avatar uživatele

Mitia

Jméno
Sabina
Věk
34 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Beran)
Bydliště
v zemi Oz
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

Harry Potter

Film na mě zapůsobil od první chvíle. Protože jsem četla kniha, nemohla jsem si pomoct a srovnávala jsem kdejakou maličkost. Film ale docela přesně vystihuje svět Harry Pottera. Scény při famfrpálu byly úžasné, připadala jsem si, že celé film prožívám společně s hlavními hrdiny. I když jsme si spousto věcí přestavovala jinak je to překrásné ztvárnění kultovní knihy.

14. dubna 2006
plakát filmu
Karlík a továrna na čokoládu
Charlie And The Chocolate Factory
90 %

čokoládový svět

Film je pro mě nádhernou poutavou pohádkou. Její barevné provedení mě nadchlo. Ta spousta čokolády, úplně se mi zbíhaly sliny. Nejvíc se mi líbili Umpalumpové a jejich písničky. samozdřejmě Johnny Depp se zde blísknul a dodal filmu kouzlo.

14. dubna 2006
plakát filmu
Riddick: Kronika temna
The Chronicles Of Riddick
90 %

Volně pokračování Černořerné tmy se mi zdá mnohem lepší než předchozí film. Nadchly mě speciální efekty, které byly skvělé, zvláště Pekelní psy byly vytvořeni s úžasnou pečlivostí. Trošku mě zaskočil konec, který jako by říkal, že bude další díl, ale asi je lepší, že tvůrci nechali volný konec.

14. dubna 2006
plakát filmu
Den poté
The Day After Tomorrow
60 %

Když jsem film viděla poprvé, přiznám se, že jsem byla nadšena ze skvělých efektů a dobrého děje. Ale čím víc jsem se na to dívala, tím mi to připadalo hloupější a nepravděpodobnější, až jsem nakonec došla k názoru, že je to jen další katastrofický film, který Američani vůbec nedomysleli.

14. dubna 2006
plakát filmu
Catwoman
Catwoman
70 %

Nevím, co proti pomuhle filmu lidé pořád mají, mě se to celkem líbilo. Jasně, neříkám, že to bylo něco nového a oslňujícího, ale Hally zde hrála dobře a hudba, která film podtrhuje je skvělá.

14. dubna 2006
plakát filmu
Italské prázdniny
The Lizzie McGuire Movie
90 %

Jo, něco takového bych chtěla zažít taky. Film na mě působil jako komedie, ale trošku s jiným nádechem než je u Američanů zvykem. Nad velkolepým finálem v římském Koloseu jsem jen řekla WOW a úžívala jsem si té skvělé hudby.

14. dubna 2006
plakát filmu
Bláznivý příběh Robina Hooda
Robin Hood: Men in Tights
100 %

Tuhle skvělou paroii mi poprvé půjčila kamarádka a od té doby se stala mojí nejoblíbenější parodií na světě. Děj si drží klasického příběhu, ale je tak srandovně umělé a komické, že vždycky padám ze židle, když se na to dívám.

14. dubna 2006
plakát filmu
Zakletá Ella
Ella Enchanted
90 %

Parádní komedie, která má skvělý děj. V mnoha chvílích jsem hlavní hrdinku i litovala, kvůli tomu, co musela s darem psolušnosti dělat. Film má i skvělou hudbu, zvláště scéna, kdy Ella musí zpívat na svatbě obrů je paradní a musím se u ní vždycky smát.

14. dubna 2006
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
100 %

Na filmu jsem byla v kině a pořád jsme se musela smát.děj je sice jednoduchý, ale zvířátka, která jsou v něm ho činí skvělých. Král Jelimán a jeho pobočlík Boris mě dokážou pokaždé rozesmát, stejně tak paradní tučňáci, kteří mi, nevím proč, připomínají nějáké tajné agenty z Ruska.

14. dubna 2006