avatar uživatele

viking001

Jméno
Mirek
Věk
40 let
Bydliště
je to mierny zapadakov pri Martine
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Star Wars: Klonové války
Star Wars: The Clone Wars
90 %

Aj ja som fanda celej serie SW, su to jedny z mojich najoblubenejsich filmov. Tento filmik bol uplne super,jedine co mu mozem vytknut je, ze nebola pouzita vyspelejsia animacia a grafika [ked to porovnam s hranymi filmami]. Ale inak fakt super,aj akcia, aj humor. A ti co tvrdia ze su fanusikmi SW a nepacil sa im nie su ozajstni fans...

21. prosince 2008
plakát filmu
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda
90 %

Sranda

Super filmik.Videl som ho uz dvakrat a pozriem si ho este minimalne raz.Po je zabavny,mierne mi pripomina par ludi z okolia.Najlepsi je boj Poa a Tai Lunga.Bavili sme sa ako male deti...

4. prosince 2008
plakát filmu
80 %

Z historickeho hladiska absolutne mimo...Z hladiska zaujimavosti a deja dost dobre. Nieco v style Apocalypta a lepsie ako Cesta bojovnika.Na prve pozretie super,druhe uz bolo horsie.Ak to budem pozerat este uz budem hladat len chyby.Ale celkovy dojem dobry.

4. prosince 2008
plakát filmu
Stopařův průvodce po Galaxii
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
30 %

Tak toto je statocna haluz,nie je to ani ponate ako rozpravka ani ako sci-fi ani ako...Nejak to nejde presne zaradit.Pomerne rychlo pri tom clovek zhlupne...Par ludi pri tom asi skolabuje ale kazdy ma iny vkus.Ja som to dopozeral do konca lebo moj DVD prehravac mal stastie a bol som lenivy aby som ho isiel poskodit.NEODPORUCAM!

7. září 2007
plakát filmu
Full Contact
Full Contact
30 %

Nejak som tento film nepochopil.Akoze viem co bolo principom,len netusim co tym cheli dokazat.Je to aj starsi flim a produkovany Honkongom ale mohlo to byt trosku lepsie.Brutalne mi liezla na nervy ta... ako to nazvat...povedzme sliepka zo "zlej" bandy.Moc nezabodovali.

7. září 2007
plakát filmu
10 %

Bueee,bueee a este raz buee.Absolutna tupost.Ani som to nevydrzal dopozerat.Uplny chaos v deji,nikdy nebolo jasne co je sucastnost a co minulost,prelinalo sa to ako chcelo.A este takmer rovnako vyzerajuci herci....Par veci sice pripominalo horor ale len svojou neprijemnou podstatou [izba plna slizkych uhorov].Inak viacej uznavam aj Kruh a ten povazujem za PIIIP.

7. září 2007
plakát filmu
Pavoučí Teror
Eight Legged Freaks
40 %

Toto a horor?No neviem co za divneho uja to tak nazvalo.Je to skorej nieco ako sci-fi komedia ale z neuveritelnym mnozstvom chyb.Jedna zo zakladnych je vrieskanie a ine divne zvuky co vydavaju pavuky.Kto to kedy videl...Statocna ale naozaj statocna primitivnost.SIce miestami sa da zasmiat a to hlavne na amickej povahe - nieco nebezpecne tam je tak tam musim ist obzriet to.Ako v kazdom amickom "horore".Nevie ako oni ale po mne by tam nebolo ani smradu,nohy na plecia a prcham...

7. září 2007
plakát filmu
90 %

Super komedia.Perfektne hlasky,super scenky.Dobre som si poplakal ked si dal jeden z agentov syr a potom "vyvadzal" na zachode...Haluz bola aj v tej restike ked sa ten nabuchany cernoch snazil zbalit jednu zo sestier.Fakt odporucam.

23. května 2007
plakát filmu
Nenávist
The Grudge
10 %

Tak toto si vysluzilo jedno s poprednych miest v rebricku totalnych prepadakov a nezmyslov.Udajne horor,cha cha cha...Kde su tie stare dobre horory kde sa clovek fakt bal?Skoda len premyslat nad pozretim,nie to este pozerat.

4. května 2007
plakát filmu
Noc v muzeu
Night at the Museum
90 %

Tak toto je celkom dobra komedia.Celkom som sa bavil.Je to sice trosku zo zaciatku nezazivne ale celkom sa to rozbehne.Fakt cool je dino Rexik,taky strazny pes by sa aj obcas hodil.Odporucam pozret.

4. května 2007
plakát filmu
Eragon
Eragon
80 %

Neviem co sa inym na tomto filme nepacilo.Celkom pekna fantasy rozpravka.A ten dracik ked bol maly...no super.Kapanek to bolo sice od veci a ani ten drak nebol nejak extra ked bol velky ale ved to bolo pekne.Rad som si to pozrel.Som zvedavy na dvojku.

4. května 2007
plakát filmu
Batman
Batman
70 %

Vzhladom na to ze som cital aj knizku sa mi az tak nepozdaval.Ale bol to jeden z mojich blubenych filmov.S odstupom casu sa mi niektore veci zdaju pomerne primitivne.Celkovo je to stale klasika...

4. května 2007
plakát filmu
Batman začíná
Batman Begins
60 %

Neviem,nejak sa mi to nepozdavalo.Starsie diely boli lepsie.Jedine co tu bolo fakt super bol Batmobil.Bolo to jedine auto,ktore bolo vyrobene priamo pre film a bolo plne funkcne.Ine boli len upravene uz existujuce vozidla alebo makety.Hmmm,da sa to pozerat.

4. května 2007

Dobra komedia.Taky typek ako Hitch by sa fakt hodil.Neviete kde by som ho mohol zohnat?A este moja oblubena Eva Mendes...Jedina chybicka aj to z mojej strany - moc romanticke veci nemusim.Ale toto sa mi pacilo.

4. května 2007
plakát filmu
Garfield 2
Garfield: A Tail of Two Kitties
90 %

Po dlhej dobe som sa dostal ku Garfildovi 2.A urobil som dobre.Ten kocur je perfektny.Miestami mi moc pripominal par znamych.Aj mna...Mat taky zivot.Dobre som sa bavil.

4. května 2007
plakát filmu
Želvy Ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
90 %

Kedze som ako maly "frcal" na Ninja korytnackach nemohol som si tento film ujst.Je tu zopar fakt perfektnych scenok,napr. ked Mike hodnoti obed [ci veceru?] som sa poriadne nasmial...Pribeh je trosku divnejsi ale da sa prezit.Celkovo je to super.

20. dubna 2007

Tomuto filmu sa da v podstate vytknut iba jedna vec - toceny pip amikmi podla pip amickeho komixu.Keby to bolo natocene viacej historicky,tak je to ozaj velmi kvalitny film.Ale amici to pokaslali.Pekne je ukazana skvela strategia Spartanov ale aj ich odvaha,spolupatricnost.Len keby to netocili podla komixu...

20. dubna 2007
plakát filmu
Masakr v Texasu
The Return of the Texas Chainsaw Massacre
10 %

Toto patri medzi filmy ktore netreba vidiet.Zial ja som spravil chybu a pozeral som ho.A co je asi najhorsie - vydrzal som do konca...Viacej nemusim.

20. dubna 2007
plakát filmu
Bloodrayne
Bloodrayne
30 %

Niekde som zachytil ze tento film sa porovnava s Bladeom...Pozrel som asi 10 minut a radsej som to vymazal.Na stareho dobreho Bladeho to nema.Uplna hlupost.Naco som to vobec pozrel...

20. dubna 2007
plakát filmu
Vetřelci
Aliens
100 %

Omnoho lepsia ako jednotka,dvojka na nu nema a stvorka je sice dobra ale tiez straca body.Z celej serie je to najlepsia cast.Nebolo by odveci trochu to graficky upravit ale to nie je podstatne.Celkovo Aliens povazujem za jeden z najlepsich fimov s vesmirno-hororovou tematikou.

28. března 2007
plakát filmu
80 %

Ako film je to zaujimavy len ma poriadne stve klasika americky vojnovych filmov - sme neporazitelni,nic sa nam nemoze stat,ved sme Americania.Par ich tu sice zomrie ale hrdinskou alebo patriotistickou smrtou.Rad by som videl takeho amika....

28. března 2007
plakát filmu
Kruh
Ring
10 %

Dalsi film do zbierky absolutnych prepadakov.Netusim preco to vobec niekto natocil....Jedine co sa mi u tohto filmu pacilo bol namet pre Scary Movie 4.Inak banuje ze som vobec mrhal svojim casom a kazil si oci pri takomto "diele".

28. března 2007
plakát filmu
Sky Fighters: Akce v oblacích
Chevaliers du ciel, Les
70 %

Vcelku ujde

Kedye som zvyknuty na americku tvorbu,bol zo zaciatku nudny ale potom sa mi celkom zapacil.Nejde tu o znicenie co najviac veci a najviac akcie,bolo to zamerane hlavne na pribeh o bojovych pilotoch francuzskeho letectva.Aj akcie bolo dostatok a dost dobre boli zabery lietadiel Mirage 2000.Ked vas bavia filmy z vojenskeho prostredia,odporucam pozriet.

27. března 2007
plakát filmu
Za plotem
Over the Hedge
90 %

Fajn komedia

Nahodne som na nu narazil u kamosa a tak som si ju pozrel.Aj ked som uz trosku stary na taketo filmy rad si ich pozriem.A aj teraz nemusim lutovat,pekne som sa nasmial.Super hlasky,dobre sceny.Oplati sa vidiet.

27. března 2007
plakát filmu
100 %

Naozaj kvalitny film.Co po obsahovej to aj po vyzorovej stranke.Akcia,pribeh,hudba.Laska a zrada.Videl som ho niekolkokrat a stale ma to neomrzelo.Jedina vec co sa mi nepaci je smutny koniec...A keby ho ten "nasledovnik tronu" nebol zradil mohlo to vyzerat lepsie.

27. března 2007