avatar uživatele

skywalker

Jméno
Věk
38 let (Fakt nevím.)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
90 %

Skvělý

Pořádná akční komedie s perfektní dvojicí Pitt - Jolie. Povedený scénář, dobré dialogy, vtipné scénky. Film má svojí originalitu. Jen se mi moc nelíbil konec - hlavní hrdinové by snad přežili i atomový útok.

3. března 2006
plakát filmu
80 %

Dobré zakončení

Začátek trochu depresivní, nuda a chaos, pak se ale děj vykrystalizuje a vzniká dojemný příběh Adriana Brodyho, který zahrál excelentně. I konec je povedený - krásně uzavřel celý příběh.

24. února 2006
plakát filmu
Ospalá díra
Sleepy Hollow
100 %

Tim Burton

Nádherná baladycká pohádka zasazená v burtonovské atmosféře, která má skvělé pochmurné a tajemné prostředí. Skvělý Johny Depp, velice povedené efekty a spousty usekaných hlav :)) Nic víc k tomu dodat než - dokonalost.

24. února 2006
plakát filmu
Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Wallace & Gromit The Curse of the Were-Rabbit
80 %

Plastelíny

Opravdu nejpovedejší plastelýnovej film co jsem zatím viděl. Musím se přiznat, že jsem od toho čekal trochu víc - takže to pro mě bylo v kině malinký zklamaní. Provedení plastelín je opravdu famózní, děj to taky má, a humor - tak tady jsem myslel, že to bude nejsilnější stránka filmu. Pravda je, že film je komickej, ale tak že se chvílemi usmějete nebo dokonce uchechnete, ale že bych se řezal smíchy, to rozhodně ne!

16. listopadu 2005
plakát filmu
Zloděj životů
Taking Lives
50 %

Čekal jsem lepší thriller

Jde o velmi předvídatelný film - zhruba od čtvrtiny víte nebo tušíte kdo je vrahem. Začátek a i konec je dobrý, ale střed je nudný, i když je tam pár slušných momentů. Angelina Jolie pomalu nic neukázala (mimo prsou teda :)))

Kdysi dávno
plakát filmu
Lupiči paní domácí
Ladykillers, The
70 %

Slušná komedie

I když Hankse moc rád nemám, v této "netypické" roli se mi líbil. Je to pohodová komedie - má to vtip i celkem šťávu. Ale nutno konstatovat: nebýt tam Hankse a Marlona Wayanse, jde o nudnou a nijak vtipnou komedii. Škoda jen těch zdlouhavých scén v kostele. :))

Kdysi dávno
plakát filmu
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
100 %

Dokonalé

Tady nemůžu říct nic jiného než dokonalé!! Výborný děj, skvělé efekty, dobrý humor Jar Jar Binkse a hlavně - skvělý Qui-Gon Jinna v podání Liama Neesona. Nebyla jediná vteřinka co bych se nudil.

Kdysi dávno
plakát filmu
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones
80 %

Horší než epiz. 1

Epizoda 2 mě v celku hodně zklamala. V porovnání s epizodou 1 zůstala trošku dějěm pozadu. Zato je tady více efektů a akce. Ewan McGregor (Obi Wan) a Natalie Portman (Padmé) zahráli opravdu bravůrně jinak bych se nebránil jít s hodnocením i níž. Doufám, že epizoda 3 to vše vybalancuje a bude hodnocení 100%.

Kdysi dávno
plakát filmu
Žába k zulíbání
Hot Chick, The
80 %

Pohodovka

Těžko výstižne ohodnotit tenhle film. Je to prostě pohodová komedie třeba na sobotní večer. Žádný složitosti ani myšlenku to nemá, ale zato se zdravě zasmějete a odpočinete si se skvělým Robem Schneiderem. Toť vše, prostě pohoda.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kašlu na lásku
Down with Love
40 %

Brrr

Je to vážně zvláštní romantická komedie udělaná jako parodie na 60. léta, ale já jsem si na svoje tady nepřišel - pro mě to byla škoda času. Nemůžu si jinak pomoc, ale je to blbost.

Kdysi dávno
plakát filmu
Lepší pozdě nežli později
Something's Gotta Give
90 %

Bravo

Takhle by měla vypadat pořádná romantická komedie. Opět vynikající Jack Nicholson s Diane Keatonovou. První polovina opravdu famozní. Co se týče druhé už je to zbytečně zdlouhavé a natažené a ztrací to šťávu a celkový dojem z filmu. ale i přesto velice dobré.

Kdysi dávno
plakát filmu
Lepší už to nebude
As Good As It Gets
100 %

Nejlepší z nejlepších

Tady je to prostě daný - nejlepší romantická komedie, kterou jsem kdy viděl. Famozní Jack Nicholson, který předvádí svůj brilantní herecký konzert.

Kdysi dávno
plakát filmu
60 %

Bohužel jen průměr

Místama vtipná, ale jinak průměrná akční (komedie). The Rock se mi líbil, působil přirozeně až na nějaké přehnané akce.

Kdysi dávno
plakát filmu
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
Rivieres Pourpres 2: Les Anges de l’Apocalypse
60 %

Zklamání

Musím říct, že dvojka mě hodně zklamala po dlouhém očekávání. Zatím co jednička byla vynikající, dvojka jí nesahá ani po kotníky. Nudné pasáže vystřídá na minutku napínavý moment nebo akce a pak zase nuda. Ale ani se tomu nedivím, pokračování jsou pomalu vždy zklamaním.

Kdysi dávno
plakát filmu
80 %

Skvělá atmosféra

Další povedený film Shyamalana. Skvělá atmosféra od začátku až do konce, dobré obsazení - Mel Gibson a Joaquin Phoenix. Jen škoda toho závěru, ten pro mě byl zklamaním, ale i tak hodně povedený drama s hororovými prvky.

Kdysi dávno
plakát filmu
Svět zítřka
Sky Captain And The World Of Tomorrow
40 %

Bonusové DVD zajímavější

Výtvarná strana filmu je fascinující, ale ten děj je opravdu slaboučký. Zatímco z filmu jsem byl hodně znuděnej tak to ovšem nemůžu říct o bonusovém disku - jak film vznikal z komiksu, výroba kostýmů apod. Bonusy jsou mnohem zajímavější než celý film!!

Kdysi dávno
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
70 %

Průměr

Filmy podle komiksů mě moc nenadchnou a měnit názor nebudu ani tady. Vcelku dobrá akční podívaná, začátek velmi slibný. Hodně mi tam chybělo lépe vykreslené mýtické postavy a celý okultismus. Jinak nemůžu říct, že bych se nudil, ale žádná bomba to není. Čekal jsem víc.

Kdysi dávno
plakát filmu
80 %

Lepší než jednička

Podle mého názoru o hlavu lepší než jednička. Musim říct, že jsem se dost bavil, perfektní scény a trochu ujetej humor. Stifller opět nezklamal. Výborná komedie nejen pro teenegery.

Kdysi dávno
plakát filmu
Můj soused zabiják 2
The Whole Ten Yards
70 %

Dobrej průměr

Hodně lidí tento film doslova zavrhla. Já jsem od něj nic popravdě neočekával. Jednička byla slušná a dvojka je podobná. Trošku bláznivější komedie, ale mě se celkem líbila. Nemůžu říct, že bych se nudil, vcelku jsem se i bavil. Bruce Willis a Matthew Perry jsou slušná komediální dvojka takže určitě nic nezkazili. Já dávám dobrý - za 70%.

Kdysi dávno
plakát filmu
Terminál
The Terminal
100 %

Úžasný film

Nesmírně dojemný film zachycující odhodlanost člověka i v těch nejtěžších chvílích. Perfektně zkloubené drama s komedií. Tom Hanks opět dokázal, proč je jeden z nejlepších - Viktora Navorskiho zahrál bezkonkurenčně. Není co dodat - dávám plných 100%

Kdysi dávno
plakát filmu
Collateral
Collateral
80 %

Dobré

Povedený film, ale nic mimořádného to není. Tom Cruis zahrál opět skvěle. I Jamie Foxx se vypořádal se svojí rolí na jedničku. Hlavně nejvíce se mi líbila digitální kamera na noční L.A. (viz začátek filmu). Stručně řečeno - pohodovka na večer s hvězdným obsazením a výbornou kamerou.

Kdysi dávno
plakát filmu
Dokonalý svět
Perfect World, A
80 %

Výborný Costner

Výborný výkon Kevina Costnera ale nezachránil tento film. Přiznám se, že jsem fandil Costnerovi až do poslední minuty, ale neúspěšně. Velice dojemná road-movie, ale dost natažená na moje gusto.

Kdysi dávno
plakát filmu
Smím prosit?
Shall We Dance
100 %

Bomba

Když jsem na to šel do kina, tak jsem si řikal, že to bude zase nějaký slaďák tak pro slečny a od začátku víte, jak to skončí. Ale ono to tak není!! Jde o příjemný film o vášni k tanci s velice povedenými humornými prvky (vážne mistrovský humor, nic trapného) a perfektním obsazením - Richard Gere a Jennifer Lopez. Gere předvedl opravdu perfektní charizmatický výkon, který se jen tak nevidí. Vrcholem celého filmu jsou na konci taneční scény s vítečnou hudbou. Jen málokdy dávám 100%, ale tady je dám.

Kdysi dávno

Bída!!

Pohádka určená hodně malým dětem. Pro větší je to nudné a bez nápadu. Ani nějaké hlášky to nespraví. Ale zato se povedl český dabing.

Kdysi dávno
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
80 %

Dobré

Tento třetí díl se mi líbil zatím ze všech tří dílů natočených nejméně. Pravda, že předešlý dva díly byly více pohádkovější, ale zase o dost více nabitým dějem. Trojka je více tajemnější, ale přesto mě tenhle díl neučaroval tak jako Columbusovi první dva díly.

Kdysi dávno