avatar uživatele

Katie Scarlett

Jméno
Věk
36 let
Bydliště
v Praze
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Především bych chtěla poděkovat, že se tento film z databáze požadavků v rekordním čase přesunul sem. Na Ďábelskou lest jsem se dívala náhodou - zaujala mě upoutávka v programu. Sledování filmů, protože mě zaujme název, upoutávka v programu či v televizi atd, u mě není náhodná záležitost. V tomto případě jsem z filmu byla víc než nadšená. Viděla jsem ho sice před delší dobou, ale dojmy z něj jsou u mě stále živé. Příběh byl úžasný, atmosféra rovněž - od začátku do konce (a ještě dlouho potom) mi tuhla krev v žilách. Perfektně natočený film, herecké výkony senzační. Mých 100% si dle mého názoru plně zaslouží.

13. srpna 2006
plakát filmu
Desperado
Desperado
80 %

Kdysi jsem se snažila na Desperada dívat, asi po čtvrt hodině jsem to vypla s tím, co je to proboha za film. Člověk se mění a když jsem tak jednou měla neodbytnou touhu dívat se na nějaký zajímavý film, shodou okolností jsme Desperada měli natočeného, tak proč si jej nepustit. Tentokrát jsem nevypla po patnácti minutách, nýbrž dodívala dobrovolně až do konce. Nemůžu si pomoct, ale tohle mi přijde jako poněkud drsnější komedie. Nepřijde mi, že bych to měla brát nějak vážně. Místy by mohlo být lepší, ale jinak dobré. I na Antonia se dalo dívat ... . Ale přese vše je to pro mě jen zajímavý příběh, na který se znovu podívám, až budu mít náladu na komedii drsnějšího ražení. Na dva zbývající filmy se dívat nechystám.

13. srpna 2006
plakát filmu
Discopříběh
Discopříběh
20 %

Zaujaly mě ukázky a film mě též velmi ,,zaujal". Nezapomenutelný zážitek.Plytký, naivní děj prokládaný hudebnímy čísly, kde mladý Hrušínský předvádí zajímavé taneční kreace. Po zhlédnutí už také vím, proč se lidi smějí slovnímu spojení ,,hudba Michala Davida", už patřím mezi ně. Jedna z největších pitomostí, co jsem kdy viděla, ale aspoň jsem se místy docela pobavila. Ale celkově never more. Na dvojku zvědavá nejsem.

13. srpna 2006
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

Když jsem Gladiátora viděla poprvé, mé dojmy by se daly charakterizovat slovy - čekala jsem víc, nic extra, nechápu, proč se to označuje jako úžasný film. Když jsem se dívala podruhé, byla jsem nadšená, unesená. Jediné, co bych vytkla, je trochu přehnaný konec. Jinak strhující děj, perfektní výkony, úžasná hudba, silný příběh. Nezapomenutelné.

13. srpna 2006
plakát filmu
Grinch
How the Grinch Stole Christmas
0 %

Hrůzná podívaná

Vánoční pohádka, líbivá upoutávka v programu, zapnutá televize právě pro tento film. No to bylo něco strašného, jedna z největších, největších pitomostí co jsem kdy v životě viděla. Nevidím jedinou pozitivní věc. Jako pohádku to nevnímám vůbec - akorát tak jako nechutný přeplácaný kýč, co už nechci v životě vidět. Celou dobu jsem tak nějak doufala, že ta příšernost se třeba trochu odrazí od pomyslného dna, nestalo se. Jedna z nejhorších věcí už tak na příšerném filmu, byly veršované komentáře k ději. Never never more.

13. srpna 2006
plakát filmu
Fanfán Tulipán
Fanfan la Tulipe
40 %

Chápu, že není poprvé (a vím, že to nebude naposled), co se přimíchám mezi ty, co hodnotí kladně a já zas jednou proti davu. Musím říct, že jsem po spoustě slovech chvály zatoužila tenhle starší film vidět. Začátek se mi líbil, pak ale můj obdiv pomalu, ale jistě klesal. Občas se ten klesající obdiv trochu zvednul, pak zas klesnul víc ... . Některé výroky mě pobavily, některé scény byly zajímavé. Ale celkově můžu říct, že známou starou klasiku jsem si představovala ,,trochu" jinak. Konec se mi nelíbil vůbec, přišlo mi to až moc dlouhé, příběh mě nevtáhnul do děje ... . Ale na druhou stranu je dost dobře možné, že až se na to jednou po letech náhodou podívám znova, budu mít jen ta slova chvály.

18. července 2006
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
70 %

Bezesporu je tohle film originální, dalo by se říct i zajímavý. Ale nikdy jsem ho nějak extra nemilovala, ani mě nikdy nějak moc nedojal. Ani by mi nevadilo, kdybych tenhle film už nikdy neviděla.

18. července 2006
plakát filmu
Frida
Frida
90 %

Ač moderní malířství zrovna nemusím, malířku Fridu mám ráda. Film to byl fantastický a hodně realistický. Věřím, že přesně taková Frida ve skutečnosti byla. Film mě dokonale dokázal vtáhnout do děje. Dvěma slovy - úžasná podívaná. Jediné co se mi moc nelíbilo, byly ty animované mezihry.

18. července 2006
plakát filmu
Báječná Angelika
Merveilleuse Angélique
80 %

Opět, ráda se podívám. Jednička a dvojka se dají svou kvalitou srovnávat, ty další pokračování už mi připadají horší a točené spíš ze setrvačnosti a touhy mít další zisk. Stará klasika, která je známá i generacím následujícím ... . Vždycky je mi líto Nicolase, tohle si nezasloužil. Je mi líto, že si v dalších pokračováních neužiju jeho velmi pohledné tváře.

24. května 2006
plakát filmu
Báječná léta pod psa
Báječná léta pod psa
40 %

Nevím, nevím

Kdysi, před několika lety jsem tento film viděla a byla jsem z něho nadšená. Zůstala ve mně vzpomínka na pěkný film. Pak jsem se na něj dívala za několik let. Byla jsem v šoku, co se mi to mohlo líbit. Pochopila bych, kdyby to bylo naopak - tenkrát jsem ty historické reálie tolik neznala atd. Pár scén je povedených, pár záběrů je zajímavých. Ale ten zbytek mě spíš nudil a divila jsem se, jak mě tohle mohlo kdysi zaujmout. Ten příběh mi teď taky nepřišel zas tak úžasný. Holt člověk se mění.

24. května 2006
plakát filmu
Bean
Bean
60 %

Hm

Komedie, místy pobaví, některé scény jsou opravdu vtipné. Prostě oddechovka. Ale zas mi nepřijde, že bych o něco přišla, kdybych toto neviděla. Víc se mi líbí ty kratší epizody Mr Beana.

24. května 2006
plakát filmu
Blbec k večeři
Le Diner de cons
0 %

Nelíbilo

Jednou jsem se na to dívala celkem náhodou. Vtipný mi to rozhodně nepřišlo. Nějak jsem nepochopila ten smysl filmu, prostě mi to přišlo jako velká pitomost. O nic bych nebyla ochuzená, kdybych toto dílko neviděla.

24. května 2006
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
90 %

Bridget Jones mám ráda, i když spolu zas moc společného nemáme, nejsem typ, co by v ní viděl své druhé já. Jednička se mi moc líbila, tak jsem byla zvědavá i na dvojku. Vůbec mě to nezklamalo. Nevidím nějaký markantní rozdíl v kvalitách jedničky a dvojky. Líbily se mi oba filmy přibližně stejnou měrou. Hlavně se mi líbí to, že je to inteligentní komedie, kde jde i o příběh a ne o to, aby za každou cenu pobavila. Prostě dvojka nezklamala.

24. května 2006
plakát filmu
Byl jednou jeden král
Byl jednou jeden král
70 %

Klasika

Stará klasika, kterou budou dávat pravidelně v televizi. A někdy tu televizi v té době i zapnu. Jedna z dobrých českých pohádek, celkem ráda se podívám, ale že by to byl nějaký můj extra oblíbený film, co bych musela vidět neustále, to zas ne.

24. května 2006
plakát filmu
Cesta do hlubin študákovy duše
Cesta do hlubin študákovy duše
90 %

Jeden z nejlepších českých filmů. který má i po tolika desetiletích co říct. Moc ráda se podívám a pokaždé mě to pobaví. I když nevím, jestli byla realita ve školách dřív zrovna taková. Ale na tom asi nesejde, ráda se podívám.

24. května 2006
plakát filmu
Charlieho andílci
Charlie's Angels
70 %

Dobrý

Pěkný film. Hodnotila bych to jako lépe udělanou oddechovku. Vtipy mi přijdou inteligentnější, nenudilo mě. Ale na druhou stranu mi vědomí, že jsem ještě neviděla dvojku, nepřipadá jako něco strašného. Podívám se, pobavím, ale nejsem nějaký extra fanoušek tohohle filmu.

24. května 2006
plakát filmu
Chicago
Chicago
80 %

Zajímavé

Muzikály moc nemusím, ale Chicago bylo tolik vyzdvihované a chválené, tak jsem si řekla, že se na to podívat můžu. Radši jsem moc nečekala, ale výsledek nedopadl nijak zle. Příběh se mi moc líbil, místy mě skutečně fascinoval. Třeba ta pravda o médiích je naprosto úžasně sdělená. A dostal mě konec. Musím říct, že tenhle muzikál má silný příběh. Vím, že je to muzikál, tak tam jde taky o pěvecká čísla. Nemůžu si pomoct, ale těch pěveckých čísel bylo moc. Některá z nich - ale zas tolik jich nebylo - byla povedená. Některý byly tak průměr a zbytek mi přišel spíš jako vata. Nejvíc by se mi asi líbilo, kdyby tenhle příběh nebyl zpracován v muzikálu, ale byl by filmem sám o sobě s občasným kvalitním pěveckým číslem.

24. května 2006
plakát filmu
Císařův pekař a Pekařův císař
Císařův pekař a Pekařův císař
90 %

Pěkné

Jeden z nejlepších českých filmů, proto ho také neustále pravidelně opakují. Respektive tyto dva filmy, ale beru to jako celek. Opravdu ráda se podívám, vždycky se to líbilo a asi i vždycky bude. Líbí se mi i ten inteligentní humor. Je pravda, že na konci druhého filmu jsou takové ty ideologicky zabarvené řeči, ale nad tím přivřu oči. Stará dobrá klasika.

24. května 2006
plakát filmu
Co je doma, to se počítá, pánové...
Co je doma, to se počítá, pánové...
40 %

Jednička je lepší

Jednička je pěkný film, dvojka kvalit rozhodně nedosahuje. Je to už takové křečovité, ne každá vtipná scénka skutečně vyznívá vtipně. Už je to takové přehnané. Taky se mi nelíbí ta změna v obsazení, nevím sice proč k ní došlo, ale názor mi to nezmění. Dvojka, co byla asi zas točená jen kvůli úspěchu jedničky a rozhodně jedničky nedosahuje.

24. května 2006
plakát filmu
Číslo 5 žije
Short Circuit
60 %

Dřív se mi to líbilo víc, po několika letech mě ale tohle zalíbení přešlo. Některé vtipy jsou sice dobré, ale celkově mě to už zas tolik nezaujme. Když komedii, tak si vyberu nějakou jinou.

24. května 2006
plakát filmu
Čtyři svatby a jeden pohřeb
Four Weddings And A Funeral
100 %

Miluju

Suverénně jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Viděla jsem to už x krát a pořád se můžu dívat dál. Viděla jsem to už tolikrát, ale stejně se budu vždycky bavit. Zas jedna z inteligentních komedií, kde nejde jen o to, aby diváka za každou cenu pobavila. Tenhle film prostě miluju (narozdíl od Notting Hillu) a asi vždycky budu.

24. května 2006
plakát filmu
Četník ze Saint Tropez
Gendarme de St. Tropez, Le
50 %

Nikdy jsem se nezbavila dojmu, že mi to nepřijde jako něco úžasného. Pár vtipů je sice fajn, ale zbytek mi zas tak vtipný nepřijde. Je to stará klasika, ale zas tak ráda se na ní nepodívám. Poprvé jsem se i dívala cíleně, potom už spíš tak, že něco dělám v obýváku, zatímco zbytek rodiny se dívá. Žádný z vtipů mě nedokáže extra pobavit. Taky tak zápletka mi přijde dost divná. Rozhodně to není můj oblíbený film, jen jeden z filmů, co mě zas tak moc nezaujal.

24. května 2006
plakát filmu
Četník v New Yorku
Gendarme à New York, Le
20 %

Nelíbí

Když jsem tohle viděla, přišlo mi to jako hodně velká blbost s přehnaným příběhem, ne tohle rozhodně není můj šálek kávy. Je to druhý a poslední film z série četníků, co jsem viděla celý. Z těch dalších jsem viděla už jen něco, nebo něco zaslechla, když se na ně dívala rodina. Když komedii, tak něco jiného.

24. května 2006
plakát filmu
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
50 %

Nepřijde mi to jako komedie

Dřív jsem tenhle film neviděla celý - nejdřív prý nebyl pro mě ještě vhodný, pak jsem neměla náladu se dívat. Celý jsem film viděla relativně nedávno. Dřív mi to přišlo vtipné, jenže člověk se po letech mění. Takže teď můžu říct - rozhodně mi to nepřijde vtipný, přijde mi to spíš hodně smutné. Taky mi to přijde takový přehnanější, než by mělo být. Navíc ke konci sdělení, jak je to s nevlastním synem a dědictvím, mi přijde z právnického hlediska jako hodně velká blbost. Bolka Polívku jako člověka a herce dost nemusím, tuhle roli hraje dobře - i když vždycky mi přišlo, že jí ,,hraje" dobře spíš proto, protože je sám takový primitiv.

24. května 2006
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
100 %

Super

Můj oblíbený film, na který se vydržím dívat zas a zas. Bridget a já sice moc společného nemáme, přesto jí mám nějak tak ráda. Film ale není jen o vtipných scénách, má to i děj. Na film se s chutí podívám, stejně tak s chutí si přečtu Bridgetin deník knižně. Film mám ale přece jen trochu raději.

24. května 2006