avatar uživatele

Cheona

Jméno
Vendula
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Cesta bojovníka
Pathfinder: Legend of the Ghost Warrior
60 %

V celku pěkné

Příběh fajn, jen mě tam udivilo pár věcí, například když vylezli z vody tak po chvilce byli suší nebo že nezmrzli v takové zimě, když tam běhali skoro nazí. No, co už. Po vynechání několika detailů se mi to líbilo. Shlídla jsem to 2X.

31. ledna 2008
plakát filmu
Legenda o Zorrovi
Legend of Zorro, The
100 %

Povedený :))

Tento druhej díl se mi líbíl víc, než ten první. Fakt povedený. Líbílo se mi hlavně to, že tam bylo pár scén k zasmání. Mega moc úžadnej byl malej Joaquin a ulítlej Tornádo. Fakt super!!

15. května 2007
plakát filmu
300 Sparťanů
The 300 Spartans
100 %

Mooc dobrej film

Tak tenhle filmeček fakt super. Není ani co dodat. Tvůrcům se povedl. Kde se na něj hrabe Troja. Fakt doporučuju, stojí za to.

4. dubna 2007
plakát filmu
Eragon
Eragon
50 %

Fajn podívaná

Sice jsem nečetla knížku, ale film sám o sobě se mi celkem líbil. Takový průměrný. Drak byl podle mě dobře udělaný... =))

4. dubna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Lepší než jsem čekala

Tak teda tenhle filmeček mě nadchnul úplně maximálně. Nejprve jsem se bálá,že mě zklame. Říkala jsem si, že to asi ani lepší než první díl nemůže být. Fakt super. Doporučuju všem co ho neviděli ať se mrknou. Nepřestanu obdivovat Jonnyho herecký výkon v podání Jacka. Jen ten konec byl trošku napínavější a čekat rok se mi teda nechce. Doufám, že trojka bude taky tak dobrá. Prosím, co bylo po těch závěrečných titulkách?? Moc mě mrzí, že jsem nepočkala až úplně do konce...

9. srpna 2006