avatar uživatele

Stroman

Jméno
Roman Skácel
Věk
37 let (Štír)
Bydliště
Sokolská 754 768 33 Morkovice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Avatar
Avatar
100 %

Super

Byl jsem zvědavý jak avatar vypada v 2D, proto jsem si na něj zašel do klasického kina a byl jsem velice nadšen. Očekával jsem jen předražený bezduchý film s megareklamou, ale opak byl pravdou, je to super film a doporučuji si na něj zajít ať v 3D nebo klasice.
p.s. Byl tam se mnou kamoš co to vyděl v 3D a říkal, že to 3D není až zas tak něco extra, že v klasice to taky mělo svuj půvab. :-)

31. ledna 2010
plakát filmu
Ti druzí
Others, The
100 %

Horror

Od tohohle filmu jsem moc neočekával a hle hned po prvních pár minutách jsem zjistil, že to je horror podle mého gusta. Žádné zbytečné plýtvání, dobrý příběh a napětí vybroušené až do plného lesku.Takže mám okamžitě jasno, tohle je film který si zaslouží bez řečí 100%.

14. února 2009
plakát filmu
Zakázané království
Forbidden Kingdom, The
70 %

normal

Tento film mě nenatchl ani nesklamal. Hodnotil bych ho tak vyšší střed a to hlavně díky tomu, že jsem od tohohle filmu očekával jen rubačku s nadechem lehkého příběhu. A příběh nebyl až zase tak špatný a tak velká rubačka ,jak jsem čekal to taky nebyla.

14. února 2009
plakát filmu
Mumie: Hrob Dračího císaře
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
30 %

do 3 nic

Tahle mumie je mumie nikdy neměla spatřit světlo světa a když už mermomocí musela na svět tak měla být stejně dobrá jako 2 předchozí. Podle mě podprůměrný film hřešící na slávu 2 předchozích dobrých dílů.

14. února 2009
plakát filmu
Merlin
Merlin
90 %

no

Mám rád fantasy a kromě toho se v tom spojuje někoilk legend v jeden ucelený celek a proto hodnotím jako povedený fantasy odpočinkový film. Takže snad se tomu da vytknout jen občasné špatnější efekty a kostymy.

25. října 2008
plakát filmu
Star Wars: Klonové války
Star Wars: The Clone Wars
70 %

Fan

Jsem fanoušek Star Wars a proto jsem šel na tento film s vysokým očekáváním. No a ikdyž zas až tak vysoko jako hrané filmy bych to nezařadil, špatné to také nebylo. Hodnotil bych jako nadprůměrná podívaná.

11. října 2008
plakát filmu
Bathory
Bathory
100 %

Legenda či Fakta z Čachtic

Dnes jsem v kině zhlédl Bathory a musím říct, že ve mě tento film zanechal smíšené pocity. Na jednu stranu je to skvěle natočený film, který ukazuje, jak doukážou pověry a intriky udělat z člověka nestvůru. Na druhou stranu jsem po filmu slyšel i jak někteří diváci reagovaly, že je to Jakubiskův nejhorší film a jak takouvou blbost mohl natočit. Podle mě: Jakubisko vzal namět o krvavé šlechtičně a natočil film jak to mohlo být doopravdy. Za to má režisér můj obdiv, že se nenechal strhnout k víře v pověry, ale natočil jak to mohlo být doopravdy. Jestli je pravdivá verze ta Jakubiskova nebo Kanaďana Simandla (hodně krvavý horror i s pár českými modelkami ke koupely) a nebo možná v každé verzi je pravdy trochu. Jakubisko podle mě je režisér, který umí natočit dobrý film a v případě Bathory vzal legendu o čachtické paní a natočil jak to mohlo ve skutečnosti s ní a s koupelí v krvy panen být.

31. srpna 2008
plakát filmu
Krev jako čokoláda
Blood and Chocolate
100 %

supr

Super film, čekal jsem nudný film o vlkodlacích a ono hle nakonec se s toho vyklubal originalně spracovaný film s vlkodlaky. A co ještě dodat: Doporučuji se na něj podívat.

20. července 2008
plakát filmu
Silent Hill
Silent Hill
30 %

??

No očekával jsem od tohohle filmu víc a nakonec me očekávání nebylo naplněno. Těch 30 dávam aspoň za efekty a občasnou originalitu.

20. července 2008
plakát filmu
Psí vojáci
Dog Soldiers
90 %

no

Je hodně filmu o vlkodlacích a hodně filmu o vojácích. Ovšem film o vojácích, kteří bojují proti vlkodlakům. To je originální napad + dobré zpracování=dobrý horor.
I když i zde bylo pár chyb, nápad se cení.

20. července 2008
plakát filmu
Proroctví z temnot
Mothman Prophecies, The
100 %

toto

Natočit skvělý mysteriózní thrillerto chce pořádnou dávku odvahy a kromě toho podle skutečné udalosti kde vás svazují fakta. Naštěstí v případě Marka Pellingtona
a díky skvělému výkonu Richarda Gera se povedlo a vznikl tento skvělý film. Klobouk dolů, kdo umí, umí.

20. července 2008
plakát filmu
100 %

Obchodník

Tenhle film ukazuje jak se z obyčejného člověka stane někdo, ale jak také v jednom okamžiku může také stratit vše a pak mu jen zbyde kufřík a jeho obchody. Nicolas Cage je tak přesvědčivý jako by to ani nehrál, ale byl skutečným Obchodníkem se smrtí (zbraněmi).

20. července 2008
plakát filmu
Sám v temnotě
Alone in the Dark
10 %

tohle snad ne

Tenhle film je hnus to snad režisér nemyslí vážně. Kdo to točil být po mém nacpal bych mu to do chřtánu. Takhle pokazit film podle herního námětu. Rada režisérovy: Když to neumíš tak to nedělej, kazíš jenom herní naměty. :-(

20. července 2008
plakát filmu
90 %

ale jo

Před chvíly jsem se na něj dodíval a musím říct neni to špatný film. A napad s rodinou která se stratila ve vesmíru to tu moc často není. Já hodnotím velice dobře.

20. července 2008
plakát filmu
Hrabě Dracula
Nachts, wenn Dracula erwacht
90 %

supr

Dnes jsem si v rámci Filmag Horor tento film koupil. Takže hned jak sem přišel domů jsem si ho pustil a byl jsem velice zvědav. Nakonec mě tento film velice překvapil a podle mě tam pár chybek bylo ale stejně v ději to až tak moc nevadí. Jedním slovem pokud máte rádi horory doporučuji se na to podívat.

15. května 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
90 %

Super

Will Smith byl dobrej, řekl bych že po Já, robot kde moc podle mě nezazářil (on ten film sám o sobě byl nic moc).
Zde ukazal co umi ovšem musim pochvalit i ty ostatni co měli s tim něco společného a doufam, že brzy přijde dalši takovy dobry film. I když podle mě tam bylo i par chyb.

16. ledna 2008
plakát filmu
Já, robot
I, Robot
60 %

No

No podle mě Will mohl předvézt možná i lepší výkon a neuražte se ale ani samotny film se my moc nelibil.

16. ledna 2008
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
60 %

:-()

Byl jsem natešeny na 3 a teprve nyní se ke mě dostal okamžitě jsem se na něj šel podívat a musím říct, že to nic moc extra neni podle mě nejhorší z celé trojky.
Aspoň vím proč tak dlouho jsem ho nepotřeboval vidět.

16. ledna 2008