avatar uživatele

Fan

Jméno
Adéla
Věk
35 let (Štír)
Bydliště
v Praze
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Hrdinové a zbabělci
Lions for Lambs
90 %

Druhá světová válka netrvala ani pět let...Tak tomu říkám opravdu americký pohled na věc! Nebýt jeho, dala bych 100%, protože jinak je to film velice povedený, o válce téměř bez akčních scén.

18. listopadu 2007
plakát filmu
0 %

25. března 2007
plakát filmu
Kostka
Cube
20 %

Nevím, čekala jsem "objasňující" konec, kdy se konečně dozvím něco víc - kdo, proč....takhle je to jen bloudění několika lidí z jedné kostky do druhé

4. března 2007
plakát filmu
Ti druzí
Others, The
90 %

Skvělý film se skvělým koncem, celou dobu jsem netušila, jak to všechno doopravdy je. Navíc ponurá atmosféra temného domu a strašidelné zahrady dodává filmu ten pravý "šmrnc".

4. března 2007
plakát filmu
Hartova válka
Hart's War
70 %

Nebýt posledních 10 minut, film by se mi líbil určitě mnohem víc, příště se už do konce rozhodně dívat nebudu

2. března 2007
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
80 %

Na tomto filmu miluji perfektní hudbu, soundtrack mám doma už jakou dobu a neustále se k němu vracím. Když se přidá nenáročný děj, proložený několika povedenými vtipnými scénami a trojice hlavních představitelů, vznikne příjemná romantická komedie, která u mě bude vždy mezi těmi oblíbenějšími.

24. května 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Johnny vs. Orlando

Neumím si představit charizmatičtějšího piráta než je Johnny Depp. Když se k němu navíc přidá Orlando Bloom jako poctiý a idealistický kovář, nedovedu se nikdy rozhodnout, koho z nich mám radši.

22. dubna 2006
plakát filmu
Moulin Rouge
Moulin Rouge!
100 %

Moulin Rouge

Prostý příběh, skvělé zpracování, báječné písně a výborní herci (Ewan McGregor i Nicole Kidman patří mezi mé nejoblíbenější) vytvořili fantastický film, na který se budu dívat znovu a znovu.

22. dubna 2006
plakát filmu
Na dotek
Closer
80 %

Na dotek

Film jsem chtěla vidět už kvůli hereckému obsazení. Než přišel závěr, byla jsem zklamaná, ale posledních pár scén, ve kterých se příběh uzavře, mě přinutilo "obrátit". Potěší i příjemná hudba.

22. dubna 2006
plakát filmu
Velká ryba
Big Fish
90 %

Veká ryba

Krásně pohádková mozaika příběhů, přičemž každý z nich má své kouzlo, je protínána příběhem posledním. Během celého filmu jsem si kladla otázku, jak to ve skutečnosti bylo a závěr mě nezklamal. V hlavní roli navíc skvělý Ewan McGregor.

22. dubna 2006
plakát filmu
Casanova
Casanova
90 %

Skvělý film, který pobaví i oslní. Báječná je hra záměny osob. Velice mile mě překvapil Heat Ledger.

22. dubna 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci
Ocean's Eleven
90 %

Krimikomedie s Georgem Clooneym, Bradem Pittem a inteligentním plánem mě dostala. Vše se odehrává v zajímavém prostředí a ani ostatní "parťáci" by neměli být přehlíženi.

22. dubna 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
90 %

Sledovat, jak se Julia vydává za Julii a Brad se setkává se svojí starou láskou, mě nejspíš bude bavit hodně dlouho. Jen ten plán už nebyl takový, jako v jedničce...

22. dubna 2006
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
50 %

Možná by se mi film líbil, kdyby autoři netvrdili, že je podle skutečné události. Jistě, něco podobného se někdy někde odehrálo, ale takhle? To snad ne...

22. dubna 2006
plakát filmu
Umučení Krista
Passion of the Christ, The
10 %

Umučení...

10% dávám za snahu, protože žádné jiné plus nevidím. Kristus byl bezesporu výjimečný, ale ne tím, že ho mučili a ukřižovali, proto nechápu, proč se celý film točí jen kolem toho. Brala bych to jako součást něčeho většího, ale samo o sobě to nestojí za nic. Gibson chtěl diváka nejspíš šokovat, ano, to se mu, alespoň u mě, povedlo, byla jsem v šoku, že je vůbec schopen něco takového natočit.

21. dubna 2006