avatar uživatele

Isabelle

Jméno
Isabelle
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

Těšila jsem se jako malá holka a těšení se vyplatilo. Podle mě, je to nejlepší film série (zatím). Imeldu Staunton byla naprosto úžasná ... jedu baba! U bitvy na Ministerstvu jsem byla celá paf, BA (nebo DA, jak chcete) mi přišla úžasná, stejně jako Lenka Střelenka... Herecké obsazení skvělé,, myslím si, že se potterovská mládež hodně zlepšila... Jediný, co mě tak trochu zklamalo byl Krátura.

26. září 2007
plakát filmu
Garfield 2
Garfield: A Tail of Two Kitties
30 %

Garfilda mám jako postavu ráda... Ale jeho útrapy neútrapy v Londýně mě moc nenadchly. Záměna je trochu obehraný téma... Ale na druhou stranu se u toho dobře vypíná... Nemusím myslet na nic, ani na zápletku filmu.

19. prosince 2006
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
80 %

Pohodová oddechovka. Začátek je podle mého skromného názoru dobře rozjetej, ale konec se trochu vleče. A jsou tam dobrý hlášky!!!

15. října 2006
plakát filmu
Auta
Cars
100 %

Asi s tím nikdo nic nenadělá, ale Pixar je záruka kvality. Tím pádem jsem věděla, že i Auta budou kvalitní. Ale taky zábavný, barevný, prostě suprácký.

10. září 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Propadla jsem fenoménu Piráti z Karibiku a propadla jsem i Jacku Sparrowovi. Takovej zážitek z filmu asi hodně dlouho nic a nikdo nepřekoná. Skoro jsem se udusila smíchy, pak jsem se divila jako Kelišová a z toho leknutí budu mít asi nátku, ale stálo to za to. Má to pouze jednu chybu - na pokračování budu muset čekat celej rok. PS: Davy Jones má super čumáček a skvěle hraje na varhany... :D

4. srpna 2006
plakát filmu
King Kong
King Kong
100 %

Když jsem šla do kina, čekala jsem leccos. Několikrát jsem zapoměla dýchat s tím, že to, co bylo na plátně se už nedá překonat. Ovšem bylo to překonáno vzápětí a já zase nedejchala. Upřímně se divím, že jsem se u filmu neudusila. Ale hlavně co jsem vůbec nečekala, byla ta spropadená slza, která mi na konci utekla. Bylo to BOMBA a SUPER a šla bych na to klidně znova.

20. července 2006
plakát filmu
Láska nebeská
Love Actually
100 %

Nádherná romantická komedie. Trošku víc propletenej děj a chvíli mi trvalo, kdo, kde s kým a proč. Ale po zorientování zůstal nevšední zážitek, kterej se u romantických komedií jen tak nevidí.

17. července 2006
plakát filmu
X-Men
X-Men
90 %

Dlouho jsem nechtěla vidět nějakej blbej film o blbejch mutantech. Pak sem ale, jen tak z nudy, na něj koukla v televizi a musím uznat. Byl to omyl. Je to slušnej snímek.

11. července 2006
plakát filmu
Taková zvláštní rodinka
Royal Tenenbaums, The
60 %

Taková zvláštní komedie. Poprví jsem nevěděla, proč vůbec tvůrci ztráceli čas natočením něčeho takovýho. Podruhý jsem se i smála. Bohužel, když jsem se vrátila k filmu potřetí (dávali ho v telce) tak jsem byla zase tam, kde jsem začala. Je to prostě taková zvláštní komedie. Nic víc, nic míň.

6. července 2006
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Film, kterej znám nazpamět, ale to mě neodradí si ho pustit znova a znova a znova. Osel je super užvaněnej, až se někdy v něm vidím... Shrek zase postupně odlupuje vrstvy cibule. Nejvíc se mi líbi nevtíravý parodie (nejlepší je Robin Hood). Ten film je prostě boží.

6. července 2006
plakát filmu
Příšerná tchýně
Monster-in-Law
50 %

Není to zrovna klenot kinematografie, docela tuctový námět, kterej bych dokázala vymyslet taky, a od začátku víte konec. Klasická romantická komedie, která ovšem padá do té horší poloviny. Ale všechna čest tomu, jak si to J.Lo a Jane Fonda "rozdávaly". Jsou to holt holky šikovný a nic je nezastaví.

5. července 2006
plakát filmu
Čokoláda
Chocolat
100 %

Při sledování filmu dostanu vždycky chuť na čokoládu v jakékoli formě... a taky na Johnnyho Deppa. Je to bomba film, který stojí za koukání třeba i dokola.

29. června 2006
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
100 %

Na film jsem se těšila jako malá holka a v kině jsem se pak chovala jako puberťačka... Dávám jedničku s hvězdičkou... Nejlepší díl série.

29. června 2006
plakát filmu
Příšerky s.r.o.
Monsters, Inc.
100 %

Na to, že můj malý synovec chce Příšerky pustit pokažký, co je u mě doma, se na ten film můžu pořád koukat, což je co říct. Je to bomba film a mojí úchylku na kreslený filmy pouze prohloubil.

29. června 2006

Kreslený filmy jsou moje zhouba a přijdu kvůli nim až do hrobu... Což mi názorně Tim Burton ukázal. Je to hezkej film, akorát jsem to přála tý Mrtvý nevěstě...

29. června 2006
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
100 %

Na co Pixar šáhne, to se mu povede. Nejlepší postavičkou ve filmu je jednoznačně zapomětlivá Dory a želvák Bourák.

29. června 2006
plakát filmu
100 %

Jak robot ke štěstí (a k lásce) při

Film jsem viděla několikrát a je jeden z mála, u kterého 100 % vím, že se na konci proměním v uslzenou želvu. Pro romantické duše je film naprostým pošušňáním.

28. června 2006
plakát filmu
Master and Commander: Odvrácená strana světa
Master and Commander: The Far Side of the World
60 %

Zajímavej film z námořního prostředí. Jedinej, kterej jsem viděla, takže nemohu moc srovnávat a přiznávám, že jsem na něj koukala částečně kvůli Crowerovi. Jinak děj nic moc. Jediný co mě zvedlo ze židle byla ta námořní bitka.

28. června 2006
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
50 %

Mám ráda filmy s podobným tématem ale tohle mi přijde jako naprostá slátanina všeho možnýho dostupnýho v žánru. No nic moc...

28. června 2006
plakát filmu
Bláznivý příběh Robina Hooda
Robin Hood: Men in Tights
100 %

Po přečtění několika hlášek jsem oprášila videokazetu, na které byla asi centimetrová vrstva prachu a 104 munut jsem se válela smíchy po pohovce se zákazem cokoliv jíst a pít, abych se náhodou nezadusila. Je to velice velice vydařená komedie.

28. června 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Miluju Jacka Sparrowa... (potažmo Johnnyho). Je to film podle mého gusta... Špetka romantika, troška dobrodružtví, okořeněný skvělejma hercema a navrh dobře mířeným humorem... Necháme pět minut povařita a zrekvírujem loď. :)

28. června 2006
plakát filmu
Chicago
Chicago
80 %

Vždycky jsem měla ráda mrchy a ve filmu, kde je mrcha, případně "mršák" v každém záběru si prostě musím lebedit. Co mě ovšem naprosto zabořilo do křesla byla "music", ale hlavně to, jak originálně byla "zabudovaná" do děje. Je to dobrej film... I když podle mě je Renée trošku prkená.

14. června 2006
plakát filmu
Amélie z Montmartru
Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
100 %

Miluju Francii, miluju Paříž a přímo zbožňuju tenhle film. Je barevnej, veselej, optimistickej, melancholickej ... a na víc se nezmůžu... vyrazil mi dech.

14. června 2006
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
70 %

Jim Carrey s božskýma schopnostma... Utečte a schovejte se!!! Ale jinak musím uznat, že mě ten film mile překvapil a Jim se jako komik vyznamenal. Ale jinak si myslím lepší průměr...

14. června 2006
plakát filmu
90 %

Osobně mě zaujaly už úvodní titulky... Napjatě jsem očekávala, co si pro nás animátoři připravili. A pak začal film. Začátek trochu zdlouhavej, ale pak super. Žasla jsem, jak je náš malý Frankie šikovnej a důvěrnej. Herecký obsazení si zaslouží jedničku s hvězdičkou, stejně jako režie.

14. června 2006