avatar uživatele

Lucy12

Jméno
Lucie
Věk
Bydliště
V Kopřivnici
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Hříšný tanec 2: Noci v Havaně
Dirty Dancing: Havana Nights
80 %

Poprvé jak jsem tento film viděla, tak se mi nějak nelíbil a srovnávala jsem ho s hřísným tancem 1. Pak ho dávali v televizi a já se na něj podívala a změnila jsem názor. Ten film jsem si zamilovala...Krásné písničky, dobrý děj.

13. července 2008
plakát filmu
90 %

Parádní film, u kterého jsem se zasmála...byl skwělý, škoda že jen ten příběh byl nereálný...ale taky bych si ráda vytvořila takovou nějakou vejšku. Komu by se nelíbila? Skwělý filmík, doporučuju

3. prosince 2007
plakát filmu
Zakletá Ella
Ella Enchanted
80 %

Už před delší dobou jsem měla tenhle film půjčený na DVD, ale když jsem ho jen tak "projela" a podívala se, co v tom je, tak jsem si řekla že to beztak bude nějaká nuda a nedívala jsem se na to.Pak jsem ale od více lidí slyšela, že je to skvělej film - pohádka a tak když jsem zjistila,že je to dneska v televizi, tk jsem si řekla že se na to podívám...Zjistila jsem že je to doopravdy skvělá pohádka, u které si dobře odpočinete. Vřele doporučuju :-)

12. srpna 2007

Taková v klidu komedie, původně jsem se na ni nechtěla ani dívat, ale podívala jsem se a celkem mě překvapila, čekala jsem, že to bude nuda, ale dalo se na to dívat...

13. ledna 2007

Tenhle film se mi líbí, už jsem ho párkrát viděla a ráda bych se na něho podívala znova... bylo by dobré, kdyby tam měla Amy více prostoru, ale i přesto se mi tento filmík líbil.

13. ledna 2007
plakát filmu
Skleněný dům
Glass House, The
100 %

Napínavý...

Na tenhle film jsem se podívala včera v televizi a vůbec jsem toho nelitovala. Byl hodně napínavý a vůbec jsem netušila, co by se mohlo stát. Dokonce mně ani neuspával =D je to film, na který bych se klidně podívala znova. Doporučuji ho, kdo ho ještě neviděl, tak ať se určitě podívá, je napínavý od začátku až do konce

29. prosince 2006
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
50 %

Podle upoutávek jsem soudila, že tenhle náš český film bude stát za to, ale nestál. V upoutávkách byli jen ty nejlepší scény. Film mě nebavil, až jsem u toho i usla. Ale našly se tam i chvíle, kdy tam bylo něco dobrého.

28. prosince 2006
plakát filmu
Šílená jízda
Drive Me Crazy
100 %

Super!

Tak tenhle film jsem viděla dávno a už jsem ho viděla asi tak 10krát. Je tam super děj, sranda, prostě je super. Pokaždé když si ho jdu pustit, tak se na něj těším jak malé dítě. Určitě se mrkněte a nebudete litovat.

28. prosince 2006
plakát filmu
100 %

Nádhera. Na tomhle filmu jsem byla včera v kině a nemůžu si ho vynachválit. Byl úžasný, skwělý tanec, tedy choreografie, dobrý děj a úžasná hudba.... prostě nádhera. Doporučuju

20. října 2006

Na tenhle film sem se dívala s kamarádkou. Ta byla z něho úplně nadšená, ale mě zas tak hoooodně nenadchl.. nebyl špatný, ale nebyl to zase film, na který bych se dívala několikrát, ale za shlédnutí určitě stojí

26. září 2006
plakát filmu
Co je šeptem...
Rumor Has It
70 %

Mno tak tenhle film se celkem dal, dobrý děj i obsazení, čekala jsem od toho víc, ale nejhorší to v žádném případě nebyla. Možná bych se podívala na to znovu, ale potřetí, to už asi ne...

10. září 2006
plakát filmu
Divoké kočky
Coyote Ugly
100 %

Nádhera. Tenhle film mě nadchl. Byl skwělý a vůbec nelituji, že sem ho viděla. Skwělý děj a hlavně skwělá hudba :) která se mi strašně líbila.

29. srpna 2006

Mno na tehle film sem se dívala včera, ale moc mě to nelákalo. Říkala sem si, další kravina, ale musím přiznat, že to zas tak hrozné nebylo. Dalo se to přežít, párkrát sem se dokonce zasmála :). Víckrát bych se na to ale asi nedívala.

23. srpna 2006
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
100 %

Myslela sem si, že to bude zase další nudný animovaný filmeček, ale spletla sem se. Je to skwělé, zábavné a myslím si, že to pobaví nejenom děti, ale i ty starší..

12. července 2006
plakát filmu
Scary Movie 3
Scary Movie 3
80 %

Jak sem tenhle díl viděla poprvé, tak sem se u něho celkem bála, ale vlastně newím vůbec proč. Bylo to dobré a u některých scén sem se dokonce zasmála.

12. července 2006
plakát filmu
Zákon přitažlivosti
Laws of Attraction
70 %

Moc se mi líbí romantické filmy/komedie...myslela sem, že i tenhle bude dobrý, ale spletla sem se...nebylo to tak zajímavé, jak sem myslela, ale i přesto se na to dalo dívat.

12. července 2006
plakát filmu
Ostrov smrti
Devil's Pond
80 %

myslela sem, že tento film nebude nic pro mně, ale zmílila sem se. Bylo to dobré a napínavé. Vůbec sem nevěděla, co bude dál a co se stane a to je dobře.

12. července 2006
plakát filmu
Dokonalá partie
Wedding Date
90 %

Měla sem tenhle film na DVD a tak sem se rozhodla, že se na něho mrknu...čekala sem, že to bude "nic moc" ale mýlila sem se... je to dobrý film, tak se na něho koukněte :)

4. července 2006
plakát filmu
Policejní akademie
Police Academy
90 %

Je to skwělá komedie a i když sem ji už několikrát viděla, tak když je v televizi tak se na ni znova mrknu. Jsou tam dobré scénky a některé mě i rozesmějou.. dá se říct, že je to taková komedie na zlepšení nálady a na rozesmání

4. července 2006

I tenhle díl Prci, prci, prciček se mi mooc líbil. I když mě trošku mrzelo, že tam nejsou stejné postavy, jako v předešlých dílech, ale i přesto se mi to líbilo. Doporučuji!

1. července 2006
plakát filmu
Vánoce naruby
Christmas With The Kranks
80 %

když sem viděla úkazky z toho filmu, tak jsem si říkala, že by to mohlo být o.k....ale když jsem to uviděla, tak jsem si řekla, že to mohlo být lepší... ale některé scény tam byly doopravdy skwělé a k zasmání:)

17. června 2006
plakát filmu
Blbý a blbější
Dumb & Dumber
80 %

tenhle film nebyl špatný, parkrát jsem se u toho i zasmála, některé scény tam byli vtipné. čekala jsem od toho více, ale bylo to celkem o.k :)

13. června 2006
plakát filmu
Sesterstvo putovních kalhot
Sisterhood of the Traveling Pants, The
100 %

tenhle film se mi líbí. všechnny filmy pro teenagery se mi většinou líbí. v tomhle filmu je ukázané, že je důležité mít přátelé, na které se můžeš spolehnout a kteří ti pomůžou...

10. června 2006

Je to skwělá komedie, která ukazuje, jak rychle se někdo dokáže změnit. Byla to dobrá komedie a doporučuji se na ni kouknout

9. června 2006
plakát filmu
Zpověď královny střední školy
Confessions of a Teenage Drama Queen
90 %

Lindsay Lohan mívá dobré filmy, tenhle byl také dobrý, ale znám i lepší. Byla tam skwělá muzika, které se mi strašně líbila...

9. června 2006