avatar uživatele

ado15

Jméno
Věk
31 let (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Doupě
Brick Mansions
70 %

Americká verzia francúzskeho Okrsku 13. Nové mesto, nové obsadenie ale rovnaký príbeh s niekoľkými zmenami oproti originálu. Veľké plus dávam za znovuobsadenie Davida Bella, ten svoju rolu opäť zvládol dokonale. Oproti originálu ale menej vtipných hlášok a menej parkouru. Paul Walker ... bez komentára. Zahral to výborne a chytala ma aj nostalgia, že tento skvelý herec sa už, bohužiaľ, nikdy neobjaví v žiadnom filme :( Film je venovaný jemu a je to aj jeho posledný film (Rýchlo a Zbesilo 7 nerátame, kedže nedotočil ho celý a zaskakovali zaňho jeho bratia). Každopádne, aj keď to nemá na originálny Okrsok 13, film spríjemnil večer a moje záverečné hodnotenie je 7/10.

29. ledna 2015
plakát filmu
70 %

Prvý krát po zhliadnutí upútavky ma tento film nejako moc nenadchol takže som nemal ani potrebu navštíviť kino. Po zhliadnutí filmu ľutujem, že som ho v kine vynechal. S hereckým obsadením Luka Evansa som spokojný, prvý krát som sa s ním stretol pri filme Traja Mušketieri z roku 2011 a už tam ma dosť oslovila jeho kvalita. Celkové spracovanie filmu je zaujímavé, ale má to svoje chyby. Beriem v úvahe že je to fantasy žáner, ale pár scén bolo už naozaj moc fantastických, dokonca aj na samotného Drakulu. MOJE HODNOTENIE: 7/10

29. ledna 2015
plakát filmu
Jessabelle
Jessabelle
30 %

Po zhlaidnutí traileru som od tohto filmu očakával veľa, no opak je, bohužiaľ, pravdou. V celom filme sú asi 3 ľakacie scény, ktoré ma vlastne ani nenaľakali, len ma mrazili. Pretože všetko to bolo dosť predvídateľné a už dopredu som vedel, čo sa stane. Hlavná hrdinka bola pre mňa osobne dosť nesympatická a nevýrazná. Celý film sa nesie v znamení Voodoo čiže všetby z kariet, prevteľovanie, rôzne rituály ... a vôbec celkovo Voodoo téma ma nikdy nejako moc extra nebrala, takže pre mňa bol film dosť nezaujímavý.
Moje hodnotenie: 3/10

12. listopadu 2014
plakát filmu
Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
100 %

Po ani neviem akej dlhej dobe môžem konečne s hrdosťou povedať, že som si veľmi rád pozrel vôbec jeden z najlepších animovaných filmov. Dnešné animáky za veľa nestoja a je len pár takých, ktoré sú naozaj dobré. Madagaskar 3 určite patrí k tím lepším a rozhodne ho odporúčam nielen najmenším, ale aj tej staršej vekovej kategórii ;) MOJE HODNOTENIE: 10/10 čiže 100%

7. listopadu 2012
plakát filmu
Bez dechu
Abduction
80 %

Chcel by som vedieť, čo za debili v Hollywoode dali tomuto filmu zlé hodnotenie ?? Že vraj je tento film jeden z tích odporných prepadákov. No nwm, akurát som ho dopozeral a filmu by som dal minimálne 70% a nie posraných 30%. Ale dobre, moja chyba. Zabudol som, že v Hollywoode sa všetko točí len o peniazoch. Tento filmik je fakt dobrý a baby by si ho mali pozrieť už len hlavne kvôli tomu, že v hlavnej úlohe hrá Taylor Lautner, predstaviteľ Jacoba s Twilight ságy :D Abduction, alebo v českom preklade Bez Dechu, môžem len odporúčiť. Priemerny akčný filmik, ktorý si určite zaslúži väčšie hodnotenie ako posraných 30% ...
MOJE HODNOTENIE: 85%

1. dubna 2012
plakát filmu
Love
Lóve
100 %

Niečo úžasné

Takže moje dojmy z filmu Lóve ?? To sa slovami ani opísať nedá aký to je úžasný film. Fakt, na to že to natáčali slováci tak proste rešpekt, klobúk dolu. Je to emotívne, je to akčné, je to vtipné, je to smutné ... je to proste úžasné. Fakt silno tento film odporúčam. A tá hudba, niečo neskutočné. Na slovenské pomery niečo úplne nové a budem sa zase opakovať, klobúk dolu ;)
HODNOTENIE: 100%

19. prosince 2011
plakát filmu
Grave Encounters
Grave Encounters
100 %

Veľmi dobrý a hlavne kvalitný filmik. Je síce pravda že efekty sú úplne amatérske ale pri pozeraní tak napínavého filmu ako je Grave Encounters vám to ani nebude vadiť. Inakšie je toto asi najlepší duchársky film čo som doteraz videl a to som ich videl dosť. Určite 100% a odporúčam pozerať v noci úplne sám/sama :D

29. října 2011
plakát filmu
Ďábel
Devil
100 %

No ale tak toto je šupa filmik. Povedal by som, že to je skôr psycho horor než horor samotný a takéto horory ja milujem. Treba uznať, že najlepšie scény boli vo výťahu vždy keď zhaslo svetlo. To som sa už popravde aj trochu bál. A po zhliadnutí tohoto filmu sa už normálne bojím jazdiť výťahom. 100%.

6. dubna 2011
plakát filmu
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
American Pie Presents the Book of Love
0 %

Prepadácke Béčko....

Tí tvorcovia si snáď robia srandu ?? Dokedy to ešte takto pôjde ďalej ?? Ale k téme. Kniha Lásky je najhorší diel z celej série American Pie. Nedám žiadne kladné body ale IBA záporné. Herecké obsadenie je na veľmi zlej úrovni, keďže hlavný hrdina Rob a nielen on ale aj trápny Scot Stifler vôbec nevyzerajú ako stredoškoláci ale ako keby mali minimálne 25 rokov. Herci vôbec nie sú ani len sympatický, jediná dobrá a asi aj najlepšia postava tam je pán Levenstein.
Ďalej je vo filme veľmi slabý a nezáživný dej. Scenáristom asi došla fantázia, tak sa rozhodli, že niečo skopírujú z prvého dielu. S prvým dielom to vlastne ani nemá absolútne nič spoločné, až na jednu vec: Bibliu, čiže Knihu Lásky Rád a Návodov Pre Panicov. Čo ma veľmi naštvalo bolo to, že táto časť nemá z predchádzajúcimi dielmi absolútne nič spoločné (až na bibliu), a tak sa sám seba pýtam, prečo sa vlastne tento diel volá American Pie.
Ďalším, a pre mňa asi takým najväčším veľkým sklamaním, bol nový Stifler, na ktorého som sa strašne tešil. Ale moja radosť vyprchala hneď, ako som ho zbadal. Scot Stifler je proste najtrápnejšim Stiflerom celej série. Steve bol riadny haluzák, inýmy slovami legendárny Stifler. Jeho mladší brat Matt bol vlastne celý po bratovi a bola s ním tiež sranda, najmä kvôli jeho hláškam ktoré sa mne osobne fakt páčili. Dwight bol taký sympaťák ktorý mal vždy pekné micinky. A Scot ?? Hotová katastrofa, už sa to vôbec nepodobalo na pravého Stiflera. Mám pocit, že stará dobrá éra Stiflerovcov sa asi naveky skončila.
A toho počítačom robeného soba, ktorý znásilnil Stiflera, ani nejdem komentovať.
Celkovo na mňa film nespravil žiadny dojem a ani som sa na ňom nepobavil. Takže tento film si niekedy v budúcnosti pozriem skôr len tak na odreagovanie ako na pobavenie. A keby sa dali dať aj záporné hodnotenia, Kniha Lásky má u mňa jednoznačne -100%.

18. března 2010
plakát filmu
Okrsek 13: Ultimatum
Banlieue 13 - Ultimatum
100 %

Okrsok 13 - Ultimátum. Tak na tento film som sa naozaj moc tešil. Za tých predlhých 5 rokov od natočenia prvej časti sa toho zmenilo naozaj veľa. V Okrsku 13 teraz vládne 5 nebezpečných gangov a Leito (David Belle) sa naďalej pokúša aby bola stena zbúraná, na ktorú sa vláda tak vykašľala, pretože sa celá zmenila. "Ja vidím steny, ktoré nás chránia ako steny pevnosti.", tvrdí jeden z vodcov gangu. Leitová postava mi je v tomto filme najsympatickejšia. Páči sa mi, že David Belle sa už nesústreďoval viac-menej len na Parkour tak, ako to bolo v predošlej časti, ale sústreďoval sa aj na herecký výkon. Svoju postavu v tomto filme zahral naozaj skvelo. Ďalej tu bol Cyril Raffaelli ako policajt v utajení Damien Tomaso kapitán francúzskeho elitného komanda, ktorý sa rozhodol, že vráti naspäť múzeám všetky staroveké cennosti ako sú vázy, obrazy a pod. Jeho prvá scéna vo filme je, že je prezlečený za tanečnicu a postupne chytá gangsterov, aby mohol získať pravú maľbu Van Gogha v hodnote 200 miliónov euro. Ak mám byť úprimný, táto scéna sa mi v celom filme nepáči asi najviac. Nejako mi tam nesadne to, že akčný hrdina musí byť prezlečený za tanečnicu. Ale potom to už nabralo tie správne grády a Damien nám predviedol hodný kus poriadnej akčnej zábavy. Celý film má skvelý dej ktorý nie je taký ľahký a suchý ako bol v predošlej časti. Trochu mi nesedel aj koniec filmu kde 5 najnebezpečnejších vodcov gangu stojí pred prezidentom a on im tam ďakuje a ide si tam pomaly srdce vyliať. Ale úprimne sa mi páči scéna, v ktorej Leito vraví prezidentovi, že "načo utrácať veľa peňazí na výzdobu zničeného, keď sa môže začať nanovo.". Prezident spočiatku nechápe ale Leito mu vysvetlí, že by chceli naozajstnú štvrť. Štvrť, v ktorej bude dosť zelených plôch a práca pre ľudí. Je to naozaj pekná scéna filmu a oplatí sa pozrieť si ju. Celkovo je film je nabitý akciou, humorom, Leito nám predvedie ako má vyzerať správna Parkourová naháňačka, Damien nám predvedie kus napínavej akcie a obidvaja hlavný hrdinovia nám ukážu, ako má vyzerať správny akčný film :o)

26. října 2009
plakát filmu
Cesta do středu Země
Journey to the Center of the Earth
70 %

Brendan Fraser je fakt zábavný herec a akákoľvek komediálna rola mu padne ako uliata. Keď som sa dopočul že v tomto filme hrá už spomínaný herec, vedel som že to nebude len taký obyčajný film ale že to bude určite nejaký dobrodružný film alebo nejaká komédia. Osobne som Cestu do stredu Zeme od Julesa Vernea nečítal ale film je naozaj perfektný. O zábavu je v ňom postarané a proste celý film je naozaj skvelý. Len musím strhnúť nejaké to percento za tú nepodarenú grafiku toho Tyranosaura alebo čo to vlastne bol zač. 75%.

26. října 2009
plakát filmu
Milionář z chatrče
Slumdog Millionaire
100 %

Proste.....nemám slov!!!!

Keďže o tomto filme som počul iba samú chválu, tak som sa rozhodol že si ho pôjdem pozrieť do kina. Je naozaj úžasné sledovať ako sa mladý nevzdelaný chalan Jamal Malik z chudobnej štvrte stáva milionárom. Rovnako ako ostatných, tak aj mňa šokovalo to indické prostredie. Počas filmu som nezávidel Jamalovi a jeho bratovi Salímovi to, kde bývajú. Je to naozaj hrozné a aj ma zimomriavky prejdú keď si spomeniem, že väčšina ľudí na planéte žije rovnako, ako hlavný hrdinovia. Samotný príbeh filmu je naozaj výborný a určite si vás, rovnako ako aj mňa, podmaní. Hudba k tomuto filmu je naozaj prekrásna a určite si toho Oscara za najlepšiu hudbu zaslúži rovnako ako aj strih filmu. Celý film bol perfektne zostrihaný a u mňa má za to určite jedničku s hviezdičkou. Celkom sa mi páčilo aj obsadenie do hlavných úloh, a najmä do úlohy Lathiki keďže z nej vyrástla poriadna kočka:-) Inak tento film je naozaj skvelý a tých 8 Oscarov si naozaj zaslúži. Určite doporučujem, aby ste tie 2 hodinky filmu strávili v kine po boku svojej partnerky, poprípadne partnera lebo tí bi asi vedeli o čom vravím.

13. července 2009
plakát filmu
Kung prásk: Smrtonosná smrt
Kung Pow: Enter the Fist
100 %

Tak pri tomto filme som sa fakt zasmial. Je to srandovný film a najlepšia scéna je asi s tou kravou :D:D

15. března 2009
plakát filmu
xXx: Nová dimenze
xXx: State Of The Union
100 %

Keď hrá v xXx Vin Diesel, film je akčnejší. Keď hrá v xXx Ice Cube, film je skorej gangsterský. Ale táto xXx dvojka sa mi vidí. Je celkom dobrá a ani soundtrack nie je zlý.

15. března 2009
plakát filmu
Silent Hill
Silent Hill
100 %

Silent Hill

Silent Hill. Jediné miesto na svete, na ktorom by som nechcel byť. Keď som tento film pozeral úplne prvý krát, tak som sa išiel posrať od strachu. A to bolo ešte za denného svetla. Nechcem si ani predstaviť čo by to so mnou robilo keby som to pozeral v noci. Podľa mňa bola najstrašidelnejšia postava Pyramide Head alebo ako sa to vlastne volal. Proste tento film je jeden z mojích obľúbených hororov.

3. března 2009
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
100 %

Takže tento film sa mi veľmi páčil. Normálne filmy s Bruceom Willisom moc nemusím ale tento bol naozaj skvelý. Mal strhujúci príbeh, napínavý dej, strih tiež celkom dobrý. Malo to síce aj nejaké tie viditeľné chyby, ale pri napínavom deji si ani neuvedomíte že tam nejaké sú. Len mi to na konci tak trochu pripomenulo Ježiša Krista ktorý sa obetoval na kríži aby nás zachránil. Bruce Willis alias Harry Stemper bol naozaj filmovým Ježišom Kristom.

15. února 2009
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Tento film je naozaj skvelý. Keď Transformeri prichádzali do kín, všetci mi o nich vraveli ako o skvelom akčnom filme. Jediné čo som o tomto filme vedel bolo to, že je o nejakých robotoch. Pomyslel som si, že to bude nejaká fantastická blbosť. Keď som sa neskor dostal ku tomuto filmu a pozrel som si ho od začiatku až po koniec, moj názor naň sa veľmi rýchlo zmenil. Statoční Auboti bojujúci proti zákerným Decepticonom ktorý sa snažia ovládnuť Zem. Shia LaBeouf tu predviedol celkom slušný výkon. Nie nadarmo sa o ňom vraví, že je Novodobým Tomom Hanksom. S Megan Foxovou som sa stretol po prvý krát, takže neviem posúdiť jej herecký výkon. Zato jej krása ma presvedčila ku iným veciam :-) Takže tento skvelý a úžasný film budem hodnotiť ako inak stovkou :-)

15. února 2009
plakát filmu
100 %

Nebudem tu toho o tomto filme písať veľa. Napíšem len, že to je výborný, vymakaný, perfektný, suprový, peckový akčný film, ktorý sa oplatí si pozrieť.

15. února 2009
plakát filmu
Breakout
Breakout
100 %

Hovno vole, naser si!

"Tam vonku je celá armáda deciek čo nemajú budúcnosť. Máš blbý prospech? Tak to ti nehrozí že si nájdeš prácu. Tvoje meno končí na -ič, odpovedz na tisíc inzerátov, nikto ti nepomože. Si z decáku? Nazdar, zavrú dvere. A to jediné čo ešte máš je tvoje telo, tvoj vták a tvoja parta. Telo trénuješ, vtáka zamestnávaš a partu brániš až na krv pretože to je tvoja rodina. A nikoho z rodiny predsa nezavrhneš." Tak toto je moja najobľúbenejšia hláška z tohto filmu. A ešte aj "Hovno vole, naser si!". Tento film je naozaj skvelý z prostredia pouličných gangov, hip-hopu, breakdancu a podobne.

25. ledna 2009
plakát filmu
Hancock
Hancock
90 %

Tak tento film ma milo prekvapil. Nevedel som že to je taký perfektný film. Hancockovi by som dal aj 100 % ale za ten úchylnejší oblek superhrdinu musím nejaké to percento strhnúť. Mimochodom, toto je další skvelý film ktorý doporučujem pozrieť si.

18. ledna 2009

Celkom srandovný filmík, nahá míľaq proste nemala chyby a ani americký futbal s trpaslíkmi xDDD 90%!

28. srpna 2008

Keď si spomeniem že film Scary Movie mal byť iba jeden a nie 4 tak táto jednotka je celkom dobrá ale nie moc. Dávam 50%.

28. srpna 2008
plakát filmu
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
100 %

Tak toto je super film. Komické momenty, skvelá hudba, no čo dodať. Lepšie súboje a pod. Dávam určite 100% a odporúčam pozrieť.

9. srpna 2008
plakát filmu
Krvavý diamant
The Blood Diamond
100 %

Priznám sa, tento film je už starý dva roky a nikdy predtým som ho nevidel. Do rúk sa mi dostal len pred pár dňami a keď som si film pustil, tak úplne na začiatku filmu som si povedal, že to bude nejaká totálna kravina. Hovorím za seba: Afrika, černosi, Solomon budí svojho syna Dia do školy, nemám také filmy moc rád. Hneď som to chcel vypnúť, ale nemal som čo pozerať, tak som si to predsa len pozrel. Po dopozeraní filmu som môj názor naň úplne zmenil. Najprv som za nič na svete nemohol pochopiť, prečo sa film volá Krvavý Diamant, keď tam išlo viacmenej o priateľstvo a lásku k rodine. Neskôr som to však pochopil. Tie diamanty mali na trhu obrovskú cenu, takže aj diamant veľkosti zápalkovej hlavičky bol dosť cenný. Boli schopný sa pre ne pozabíjať. Normálne mi prišlo Solomona až ľúto keď som vedel, že pre diamamty sa tam zabíja, a on tam musel makať aj s ostatnými ľuďmi. Ako som už napísal, film sa mi páči hlavne kvôli láske k rodine a priateľstve. Leonardo DiCaprio ma presvedčil rovnako ako ostatných o skvelom hereckom výkone. Djimon Hounsou bol pre mňa doteraz neznámy herec. Stretol som sa s ním vo filme po prvýkrát ale jeho herecky výkon bol pre mňa viac než prekvapujúci. Veď uznajte sami. Solomon, ktorý chce len naspäť svoju rodinu a je ochotný preto urobiť čokoľvek. Zaujal ma aj filmový strih. Scény pekne zostrihané, takže keď som pozeral tie akčnejšie scény, bol som vo svojom živle :-) Ale najviac ma asi zaujala hudba. Pekná africká hudba ktorú si vždy s radosťou ešte po dlhé roky vypočujem. Ale zároveň sme aj svedkami, čo všetko sa deje v Afrike. A ak mám povedať svoj názor, tak ľudstvo by s tým naozaj malo niečo robiť. Takže si to zhrňme. Vynikajúce herecké výkony+dobrá hudba+ešte lepší strih+namakané akčné scény=zaujímavý pribeh a zároveň aj skvelý film. Odporúčam pozrieť!!!

2. srpna 2008
plakát filmu
Scary Movie 4
Scary Movie 4
20 %

Podľa mňa je tento film o ničom. Keď sme t pozerali s kamarátmi tak sme si vraveli že to nemá ani hlavu ani pätu. Minimum scén na ktorých sa dá zasmiať ale inakšie je to somarina. najlepšia bola si dvojka a trojka. U mňa 20%.

20. července 2008