avatar uživatele

Mar3ek

Jméno
Marek
Věk
37 let (Býk)
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
70 %

1408 = 13

film se mi líbil a nekteré chvilky byly dost dobré,překvapivé a plné napětí,jednu chvilku myslíte ze to je tak a ono ne. je zajímavé co se muze v pokoji přihodit :-) doporučuji vidět

12. září 2007
plakát filmu
Fantastická čtyřka
Fantastic Four
60 %

Taková hezká pohádka s povedenými tryky a pěkně vizuálně zpracováno, ale mě to moc nenadchlo, neni to film na který bych se chtel podívat v brzké době znovu. taková pohádka novodobá NO.

30. srpna 2007

jj

jo tak tenhle film se mi moc líbil a moc me zaujal, hodne akce, napínavý a oblíbenec Collin Farrell nezklamal, doporučuju shlednout kdo ma rad akci.

30. srpna 2007
plakát filmu
Next
Next
90 %

wau

O filmu jsem předem nic nevěděl a tak sem se na něj podíval a už hned od začátku se mi moc líbila velmi mě zaujal, nápad s 2 minutamy budoucnosti a Nicolasovým darem od narození velmi povedený,do filmu sem se rychle vžil akce střídala akci, zaslouží si 90%

30. srpna 2007
plakát filmu
Bojiště Země
Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000
60 %

Nevím proč jen tak malé hodnocení většina na tento film nadává a pomlouvá, ale já ten film videl nejmín 2krát a nepřijde mi tak hrozný, sci-fi bývaj přitažený za vlasy, ale film má i podle mě pár světlejch chvilek ale i občas naopak, myslim takový +- průměr 60%

30. srpna 2007
plakát filmu
100 %

wau

myslim na svoji dobu velmi výborný snímek, dobrý nápad policista a teroristi v mrakodrapu, film se mi moc líbil měl šťávu, myslim že Bruce Willis předvedl krásný výkon. Prostě 100% není co vytknout. :-)

30. srpna 2007
plakát filmu
100 %

Povedené pokračování, nechybí akce a napětí, letiště není špatný nápad, film se líbil ovšem na první díl jistě ztrácí, ale 80% si zaslouží ne ?

30. srpna 2007
plakát filmu
Smrtonosná past 4.0
Live Free or Die Hard
100 %

Wau a Wau

Tak tohle sem opravdu nečekal, myslel jsem že to bude jen nějaká osekaná napodobenina předchozích dílů, ale to co jsem viděl během těch 2hodin mě fakt dostalo, Bruce Willis mě velmi překvapil. Akce a napětí se drží od začátku a je stále co sledovat a čeho se držet. Moc povedený. Kdo má rád Bruce a akčňárny ať koukne. DOPORUČUJI

30. srpna 2007

wau

Tento film me zcela uchvátil, dlouho sem se na nej těšil a stálo to opravdu za to. Kamera a zpracování filmu super, bitvy výborné a efekty také. A drsný Leonidasův hlas :-) , když přehlídnu malé detaily tak nej film co se mi líbil v poslední době.

29. srpna 2007
plakát filmu
Divoké vlny
Surf's Up
80 %

;-)

Moc pěkný animovaný film. Myslel sem že to bude pokračování předchozích "tučňáků" nebylo ale nevadí. O to to bylo lepší. V kině sem se dost nasmál -> je tam dost hlášek které stojí za to slyšet. A některé postavy,scénky a situace, fakt PECKA doporučuji shlédnout

29. srpna 2007
plakát filmu
Cesta bojovníka
Pathfinder: Legend of the Ghost Warrior
70 %

aj

Na film sem se celkem dost tešil po tom co jsem viděl trailer protože ten byl a působyl dost dobře,akčně ale samotný film me kapánek víc zklamal,čekal sem víc a mohlo to být lepší. 70% si zaslouží snaha byla

29. srpna 2007
plakát filmu
Štěstí na dosah
Pursuit of Happyness, The
70 %

---

Film byl zajímavý a líbil se mě i přítelkyni. Myslim že pro někoho kdo je víc citlivý tak toho tento film dostane až dost. Je tu několik pasáží které Vás obměkkčí a bude vám hl. postav líto. Will se mi ve filmu moc líbil. Příběh dobrý a stálo to za to kouknout na tento filmík.

29. srpna 2007
plakát filmu
Pidihajzlík
Littleman
70 %

:-)

S liliputem sranda, hlavně ty jeho zvuky co vydává jako malý dítě :-) ,byla i občas sranda, když nevíte "coby" a jste pro každou srandu tak doporučuju se podívat,taková obč komedie s nekolika podle mě povedenýma chvílema.

29. srpna 2007
plakát filmu
Rande měsíce
Employee of the Month
70 %

hihi

Fajn filmík nemá podle mě snad žádný moc špatný hluchý místo a nejednou sem se u něj zasmál. Mě se to celkem líbilo,nic extra ale fajn, klidně bych na to kouknul znovu.

29. srpna 2007
plakát filmu
Firewall
Firewall
60 %

no no

No film mě ničím nepřekvapil ani zas tak moc nezaujal, myslím že takovýchto podobných filmů je určitě víc. Jen vidět Paula Bettanyho v záporný roli bylo zajímavý (Wimbledon-slaďáček) Jinak nic extra. Kdo má rád H.Forda at se jukne.

29. srpna 2007
plakát filmu
20 %

Přírodopisnej dokumen

Než nějaké drama, tak mi tento film přišel jako přírodopisnej dokument a životě na "otevřeném moři". A i na př. dok. to byla nuda. Taky kvalita natočení nic moc.

3. května 2006
plakát filmu
Brak
Brak
100 %

Super

Náhodou mě se to háááfo líbilo. Super hlášky, dobrý postavy, sranda zápletka. je fakt že člověk na to nesmí koukat moc vážně. Pravda je že to neni moc kvalitní ale je tam fakt SRANDA !!!

1. května 2006
plakát filmu
90 %

;-)

Jednoduše opět Jet Li předvedl že to umí dobře zahrát a stále nepatří do starého železa, opět použito bojové umění, které taky stále výborně ovládá. Snímek je dobrý i co do kamery a příběhu. Jen ten konec pokulhává.

1. května 2006
plakát filmu
Kostka 0
Cube Zero
20 %

Hrůza

Prostě hrozný, podle mě nejhorší díl z předcházejících dvou, sice se dozvíme něco nového a jakoby kdo za tím stojí ale i děj nic moc, možná těch pár efektů stojí za těch 20%. jinak hroznej ODPAD.

1. května 2006
plakát filmu
Kostka
Cube
80 %

;-)

Když první, tak nejlepší díl. Ze začátku mě to moc neuchvátilo ale asi po 30 minutách když vás to vtáhne do děje, tak super, zžijete se s herci a jako byste tam byli taky a přejete si aby se jim už dalšího nic nepřihodilo :-D Takže super mooovie.

1. května 2006
plakát filmu
Kostka 2 - Hyperkrychle
Cube 2: Hypercube
50 %

:-/

Tak určitě to není takový psycho jako jednička, a je to takový nepovedený. Sice efekty o třídu možná dvě lepší ale ty nenahradí špatný děj. Jednoduše nepovedené pokračování.

1. května 2006
plakát filmu
Úkryt
Panic Room
90 %

;-)

Dle mého výborný film, ve kterém Jodie podala velmi dobrý výkon. Film má skvělou atmosféru o akci a napětí není nouze. Nuda při něm rozhodně není. Doporučuji všem shlédnout !!!

1. května 2006
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
60 %

Zklamal

Na tento film jsem se těšil, ze začátku dobrý, ale pak nic moc jen pár scén bylo dobrých. Nápad celkem vynikající a mohlo by to být jistě lepší s jiným tokem děje. (možná více bitek s těma zmetkama by neškodilo)

1. května 2006
plakát filmu
16 bloků
16 Blocks
70 %

Nic moc

Bruce hraje opět policistu, což už by nemuselo být. Jinak zajímavý příběh jak se dostává přes 16 bloků k soudu. Nuda rozhodně není. a ať žije policejní korupce :-D

1. května 2006
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
100 %

;-)

Každý kdo má rád pořádný auta, tak by měl tento film vidět nebo ho již viděl. Film si udržuje dobré tempo, herecké obsazení výborné a herecký výkon slušný. A stejně nej je Shelby Mustang GT 500 E 1967 ;-)

30. dubna 2006