avatar uživatele

Luk@š

Jméno
Luk@š
Věk
35 let (Ryby)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Zabít tiše
Killing Them Softly
0 %

Takisto pekná blbosť asi ako všetko po čom som dnes siahol. Bez pointy, logiky. Strata času.

3. dubna 2013
plakát filmu
Volání o pomoc
Reign Over Me
60 %

Adam Sandler mi sem moc nepasoval. Film bol trocha z iného súdku na aký som zvyknutý preto ma ani moc nebavil.

31. března 2013
plakát filmu
21 Jump Street
21 Jump Street
70 %

Pozerať sa na to dalo len Tatum mi tam vadil. On v akčnej komédii to ne. Niektoré prechody dosť dobre na pobavenie.

19. března 2013
plakát filmu
80 %

Mladý Bruce Willis a povestný film. Nikdy som ho nevidel až som sa rozhodol zohnať si všetky časti. Celkom dobré pozeranie, na tú dobu som čakal oproti dnešnej, tej filmovej niečo horšie ale som prekvapený.

19. března 2013
plakát filmu
70 %

Po pozretí jednotky som sa celkom tešil na pokračovania. Ale ako to býva zvykom, vždy je niečo čo sa dá pohnojiť. Tu toho bolo, rozhodne to ale na zahodenie nie je :)

19. března 2013
plakát filmu
Smrtonosná past 3
Die Hard With A Vengeance
90 %

Z týchto troch asi najviac ktoré ma zaujalo. Nie je tu čo vytknúť, už aj Willis sa podobá na svoj terajší vek, aspoň trochu :D

19. března 2013
plakát filmu
Smrtonosná past 4.0
Live Free or Die Hard
90 %

Ešte lepšie ako 3 diely dokopy. Už sa to predsa len podobá na "našu dobu" ktorá mi je bližšie ako tá z prvého dielu. Už sa len dostať po piaty diel.

19. března 2013

Ani Bruce Willis a ani Joseph Gordon-Levitt ma nepresvedčili aby som si túto hovadinu ešte niekedy znova pozrel.

10. března 2013
plakát filmu
Let
Flight
60 %

Do pádu lietadla by som hodnotil na lepšiu úroveň ak si ešte odpustím úvod filmu. Potom ma to už totálne nebavilo. Na začiatku nastavili latku vysoko a do konca filmu ešte ďaleko.

25. února 2013
plakát filmu
Skyfall
Skyfall
70 %

Nikdy som nebol na "bondovky" a ani táto ma nepresvedčila o opaku. Pozerať sa na to dalo ale proste to nie je pre mňa, preto sa radšej zdržím ďalšieho komentáru :)

23. února 2013
plakát filmu
Černobylské deníky
Chernobyl Diaries
50 %

Mohli to naozaj natáčať v Pripjati, aspoň nejaké zábery. Aj keď niektoré vyzerali realisticky. Príbeh nic moc, nemal moc čím zaujať ale to dusno, to napätie by sa dalo doslova krájať.

21. února 2013

Od jednotky to má o dosť daleko. Tešil som sa, že si pozriem pokračovanie. Nebolo to najhoršie aj keď som si prečítal o čom to zhruba je. Ale čas pri tom rýchlo utiekol a nič "prevratné" sa tam nestalo.

9. února 2013
plakát filmu
80 %

Dalo sa. Aspon lepšie, že oproti jednotke Stallone nie je stále na výslní ale dá šancu ukázať sa aj iným hercom. Svetoborné to nie je, chvíľami pobaví, sem-tam nejaká tá akčná scéna, výbuchy a pod. Klasická americká akčná zlátanina :D

3. února 2013
plakát filmu
Crash
Crash
80 %

Kurna prečo som sa tomu vyhýbal? Celkom dobrý film, Sandru Bullock si ale mohli odpustiť. Občas som sa strácal v postavách, hlavne kto je kto. Teším sa na dalšie pozretie.

2. února 2013
plakát filmu
Líbáš jako ďábel
Líbáš jako ďábel
40 %

Jednotku som nevidel, ani som nevedel, že existuje. Tvorcovia prekvapili natáčaním v Maroku, celkom slušné spracovanie, takisto kamera a kvalita. Som prekvapený ale toto nie je môj žáner ktorý by som mohol pozerať a bol z neho "na vetvy".

20. ledna 2013
plakát filmu
Ďábel
Devil
90 %

Ani som si nemyslel, že sa mi to bude tak lúbiť. Dávno som nevidel žiadny horor a keď videl tak len nejakú "lacnú žbrndu". Toto bolo celkom schopné, po prečítaní recenzie som hneď skúšal tipnúť v ktorom tele diabol zabíjal...netrafil som :)
Odporúčam.

11. ledna 2013
plakát filmu
80 %

Sranda to začína byť až od polovice filmu. Dovtedy nic moc a už som si myslel, že to proste vypnem. Adam Sandler ale v tomto filme? Neviem, stále je to tak pol na pol - pasuje, nepasuje...

10. ledna 2013
plakát filmu
Zakletý v čase
The Time Traveler's Wife
70 %

Pekný film, to pekné ale príde až po dosť dlhej chíľke. Takisto dobrá hudba, herci, NÁPAD! Zaujímavý je hlavne koniec. Stojí za pozretie.

9. ledna 2013
plakát filmu
Volte mě!
The Campaign
30 %

Zach Galifianakis a Will Ferrell - rozhodne blbá herecká kombinácia.
Blbá v tom, že toho prvého mám rád a toho druhého nie.
Beriem to ako rozprávku pretože všetci dobre vieme, že v skutočnom svete to takto nefunguje. Ako strata času tento film môže byť :D

8. ledna 2013
plakát filmu
Bastardi 3
Bastardi 3
80 %

"Trojka" ma dosť prekvapila. Keď som o nej počul, tak len reči typu "nič moc", "strata času" a pod. Zo zvedavosti keďže jednotku aj dvojku som videl, pozrel som aj trojku. Myslím, že to bolo na celkom slušnej úrovni. Jediné čo musím vytknúť je nevydarená scéna keď za Majerom do väzenia prišiel člen nejakej politickej strany, presnejšie ked sa Majer bezdôvodne otočil na väzna za ním a ten bez náznaku, ako by to čakal hneď po nom vyšiel. To nebola žiadna improvizácia. Inak tomu nemám čo vytknúť. Skôr príbeh plný prekvapení. Podľa všetkého to vyzerá, že pokračovanie už nebude. Škoda či "Bohudík"?

7. ledna 2013
plakát filmu
Kazatel Kalašnikov
Machine Gun Preacher
40 %

Už od mája som sa chystal pozrieť si túto hlúposť...že som to radšej nevymazal. Ešte ten začiatok daj daj, to som nejak pozrel ale potom už ani neviem. Ani Gerard Butler a Michelle Monaghan tomu nepridali na kráse.

5. ledna 2013

Na to, že tam hrajú Denzel Washington, Ryan Reynolds a ďalší známi, je to pekná kravina, ktorá ma vôbec nezaujala...ani trochu! Ryan Reynolds je vhodnejší typ skôr do komédii, tu mi vôbec nepasuje.

5. ledna 2013
plakát filmu
Čtyři bratři
Four Brothers
70 %

Príde mi to ako prachobyčajná gangsterská vojna z Ameriky. len bum bum, vyriadovanie si účtov. Kurnik, čím to je, že potom trpí kvalita filmu, tá kamera alebo strih, réžia? Čo to je...priveľa slov

4. ledna 2013
plakát filmu
Temný rytíř povstal
The Dark Knight Rises
100 %

Jedným slovom perfektné. Ako tak čítam, je to záver trilógie. Mohli by porušiť pravidlo a spraviť ďalšie pokračovanie. Nad výberom hercov som nestihol žasnúť, Christian Bale - klasika, to musí byť, Tom Hardy tiež perfekt, v tej maske som ho ale vôbec nespoznal, Joseph Gordon-Levitt - tento herec ma v poslednej dobre dosť prekvapuje, pamätám si ho vo filme "10 dôvodov prečo ťa nenávidím" ako mladého chalana, Marion Cotillard - túto ženskú beriem ako najväčšie herecké prekvapenie. Prvýkrát som ju videl v filme Taxi od Luca Bessona a teda musím uznať, vyšvihla sa pekne hore. Čo ma ale najviac prekvapilo bola jej postava vo filme, hlavne ten zvrat pri konci. Čo ma ale troška štve je, že Catwoman si tu zahrala Anne Hathaway. Táto osoba mi príde skôr na milé, romantické a inak podobné postavy, rozhodne nie sem. Nejak som to prekusol a snažil sa vnímať dej. Ten kto ešte nevidel "trojku", mal by sa do toho čo najskôr pustiť.

4. ledna 2013
plakát filmu
Sherlock Holmes: Hra stínů
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
70 %

Ďalšie vydarené pokračovanie príbehov Sherlocka Holmesa. Lúbi sa mi kamera, pohyby, herci, hlavne scéna pri konci keď Holmesa ostrelovali v lese, tie spomalené zábery a detaily ako niekto stláča spúsť boli perfektné. Snád ešte niekedy nabudúce.

3. ledna 2013