avatar uživatele

Terrys

Jméno
Terrys
Věk
36 let (Kozoroh)
Bydliště
To se dovi kazdej kdyz mi pisne :)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Bomba

Moc sem se na tenhle filmeček těšila kombinace Depp - Burton nikdy nezklame. Výborná atmosféra starého londýna a hudba taky úžasná Johny i Helen maj nádherné kostýmy. Mohu vřele doporučit.

25. března 2008
plakát filmu
Ro(c)k podvraťáků
Rock podvraťáků
40 %

Mno tak to vezmu asi rychle, na podvraťácích sem byla dnes nic sem si neslibovala a ani neočekávala. Muziku měli skvělou, ovšem se zápletkou to už bylo horší. Rozhodně pokud se vám dvojka Kotek- Mádl líbí klidně běžte, ale mě tenhle film moc neučaroval. Proto tohle hodnocení bohužel nemůžu dát víc:(

6. prosince 2006
plakát filmu
100 %

Tak k tomuto filmu nemam co dodat jen bych to shrnula do jednoho slova bozsky hlavne muzika ta byla u tohohle filmu bezkonkurencni opravdu muzu jenom chvalit takze podle toho i moje hodnoceni.....

30. října 2006
plakát filmu
Hooligans
Green Street Hooligans
100 %

Opravdu bezvadnej filmeček. Kámoška sice říkala, že je hnusnej a drastickej, moc rvaček a tak, ale ja musim nesouhlasit je absolutně boží. Povedená muzika, velmi dobře vybranej děj. Nemám si na co stěžovat.

8. července 2006
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
100 %

Tenhle filmeček se mi moc moc líbil. Docela sem se u něj bála je to klasickej lekací horor ale to je na něm to hezký. Měli celkem hezky udělaný efekty.

9. června 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
60 %

Musim říct, že mě trochu zklamal, ale co musim uznat, že filmaři měli dobré počítačové efekty. Od filmu sem čekala víc knižní forma se mi líbila mnohem víc. Tom Hanks byl jako profesor Langdon docela nudnej v knížce je víc akční a to mi ve filmu chybělo. Muzika u filmu byla ohromující.

9. června 2006