avatar uživatele

jefry

Jméno
Jarek
Věk
56 let (Štír)
Bydliště
Morava
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
The Curious Case of Benjamin Button
90 %

Jsem mile překvapen

Myslím, že někteří kritici u nás své názory na tenhle film zbytečně přehnali. Nejsem sice studovaný kritik,ale jako laik si myslím, že se ten film povedl. Já jsem se bál jen té délky, protože pak se člověk obává toho, že ve filmu budou prázdná místa a já tam žádná prázdná místa nenašel a pokud tam náhodou byly, tak je ta skvělá hudba dobře maskovala.

10. února 2009
plakát filmu
Taková normální rodinka
Taková normální rodinka
40 %

NE

Udělal jsem velkou chybu, že jsem vůbec dopustil možnost se na tento film podívat. Nemohu si pomoct, ale přišlo mi to neslané, nemastné....chybí tam ten úžasný humor, který byl v kdysi skvělém seriálu a na ten já nedám dopustit.

21. ledna 2009
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
80 %

Pohoda

Příjemná podívaná, která ma skvělé herecke obsazeni a doufám, že pro Meryl Streep to bude dalši nominace na Oscara. Pro nás, kteří rádi posloucháme písničky Abby byl zážitek z tohotu filmu o to větší.

13. ledna 2009
plakát filmu
Výchova dívek v Čechách
Výchova dívek v Čechách
40 %

Tohle mohl být celkem dobrý film ,ale byla to jen slatanina. Možná jiné nadchne ,ale mě rozhodně ne. Ona ani knížka není žádná pecka.

28. listopadu 2008
plakát filmu
Vášeň a cit
Becoming Jane
80 %

film potěšil

Musím říct, že jsem na tenhle film šel s obavou, že mi bude moc připomínat Pýchu a pedsudek, ale byl jsem mile překvapen, že tomu tak nebylo. Film se určitě povedl a Ann Hathaway opět mile překvapila. Do mužské role bych sice obsadil někoho jiného, ale já nejsem režisér, takže to nechám být.:-))

30. října 2008
plakát filmu
Skrývaná láska
Amour á taire, Un
100 %

Tak tohle byla opravdu sila. Nedokážu si představit, že bych někdy měl projít podobným utrpením. Jeremie Renier předvedl skvělý herecky výkon. Škoda, že se film dostal jen na festival Mezipatra, tudiž ho mnoho díváků nemělo šanci vidět.

11. července 2008
plakát filmu
Jak se krotí krokodýli
Jak se krotí krokodýli
60 %

Opravdu se divím, že se do něčeho takového Marie Poledňáková pustila. Nečekal jsem žádnou bombu, ale tohle mě hodně zklamalo.

23. března 2008
plakát filmu
Radúz a Mahulena
Radúz a Mahulena
100 %

hezká podívaná

Velmi hezké zpracování, skvělé herecké výkony, úžasně působivá hudba Josefa Suka, plejáda nádherných kostýmů, co více dodat. Mohu jen doporučit.

8. března 2008
plakát filmu
Edith Piaf
Môme, La
100 %

Brilantní

Už kniha Simone Bertaute naznačila, jaký byl skutečný život Edith Piaf a tak jsem šel s velkým očekáváním na tenhle film a musím říct, že NELITUJI. Životopis slavné Ediht je zpracován naprosto brilantně. Seděl jsem v kině a nestačil jsem potlačovat emoce, které ve mně tento film vyvolával. Byl jsem nadšen hereckým výkonem Marion Gotillard, která opět dokázala, že je skvělá herečka a i když souboj o Oscara s Cate Blanchett bude napínavý, věřím, že vyhraje Marion. A ještě něco pro překladatelku, která dělala titulky-NON JE NE REGRETTE RIEN znamená ničeho nelituji a nééééééé nelituj!!!!

29. ledna 2008
plakát filmu
Sopka
Volcano
70 %

Katastrofa je pro filmaře vždy velkým soustem a pak už záleží jen na tom, jak se to povede. Tohle se ale moc nepovedlo. Co se efektů týče, tak to nebylo tak nejhorší, ale jinak mně to přišlo prázdné.

20. ledna 2008
plakát filmu
Královna Alžběta: Zlatý věk
Elizabeth: The Golden Age
90 %

hezké

Nemyslím si,že tento film neměl úroveň. Nádherná hudba, plejáda krásných kostýmů a určitě skvělý herecký výkon hlavních představitelů, to pro mě byla záruka dobré podívané.

17. ledna 2008
plakát filmu
Objekt mé touhy / Objekt mé lásky
Object of My Affection, The
70 %

Tahle komedie sice není žádná pecka, ale jako odpočinkový film to ujde. Je to celkem zajímavé, když chce heterosexuální žena za každou cenu získat lásku gaye a Jennifer Aniston to zahrála dostatečně věrohodně. Občas ve filmu zazněla i příjemná hudba.

13. ledna 2008
plakát filmu
60 %

zklamání

Tak musím říct, že jsem dost zklamaný. Čekal jsem, že to bude pecka, ale znám mnohem lepší válečné filmy. Herecké výkony nic moc a u válečného filmu bych čekal mnohem lepší hudební doprovod.

12. ledna 2008
plakát filmu
Stepfordské paničky
Stepford Wives, The
60 %

no nevím, ale myslím, že tohle se moc nepovedlo. Byly tam sice občas nějaké vtipné scény, ale kdyby tam nehrály známé herečky, tak je to ještě větší propadák.

10. ledna 2008
plakát filmu
Ženich na útěku
Bachelor, The
50 %

Občas úsměvné, ale jinak to postrádá vše, co má komedie mít. Režisér zřejmě vsadil na hlavního představitele, ale ani to nepomohlo. Už to vidět nemusím.

7. ledna 2008
plakát filmu
Intimní detaily
Up Close & Personal
70 %

Řekl bych, že to nebylo zas až tak špatné. Je sice fakt, že některé scény bych vypustil, ale jinak byla ve filmu hezká hudba a Pfeiffer i Redford to zvládli moc dobře a dabing těchto dvou hlavních představitelů neměl chybu.

6. ledna 2008
plakát filmu
Kameňák 3
Kameňák 3
0 %

NE

Kameňák? Už proboha ne, vždyť je to příšerné, ale zřejmě je to dobrý job pro druhořadé herce. Vzpamatuje se někdy Troška?

20. října 2007
plakát filmu
Klub odložených žen
First Wives Club, The
70 %

Tenhle film je především obohacen skvělými hereckými výkony tří hlavních představitelek a je to příjemná podívaná. Určitě se jěště někdy k tomuto filmu vrátím.

14. října 2007
plakát filmu
Setkání v červenci
Setkání v červenci
80 %

Tohle je prostě film, který se snad ani nedá okoukat, takže vždy se na něj rád podívám.A navíc Oldřich Kaiser a Tomáš holý jsou zárukou dobré zábavy.

23. července 2007
plakát filmu
Zlatovláska
Zlatovláska
80 %

Myslím, že Vlasta Janečková vybrala pro tuto pohádku nejen vhodné(slušně zpívající)herce, ale taky hezké prostředí, které tuto pohádku udělalo ještě zajímavější.

22. července 2007
plakát filmu
Piano
Piano, The
90 %

Tohle je velmi dobře natočený film, svým způsobem i vyjímečný, ale je určen spíše pro náročného diváka.

22. července 2007
plakát filmu
Kontrakt
Contract, The
80 %

záporný Freeman

Já osobně jsem čekal jiný konec, takže jsem byl docela překvapen a musím říct, že film nebyl zase tak špatný, jak o tom psali někteří kritici. Za podívání to stojí.

21. července 2007
plakát filmu
Dobrý ročník
Good Year, A
90 %

Tak Russell Crowe opět překvapil. Nejen v Čisté duši, ale i v tomhle filmu dokázal, že patří mezi elitu skvělých herců. A to, že není typický hezoun z Hollywoodu ničemu nevadí. Tenhle film je odpočinkový, je zde příjemná hudba a úchvatné záběry přírody. Mohu jen doporučit.

10. července 2007
plakát filmu
70 %

Tenhle film mi nějak unikl, nic jsem o něm nečetl a neviděl jsem ani trailer a tak jsem čekal něco jiného, než co jsem viděl. No, že by mě to nadchlo se říct nedá, ale je dobře, že do filmu nebyly obsazeny žádné herecké hvězdy a možná i proto jsem se na film dodíval, jinak by mě to asi nebavilo. Asi nejvíc se mi líbila hudba.

5. července 2007
plakát filmu
Fanfán Tulipán
Fanfan la tulipe
50 %

Jediný pořádný Fanfán Tulipán byl Gerard Philipe a filmové zpracování z roku 1952. Pochybuju,že se mu někdy nějaké další zpracování vyrovná. Tohle určitě ne.

5. července 2007