avatar uživatele

Luk@š

Jméno
Luk@š
Věk
35 let (Ryby)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ženy sobě
Bridesmaids
0 %

Taká kravina. Lutujem, že som sa aj na to dal. Z hercov známy nikto, teda až na nevestu. Príbeh vhodný skôr pre baby, asi ako aj celý film.

1. května 2012
plakát filmu
Piko
Piko
30 %

Teda keby som vedel, že toto je skôr dokument tak to ani nezačnem pozerať. Ale už je to tam a tým to haslo. Pre mňa nič zaujímavé.

26. dubna 2012
plakát filmu
Dům na špatné adrese
Lakeview Terrace
60 %

Samuel L. Jackson v takejto úlohe zápornej postavy? Nie! Nie, že by ju hral zle, ale tu sa mi to na neho fakt nehodí. Celý čas ma to ťahalo ako to celé dopadne. Stále som prepokladal, že zlého policajta-suseda noví susedia zabijú no nakoniec to spravili jeho kolegovia. Na jedno pozretie akurát.

25. dubna 2012
plakát filmu
Spáči
Sleepers
40 %

Nič pre mňa. Začiatok celkom zaujímavý, potom som sa už ale začal strácať v postavách a ani na konci som poriadne nevedel kto je kto. Čo ma držalo aby som to ešte pozeral bol súd a zabitie "dozorcu".

22. dubna 2012
plakát filmu
Nevinnost
Nevinnost
20 %

Nejaké to percento za zápletku, kameru, nápad, hercov, "záhadu" a za to, že to nebolo ešte dlhšie lebo by si zaslúžilo menej % :)

22. dubna 2012
plakát filmu
60 %

Myslel som, že aspoň Ben Stiller bude "zárukou kvality" ale nie. Prvá polovica nudná a o ničom, potom už pri samotnej krádeži to začínalo byť zaujímavejšie no stále to nemá na to, aby som si ten film ešte niekedy pozrel.

21. dubna 2012
plakát filmu
J. Edgar
J. Edgar
30 %

Či už Leonardo DiCaprio alebo dobrá recenzia, ani jedno ma už nepresvedčí, pozrieť si to znova. Cca 130 nezáživných minút, ktoré sú nenávratne stratené. Škoda sa do toho vôbec púštať.

19. dubna 2012
plakát filmu
Maximální limit
Two for the Money
60 %

Dvaja dobrí herci, dobrý nápad ale kvalita nic moc. Mohlo to byť viac realistickejšie, chýbal tomu šmrnc aby ma to vtiahlo priamo do deja, čo by teda v tomto filme malo byť.

17. dubna 2012
plakát filmu
80 %

Nie je moc čo kritizovať. Začiatok trocha fádny no potom už to začína byť zaujímavé. Posledných 20 minút je venovaný "bratom bojovníkom" no začiatok mohol byť tiež dokonalejší pre lepšiu predstavu čo to, kto to vlastne je. "Boje" boli premakané, hudba sa hodila. V momente ako bolo známe, že jeden aj druhý sú bojovníci bolo nad slnko jasné, že sa v závere spolu stretnú v jednom ringu.

17. dubna 2012
plakát filmu
Super Mac
MacGruber
0 %

Nuda, nuda a ešte raz nuda. Totálna kravina, strašne suchý a trápny humor. K tomu nie je viac čo napísať.

16. dubna 2012
plakát filmu
80 %

No tu nie je o čom :) Film som videl už niekoľkokrát a stále neomrzí. Časovo nie je ani náročný a ani krátky. Každú chvíľku sa niečo deje. Humorné napätie pod hladinou nemá chybu.

14. dubna 2012
plakát filmu
Dluh
The Debt
40 %

Príbeh "za mlada" sa ešte dá pozerať. Tam je vysvetlené o čo ide. Zbytok už je len také tláchanie do vetra. Chýba tam viac napätia, akcie, udalostí a pod.

11. dubna 2012
plakát filmu
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Mission: Impossible - Ghost Protocol
90 %

Konečne štvorka. Chcel som si pozrieť prvých 10 minút s tým, že pôjdem hneď spať ale tak ma to upútalo, že sa to pretiahlo do tretej hodiny rannej. Jednoznačne vtipné, najlepšie scény v Kremli (falošná chodba), najvyššej budove sveta, resp. celkovo v Dubaji. Stále sa bolo na čo pozerať. Čo sa nedalo prehliadnuť bolo, že tam bolo zopár pekných reklám na BMW :)

6. dubna 2012
plakát filmu
Černá labuť
Black Swan
0 %

No toto veru vôbec nie je pre mňa. Vidím, že film má poriadne dobré hodnotenie...iných to asi bavilo viac :)
Natalie Portman v hlavnej úlohe ujde, len škoda že Mila Kunis si zahrala iba chvíľkami. Neskutočne mi vadila hlavná postava a jej správanie.

6. dubna 2012
plakát filmu
Fotři jsou lotři
Little Fockers
20 %

Robert De Niro, Owen Wilson, Ben Stiller - to sú herci ktorých keď som videl v tomto filme tak som mal aspoň trocha nádeje, že ma to bude baviť. Ale keď som počul slovo "Jebal" tak už som vedel, že to bude len blbé pokračovanie alebo podobný príbeh ako v "Jeho fotor to je lotor". Takže jednoznačne nie. 20% za jednu vtipnú scénu.

6. dubna 2012
plakát filmu
Ghost Rider 2
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
10 %

Slabých 10%. Keby sa dalo tak dám menej. Za čo? Za to, že to úplne dohnojili. Dvojka buď nemala byť alebo mala byť kvalitnejšia, pútavejšia, prekvapivejšia. Nie ako tu lacné počítačové triky, odporná kamera a herci....o scenári radšej pomlčím. Brak!

5. dubna 2012
plakát filmu
Pan Magor
Mr. Magoo
20 %

Filmy s Lesliem poznám aj lepšie. Tento patrí medzi najhoršie čo poznám. Nuda, všetko hrané na silu a kopec iných faktov vďaka ktorým nemám potrebu to ešte niekedy pozerať.

3. dubna 2012
plakát filmu
Arthur
Arthur
60 %

Russela Branda vôbec neobľubujem. U mňa to nie je herec. Lenže keď už som ten film mal v ruke, prečo si ho nepozrieť. Ak odmyslím tohto človeka tak sa to celkom dalo. Len teda mohol robiť viac vilomenín a bolo by to ešte lepšie. Ale príbeh dobrý.

2. dubna 2012
plakát filmu
Cadillac Records
Cadillac Records
30 %

Nič pre mňa. Škoda. Vôbec ale vôbec ma to nebavilo. Aj keď hudbu počúvam hociakú. Možno za pár rokov ma to baviť bude :)

2. dubna 2012
plakát filmu
Dívka na koštěti
Dívka na koštěti
80 %

Stará dobrá nestarnúca Saxana. Ani som nevedel, že ten "nezbeda" je Jan Kraus. Ale po overení, že film má už 41 rokov sa ani nečudujem :) Stále dobré a pravdepodobne ani nikdy neomrzí.

1. dubna 2012
plakát filmu
0 %

Čo bolo toto za hovadinu? Doteraz sa z toho spamätávam. Totálne o ničom. Známi herci a namiesto toho aby mi to spríjemnili tak sa mi skôr zhnusili. Dve hodiny strateného času.

29. března 2012
plakát filmu
127 hodin
127 Hours
60 %

Keď som videl hodnotenia na dvoch rôznych stránka tak mi je až blbé dať tomuto filmu len 60% ale už je to raz tak. Životný príbeh, zaujímavý ale to nie je pre mňa.

29. března 2012
plakát filmu
Piraňa 3D
Piranha 3D
60 %

Čakal som síce niečo napínavešie ale na moje prekvapenie sklamaný z toho niesom. Bol to taký zlatý priemer...takmer. Plážová scéna kedy pirane trhali viac ľudí naraz je dobrá...dobrá a nie parádna preto, že som sa skôr nudil a nebol v napätí.

29. března 2012
plakát filmu
Chlapec v pruhovaném pyžamu
The Boy in the Striped Pyjamas
80 %

Teda ten koniec ma dostal. Toto som nečakal...po zbytok filmu inak nemôže divák moc očakávať vpád vojakov, strielanie a podobné scény :) toto je úplne o inom no rozhodne nemôže nikoho sklamať.

29. března 2012
plakát filmu
Cellular
Cellular
70 %

Tak dlho som sa tomu vyhýbal a neviem prečo. Snád len nesympatický názov. Inak celkom pohoda, napínavé, nepredvídatelný dej, Jason Statham, Jessica Biel a Chris Evans. Tak prečo nie :)

28. března 2012