avatar uživatele

Aminta

Jméno
Pavlína
Věk
39 let (Váhy)
Bydliště
Ostrava/Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

hvězdné

Sice děj filmu mi byl jasný už počátku, ale musím říct, že i tak je naprosto skvělý. Michelle Pfeiffer jako čarodějnice je úžasná, de Niro jako kapitán Shakespeare úchvatný a vůbec co dodat?! Koukněte na to a určitě se to bude líbit.

10. prosince 2007
plakát filmu
Intacto
Intacto
90 %

WOW

Fakt skvělý film, a k tomu španělský. No prostě prima. Nápad je dost originální, přiznej me si, kdo se někdy nepozastavil nad tím, že někdo štěstí má a někdo ne? Ale že je štěstí dar, tak takhle jsem nad tím nikdy neuvažovala. No není to jen plytký příběh, chce to zapojit i hlavu. A celkově vřele doporučuju!!:-)

3. prosince 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

super

Když jsem byla malá vídala jsem v reklamách malé hračky, které se daly přestvovat z robotů na auta a zase zpět, tenkrát mě to neoslovilo, ale můžu říct, že po tomhle filmu, bych se klidně do těch dětských let vrátila ;-) Film vážně super, oči jsem z plátna neodtrhla. Triky to je moje ;-) takže vřele doporučuju ;-)

21. října 2007
plakát filmu
Renesance
Renaissance
90 %

černá a bílá je dobrá

Tak tenhle film, má vážně něco do sebe. Nejde jen o to, že je to zajímavý triller s vydařenou zápletkou a ještě vydařenějším a možná i pro někoho překvapivým rozuzlením ;-), ale to zpracování mě nadchlo. V první chvíli Vás napdne spojitost s Sin City, ale první rozdíl je v tom, že tady si tvůrci nehráli ani na žádné stínování, takže jen černá a bílá. Musím uznat Fakt super;-)

21. října 2007
plakát filmu
70 %

Tak co o tomhle filmu říct, tradiční horor. Na můj v kus možná moc hektický, ale poku milujete lekací scény tak jako já, tak vás tenhle filmek nezklame ;-)

21. října 2007

no príma

Tak tomuhle filmu jsem dlouho odolávala, že to bude jen další trapná americká komedie, nakonec nebylo zbytí a viděla jsem ho a rozhodně jsem byla mile překvapená, má to i slabší chvilky, ale rozhodně mě ten film pobavil. Tak kdo chce vytáhnout z deprese hurá do půjčoven ;-)

22. listopadu 2006
plakát filmu
Cesta do Ameriky
Coming to America
70 %

no ...

No tak po pár letech jsem opět viděla zas tuto starou klasiku, považovala jsem to za skvělý film, ale s odstupem času jsem nějak změnila názor. Vím, že Edie umí hrát, ale přijde mi, že v tomhle filmu se jen umí smát a nic víc, ale ze sentimentu nechám 70%

22. listopadu 2006
plakát filmu
Grandhotel
Grandhotel
70 %

Tak od tohohle snímku jsem moc nečekala, ale celkem mě mile překvapil. Herecké výkony Kláry a Marka byly super, kamera úplně skvělá, prostředí úžasné, ale přesto mi tam něco nesedělo. Film jsem viděla dnes tak asi ještě nemám ten pravý odstup zjístit co to bylo. Ale jinak milý pohodový film.

4. listopadu 2006
plakát filmu
Jak ukrást Venuši
How to Steal a Million
100 %

Geniální

Tak tímto jedním slovem je vystižen celý film! Fantastické herecké výkony, inteligentní, vtipné no co víc si přát. Snad jen aby toho Audrey natočila mnohem víc. ;-)

30. října 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Ještě že je stále s námi ;-)

No tak tenhle film jsem očekávala dlouho a musím říct jak jsem se bála zklamání, tak jsem byla velmi mile překvapena. Film měl spád, byl vtipný a pro mě dost převratný konec. Já dávám 100% a to protože mi rozhodně nevadí, že je to film jednoho muže. Johnny je nepřekonatelný a nehrát tam tak by to nevidělalo ani desetinu dnešních tržeb. Tak děkujme, že je stále s námi :-)

10. října 2006

No tak po shloédnutí traileru jsem to viděla na další komedii v řadě. Ale musím říct, že po shlédnutí mě to překvapilo. Mělo to nějakou myšlenku, bylo to vtipné a mělo to podle mého i úroveň co je to co u ostatních amerických komedií většinou postrádám. A rozhodně můžu říct, že už jsem se dlouho tak nezasmála ;-) a nepobrečela zároveň.

8. října 2006
plakát filmu
Oscar
Oscar
100 %

Tak tohle je naprosto nejlepší Sylvestrova role!! Film plný energie, vtipu a geniálních zápletek. Ještě by to chtělo vidět na srovnání verzi z Luis de Funesem. Ale je to bomba film!!!

29. června 2006
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Znova a Znova

Tak tenhle film jsem viděla už snad 100x a stále mi přijde geniální a vtioný, což se o moc filmech říct nedá. Má pointu, vtip a hlavně je výborně udělaný. Takže 100%!!

25. června 2006
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Jen pokračování?

Většinou se říká, že pokračování není už tak dobré jak původní film, ovšem Shrek 2 není ten případ. Zpracování je opět úžasné a o komické situace a hlášky opět není nouze. Jen mi trošku chyběla dračice, kdyby tam byla i jen o chvilku déle tak dám 150% ;-)

25. června 2006
plakát filmu
Blbec k večeři
Le Diner de cons
100 %

Geniální

Tak tenhle film je naprosto geniální!! Má bránice se nikdy při tomhle filmu nezastaví, a že už jsem ho párkarát viděla ;-). Výkony herců jsou skvělé! K tomuhle filmu prostě nemám žádnou výtku.

25. června 2006
plakát filmu
Tělo na tělo
Ballistic: Ecks vs. Sever
70 %

Tak tenhle film mohl být rozhodně lepší. Luci Liu se mi v téhle roli rozhodně líbila. Ale nějak tomu filmu chyběl šmrnc. Tak nějak to bylo těžkopádné.

24. června 2006
plakát filmu
X-Men: Poslední vzdor
X-Men: The Last Stand
90 %

III

Vždy se říká, že pokračování je horší než předešlé díly. Ovšem zde to není ten správný příklad. Neznám komixy X-men tak nevím jak byl děj pro znalce překvapující, či ne, ale mě rozhodně dost dějových zvratů překvapilo. A scéna s mostem mi přišla úplně úchvatná. Sice pár nedokonalostí se vždy najde, ale jinak super.

24. června 2006
plakát filmu
Oko
Jian gui
80 %

Velmi zajímavá zápletka. Nedokážu si představit co bych udělala já, kdyby se mi to stalo. Rozhodně ne jen horor ale vede to i k zamyšlení nad, tím naším světem a bytím. Takže doporučuju.

24. června 2006
plakát filmu
Zítra to roztočíme drahoušku...!
Zítra to roztočíme drahoušku...!
90 %

Klasika

Není nad českou klasickou komedii! U tohohle filmu se bavím vždy znova a znova a to ani už nepočítám kolikrát už jsem jej viděla! Scéna s Mackem je dokonalá ;-)

22. června 2006
plakát filmu
Mission: Impossible 3
Mission: Impossible 3
100 %

Impossible!!!

Řekla bych, že toto je nejzdařilejší kousek z celé série. Je plný akce a výborných akčních scén, nebyl ani čas aby děj někam zabředl nepovedných dialozích, či aby se to nějak zamotalo. Přímé, jasné a v rychlém tempu. A tak se mi to líbí ;-)

21. června 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
90 %

Co kdo čekal?

Nechápu některé rozhořčené recenze. Film mě v ničem nezklamal a převyprávěl knihu. Pravda něco vynechal ale to už tak ve světe filmů chodí. Ale nemyslím si že by to bylo na úkor samotného filmu. Kdyby se knihy nedržel tak by se stejně zvedla vlna odporu. Mě se film líbil a dávám 4 hvězdičky. ;-) vždy se dá ještě něco vylepšit!

21. června 2006
plakát filmu
80 %

No čekala jsem jen další film Stalloneho, ale tenhle mě velmi překvapil. Není to až tak bezduchý film a má rozhodně své kouzlo. Rozhodně to není oscarový film ale na odreagování je ideální. Nemusíte moc přemýšlet vše je předem jasné ;-)

21. června 2006
plakát filmu
Tlumočnice
The Interpreter
90 %

Napínavé

Napínavé to by mohlo být jedno slovo vystihující celý film. Nicol a Sean jsou výborní herci a tento film jim dal vyniknout! Film není ale naodreagování, tedy aspoň pro mě ne. Nutí k zamyšlení nad dnešním světem a bylo by fajn kdyby takové konce měly všechny diktatury. Ale film super.

21. června 2006
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
100 %

Incredible

Úžasný film, úžasné auta, úžasná hudba, úžasný Nicolas a Angelina. Jestli jste to ještě nepoznali tak tímhle filmem jsem nadšená ;-)

21. června 2006

Líný kocour

Tak Garfield je naprosto úžasný!! Nebýt tam on tak film stojí za nic. Ale je úžasné co digitální efekty dovedou a to nemluvím o těch hláškách ;-) rozhodně to stojí za to!!

21. června 2006