avatar uživatele

Luk@š

Jméno
Luk@š
Věk
35 let (Ryby)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Expresní zásilka
Premium Rush
70 %

Celkom napínavé pozeranie. Život v uliciach, policajt zapletený do tohto zhonu, celkovo nápad s týmto filmom ale hlavne spôsob akým si ľudia v tomto filme zarábajú na bicykloch. Myslím, že sklamaný nezostane nikto.

2. ledna 2013
plakát filmu
Kontraband
Contraband
70 %

Pozeral som to ešte v lete ale nedopozeral som to pretože ma to nebavilo, aj keď, Mark Wahlberg je môj obľúbenec. Dnes som sa k tomu nejako dokopal a som rád, že to mám za sebou. Nebolo to najhoršie ale keby tam hrali podpriemerní herci tak to chápem lepšie, takto je to trocha sklamanie. Napätie žiadne a akčné scény krátke ako vždy.

2. ledna 2013
plakát filmu
Návrat do budoucnosti
Back To The Future
80 %

Celkom zaujímavé pozeranie. Dávno som o tomto filme počul ale nikdy som sa k nemu nedostal kvôli obmedzeným možnostiam. Až tak kasový trhák to ale nie je ako je všade popisované. V roku 1985 asi áno.

30. prosince 2012
plakát filmu
Návrat do budoucnosti II
Back To The Future Part II
70 %

Pokračovanie som si musel pozrieť zo zvedavosti. V tých rokoch to mohlo byť zaujímavejšie pozeranie, teraz ma to už nejak neoslovuje, snád len DeLoreen.

30. prosince 2012
plakát filmu
Návrat do budoucnosti III
Back to the Future Part III
70 %

Divoký západ a im podobné miesta ma nikdy nebavili. Inak tomu ani nie je tu. Pozerať sa na to dá vďaka téme časostroja ale nadšený z toho niesom.

30. prosince 2012
plakát filmu
Ronin
Ronin
70 %

Vždy som sa tohto filmu zdráhal. Ani neviem prečo, sympatie a pod. v tom hrali asi rolu aj keď som ho ešte nevidel. Dnes som sa nejak premohol, neľutujem ale ani nadšený nie som. Vytknúť tomu ale nemám čo, je iný v tom, že dnešné filmy a nahánačky s autami a iné adrenalínové scény sú moc premakané, počítačovo, efektmi a pod. a tu je všetko pekne po starom a ešte k tomu poriadne dlhé. Dnes je to len zopár efektov na pár sekúnd.

30. prosince 2012
plakát filmu
Ať vejde ten pravý
Låt den rätte komma in
60 %

Neriešil som o čo ide, len som spustil a pozeral. Zo začiatku - asi horor, asi upíri, atď...celkom sa to dalo ale neuchvátilo ma to na ešte jedno pozretie.

29. prosince 2012
plakát filmu
Zahulíme, uvidíme 3
A Very Harold & Kumar 3D Christmas
60 %

No pokračovanie "Zahulíme uvidíme". Ani sa nečudujem, že film je tu pridaný už vyše roka a žiadne hodnotenia a názory keď je tu pod nie moc známym názvom.
Niektoré scény a vtipy zbytočne prehnané - nie každého to pobaví, na to sa dá ale zvyknúť keď už ste videli predchádajúce dve časti. Keďže som to pozeral pod typickým názvom "Zahulíme uvidíme" a práve na Štedrý deň, o to väčší "pôžitok" to bol keď som zistil, že vo filme je vianočná téma.

27. prosince 2012
plakát filmu
LOL
LOL (Laughing Out Loud) ®
60 %

Myslel som si, že je to typická americká komédia pre násťročných. Je, ale nie americká. Až sa čudujem, že to natočili tak "americky". Francúzsko tam spomenuli len okrajovo. Na jedno-dve pozretia akurát, násťroční v tom možno vidia väčší zmysel.

27. prosince 2012
plakát filmu
Total Recall
Total Recall
30 %

Taký pekný výber hercov a tak o ničom film. Teda možno sa to niekomu ľúbi ale ja som stará škola, ručné granáty a zbrane a nie tieto scifi zbrane, scifi svet a pod. nie. Niečo znesiem ale tu toho bolo moc.

23. prosince 2012
plakát filmu
60 %

Sem-tam som cítil trápny humor, nemôžem povedať že bol v prevahe, skôr polovica toho trápneho a polovica normálneho kedy som sa fakt nasmial. Pozerať sa na to dá tak prečo nie.

23. prosince 2012
plakát filmu
Resident Evil: Odveta
Resident Evil: Retribution
60 %

Najväčšie sklamanie z celej série. Toto už ani nebolo o zombie ale o Alice a Umbrelle. Zaujímavé ako niektoré postavy z predošlých dielov ožívajú, menia povahu atď - toto patrí medzi sklamanie. Ako keby už nevedeli čo, o čom, ako, koho, ...

8. prosince 2012
plakát filmu
60 %

Neviem či to je podľa skutočnej udalosti, vyzerá to tak, ani to neriešim, ani ma to nezaujíma. Na zabitie dvoch hodín z dňa sa to dá využiť na pozretie, moc ma to ale nezaujalo a po druhom pozretí netúžim.

20. listopadu 2012
plakát filmu
80 %

No, vedel by som si v hlavných úlohách predstaviť aj niekoho iného ako Milu Kunis a Marka Wahlberga. Nič proti nim nemám ale sem sa fakt moc nehodili a keď už tak Mila Kunis iba okrajovo. Pasujú jej romantické úlohy s chlapom a pod., tu mala to isté ale nie v kombinácii s drsným vulgárnym plyšákom :) Inak vtípky dobré, zasmial som sa dosť, párty, ktoré mali mohli byť pestrejšie, najlepšie v kombinácii s políciou, nejakým útekom, väzením a pod.

18. listopadu 2012
plakát filmu
Safe
Safe
70 %

Celkom zaujímavé pozeranie, ale Jason Statham dostal blbú úlohu, podla mňa. Strieľania a pod. bolo dostatok, niečo akčnejšie tomu ale predsa len chýbalo.

11. listopadu 2012
plakát filmu
Godzilla
Godzilla
70 %

Kedysi ešte keď to bola novinka tak bol u mňa geniálny film spolu s Armageddon a pod. Po dnešnom pozretí po dlhých rokoch sú pocity niekde inde. Pohyby Godzilly, tvar a pod. sú na dnešnú dobu napriek tomu slušné.

11. listopadu 2012
plakát filmu
Kauza CIA
The Good Shepherd
60 %

Priznávam, nebavilo ma to. Matta Damona mám rád, ale tu sa na neho nedalo pozerať. Dosť nevýrazná postava aj keď zaujímavá. Robert de Niro taktiež sklamal a tvorcovia mu mohli dať viac priestoru realizovať sa.

9. října 2012
plakát filmu
Diktátor
The Dictator
90 %

Dosť som sa nasmial. Myslel som, že to bude menšia kravina ako Bruno, naopak je to lepšie ako Bruno a Borat dokopy. Nenásilný humor. Určite áno niekedy znova.

26. září 2012
plakát filmu
Projekt X
Project X
70 %

Začiatok taký nudný. Polovica tiež. Už som tomu moc nádeje nedával. Až sa to nakoniec prehuplo pri scéne keď došla na výzvedy prvá policajná hliadka. Ešte lepšie to bolo keď už z párty začala byť hotová katastrofa. Som zvedavý koľko pártychtivých sa týmto filmom inšpiruje. O jednej teda už v novinách písali :)

23. září 2012
plakát filmu
Den zrady
Ides of March, The
30 %

Výber hercov bol dobrý, aj to ma presvedčilo pozrieť si to, ale príbeh ma nebavil. Doslova som sa nudil každú sekundu.

20. září 2012
plakát filmu
Muži v černém 3
Men in Black III
70 %

Jednotka ani dvojka má už v čase ich premiéry nebavili. Nie je tomu dávno keď som si ich pozrel. Názor som moc nezmenil. Pozrel som si trojku len zo zvedavosti. Nič nové, prevratnejšie, presvedčivejšie tu nebolo. Pozerať sa na to dalo ale neohúrilo ma to.

11. září 2012

Nečakal som nič prevratné. Po toľkých prcičkách a ešte k tomu "odveci" som si toto pozrel už len zo zvedavosti. Nejaké príjemné chvíľe, prekvapenia ale humorných scén ako šafránu. Pozerať sa na to ale dalo, ak má divák pozreté aj predchádzajúce časti.

4. září 2012
plakát filmu
Avengers
The Avengers
90 %

Kto videl Hulka, Captain Amerika, Iron Mana a pod. sa proste na toto musel tešiť. Žiadne sklamanie, chystám sa aj na druhé pozretie.

4. září 2012

Teda strašne nudný film úplne o ničom. Stačilo mi ho raz vidiet a dosť. Totálna strata času a nervov.

15. srpna 2012
plakát filmu
Colombiana
Colombiana
70 %

Po dlhej dobe som sa dostal znova k nejakému filmu. Som rád, že práve k tomuto. Od začiatku zaujímavé a pútavé. Akčných scén mohlo byť síce viac ale poteší aj to málo.

14. července 2012