napätie pri pozeraní a scéna v závere kde vojak začal boxovať s vlkodlakom ma dorazila. Každopádne som videl aj o dosť horšie "horory" takže také priemerné béčko by som povedal.

5. září 2006
plakát filmu
Constantine
Constantine
50 %

Tak tento film si určite už tak lahko nepozriem, pretože ma moc nezaujal a miestami som sa až nudil, čakal som viac hlavne po prečítaní názorov, jediné čo by som vyzdvihol boli efekty ktoré boli dobre spravené.U mňa tak priemer aj to len s prižmúrenými očami.

4. září 2006

Ja som čakal tiež niečo podobné ako Zachrante vojaka Ryana hlavne po prečítaný obsahu, ale sklamaný som nebol, nebolo tu síce tolko akcie, ale bol to zaujímavý, reálny príbeh ktorý sa oplatí vidieť hlavne fanúšikom vojnových filmov.

4. září 2006
plakát filmu
Peklo
In hell
70 %

Povedal by som, že určite jeden z tých lepších filmov kde hrá Van Damme. Film sa mi v celku páčil, aj keď by som niečo vytkol, ale po pravde povedané, keď som to išiel pozerať tak som čakal dosť slabý film, no prekvapil ma pozitívne. Tých 70% minimálne.

4. září 2006
plakát filmu
Starsky & Hutch
Starsky and Hutch
70 %

Môže byť, taká oddychová lahká komédia s vtipnými hláškami a komickými situáciami, ale bacha "nesahat na medvídka"

1. září 2006
plakát filmu
Věc
The thing
70 %

V celku solidný horor a v pohode filmové triky na to, že to má 24 rokov, zaujímavý príbeh, napínavá atmosféra, ale nejak extra ma to ku kreslu nepribilo no vravím nebolo to zlé, tak 70-75%

30. srpna 2006

V celku dobrý akčný film no privítal by som o niečo viac akčnych scén, zásahov poprípade viac dramatickejší hlavný záťah bolo by to ešte viac nadupanejšie, ale inak v pohode, takže by som dal takých 70-75%

29. srpna 2006
plakát filmu
Kostka 2 - Hyperkrychle
Cube 2: Hypercube
20 %

Fakt nič nové a ani nič nové som sa nedozvedel o čo tam poriadne išlo, jednotka ešte v pohode, ale toto bola nuda bez nejakého napätia ktoré sa im v jednotke ešte podarilo do príbehu dostať. Toto bola okopírovaná jednotka, ale bez všetkého čo tam bolo ako tak dobré. Tento film viac určite nemusím a ešte si rozmyslím, či sa mám opýtat v požičovni na "zero"

28. srpna 2006
plakát filmu
Kostka
Cube
70 %

Príbeh napínavý od začiatku až po koniec, ale štve ma, že tu nie je vysvetlenie ako sa tam dostali a prečo, ako to bolo v Saw 1 a 2 keď už to je podobný a porovnatelný žáner. A keby som to mal aj ja porovnať tak Saw jednoznačne vedie, ale tento film bol v pohode a určite si pozriem aj dvojku, možno sa dozviem niečo viac... dúfam.

27. srpna 2006
plakát filmu
Jeho fotr, to je lotr!
Meet The Fockers
70 %

Moc sa mi tento film pozerať nechcelo, ale dalo sa na tom zasmiať, celkom pohodová oddychová komédia, ale asi tak na jedno pozretie.

26. srpna 2006
plakát filmu
Lovci dinosaurů
Sound of Thunder, A
50 %

U mňa to patrí do kategórie filmov jeden krát a dosť, čakal som dobrodružno-akčný film na dobrej úrovni, ale docela ma to sklamalo a o efektoch ani nevravím tie boli dosť slabé. Nápad bol zaujímavý a dalo sa na to pozrieť, ale v budúcnosti už po tomto filme nesiahnem... taký priemer.

26. srpna 2006
plakát filmu
Příšerky s.r.o.
Monsters, Inc.
90 %

Podarený animovaný film so zaujímavým dejom, vela rôznorodých príšerok. Originálny nápad - firma, továreň na strašenie detí. Vela zábavných hlášok, situácií... animák pri ktorom nuda nehrozí, aspoň u mňa nie. Moje hodnotenie je minimálne 85%

22. srpna 2006