avatar uživatele

zuzanka555

Jméno
Zuzka
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Skrytá identita
Departed, The
30 %

O ničem

Tento film se mi nelíbil. Asi hodinu jsem se nudila a čekala, začne nějaká akce. A když přišla, tak nestála za nic. A konec? Lepší než komedie. Pro mě film úplně o ničem, nudný, nezáživný a nechápu jak mohl dostat oskara.

25. října 2007
plakát filmu
Sky Fighters: Akce v oblacích
Chevaliers du ciel, Les
90 %

Akce v oblacích

Tak toto je film s úžasnými efekty a s docela dobrým dějem. Moc se mě líbil únos Mirage 2000. "Honička" ve vzduchu. Mám sice francouzštinu ráda, ale když jsem ji slyšela hodinu a půl v kuse, začala mě lézt krkem. A hudba nic moc.

4. září 2006
plakát filmu
Auta
Cars
90 %

Je to úplně super pohádka! Skvělá animace, zdařilý děj, ale nejlepší byl český dabing (Polívka, Macháček...) Skoro celý film jsem se smála.

29. srpna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Super

Každý má svůj názor na věci a já osobně si myslím, že Piráti 2 jsou perfektní!!! V kině jsem byla s přítelem a tomu se to moc nelíbilo. Co do kvality se hodně rovnají jedničce! Trojka má hodně postavenou laťku:)

7. srpna 2006
plakát filmu
Zloději paměti
Forgotten, The
80 %

Docela dobrý film. Ten konec. Trochu fantas, ale dobrý. Sice jsme čekal něco úplně jiného, ale abych pravdu řekla, podívalabych se na něj klidně znova!

7. srpna 2006
plakát filmu
Vanilkové nebe
Vanilla Sky
80 %

Nečekala jsem, že to bude takový fantas, spíš romantický film! Ale ujde. Tom Cruise je jako v každém filmu sexy, zato Penelopé se mi zdá nějaká ušláplá. Ale to asi patří k roli.

7. srpna 2006
plakát filmu
Vesničko má středisková
Vesničko má středisková
90 %

Tak tento film je opravdu unikát!!! Na něj se může člověk dívat klidně každý týden a pořád se má čemu smát! I když nic se nemá přehánět:)

7. srpna 2006