avatar uživatele

Arven

Jméno
Luci
Věk
40 let (Býk)
Bydliště
v Praze
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
90 %

Skvělá podívaná, na kterou jsme se velmi těšila. Je jasné, že celý film stojí a padá s výborným hereckým výkonem drsné šéfové Mirandy, ve které se vyřádila moje oblíbená herečka Meryl Streep. Anne Hathaway taky nehrála špatně, ale spíše jen "přicmrndávala" (omlouvám se za ten výraz) Meryl. Souhlasím s tím, že příběh je dost předvídatelný, ale díky výkonu Meryl to vůbec nevadí. Takže, jestli máte rádi tuto herečku, tak to musíte vidět!

7. prosince 2006
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
90 %

Na tenhle film jsem byla hrozně zvědavá. Na jednu stranu jsem slyšela chválu a na druhou zase kritiku (nečekaně od mužské poloviny:)) Ale musím dát za pravdu kladnému hodnocení. Konečně odpočinkový film, kde je hlavní hrdinka úplně normální ženská, se kterou se mohou (více či méně) ztotožnit snad všechny ženy:). Ideální postavu nemá asi nikdo a problémy s láskou a výběrem toho pravého si také projdou postupně všichni. Zkrátka je to ten pravý film, když se nechcete dívat na nic náročného a chcete se pěkně od plic zasmát.

21. listopadu 2006
plakát filmu
My Fair Lady
My Fair Lady
100 %

Skvělý

Tak tenhle muzikál si nikdy nenechám ujít, je to skvěle natočené, skvěle zahrané...Nejlepší je samozřejmě má oblíbenkyně Audrey Hepburn - krásná ženská, výborná herečka a super člověk.

26. června 2006
plakát filmu
Sexuální praktiky pozemšťanů
Mating Habits of the Earthbound Human, The
100 %

Výborná komedie o namlouvání a hledání vhodného protějšku, ve kterém si každý najde to své a mnohý se v něm i najde :)Konečně film, kde krůček po krůčku sledujete vývoj vztahu, jak ho opravdu známe a ne ty romantické slátaniny - o tom jak Popelka ke štěstí přišla:/ Vřele doporučuji, budete se smát od začátku do konce!

26. června 2006
plakát filmu
Čarodějky z Eastwicku
The Witches of Eastwick
90 %

Velmi pěkné, nad režisérem asi při výběru obsazení držela ochranou ruku nějaká filmová můza, protože představiteky čarodějek a hlavně Nicolson jsou oporou tohoto oddechového filmu.

4. června 2006
plakát filmu
Černí baroni
Černí baroni
100 %

Skvělý český film o věcech minulých s humorným nadhledem, kterým jsou Češi známí. U tohoto filmu se nedá nesmát od začátku do konce. Ale musím přece jen uznat, že knižní předloha je ještě lepší (nedoporučuji číst v dopravních prostředcích - ostatní by se asi divili četným výbuchům smíchu:))

4. června 2006
plakát filmu
Děti planety Duna
Children of Dune
50 %

Možná je to dobrý film, ale podle mého názoru mu uškodila strašlivá délka, kterou ne všichni překousnou (přiznám se dobrovolně, že jsem ho viděla na dvakrat, protože jsem usnula).Asi by se dal vydržet, ale to by musel mít opravdu strhující příběh, kterých je jak šafránu.

4. června 2006
plakát filmu
E.T. – Mimozemšťan
E.T.: The Extra-Terrestrial
100 %

Luxus

Jeden z nejlepších sci-fi, které kdy byly natočeny(jestli ne rovnou nejlepší:))Na tenhle film bych se dokázala koukat stále. Dokáže mě vždycky spolehlivě rozrečet :)

4. června 2006
plakát filmu
Karlík a továrna na čokoládu
Charlie And The Chocolate Factory
30 %

Tak tenhle film me dost zklamal.Očekávala jsem vysokou úroveň díky obsazení hlavní role J.Deppem, kterého jako herce dost uznávám,ale tady se mi moc nelíbil (herecky i přemrštěný make-up.).Příběh tak akorát dobrý pro malé děti, kterým se to určitě může líbit.Mě ale přišel nudný a chaotický.

4. června 2006
plakát filmu
Láska přes internet
You've Got Mail
90 %

Příjemná oddechová komedie, když se vrátíte utahaní večer domů a nechcete na nic myslet:)A ještě k tomu romantika s moderním příběhem:)Ale nejvíc se mi líbilo herecké obsazení - má oblíbená herečka Meg Ryan i Tom Hanks, kteří tomu dali tu správnou šťávu:)

4. června 2006
plakát filmu
Malý velký muž
Little Big Man
90 %

Výborný film

Tohle je opravdu dobrý film, na který se dá koukat i vícekrát.Je fakt, že filmaři si to pojistili výběrem herce v hlavní roli, protože Dustin Hoffman má nebývalý herecký talent a každý film, ve kterém hraje vždy posune alespoň o laťku výše.A zvláště v téhle roli je opravdu neodolatelně roztomilý a přesvědčivý.Prostě klasika:)

4. června 2006
plakát filmu
Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Ace Ventura: Pet Detective
80 %

Fajn komedie

Nenáročná, oddechová komedie.Carreymu je ta postava jako šitá na míru.Ty jeho grimasy by asi nikdo lépe nezvládl.

1. června 2006
plakát filmu
Americká krása
American Beauty
100 %

Nejdříve jsem si myslela, že to bude zase jedna z těch nudných amerických blbostí, ale po shlédnutí jsem musela tento názor otočit o 180°.Skvělý film k zamyšlení nad životem.

1. června 2006
plakát filmu
Casper
Casper
80 %

Tenhle film jsem viděla asi když mi bylo dvanáct a to jsem z něj byla nadšená.Roztomilé, hodné příšerky, romantický konec.Nevím, jak moc by se mi líbil dnes,ale určitě to není špatný film.

1. června 2006