avatar uživatele

Dášule

Jméno
Dáša
Věk
33 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
90 %

Tento film si můžu pustit vždy, neomrzí se. Jak herecké výkony vynikající tak samotný film. I dkyž nám to prvně pustili ve škole nečekala jsem, že by mě to tak zaujalo. Kloubouk dolů.

11. listopadu 2010
plakát filmu
I Love You Phillip Morris
I Love You Phillip Morris
90 %

Nejlepší příběhy píše sám život, stejně jako tento. Příběh mi vzal dech, nebyly zde žádné nudné pasáže, utekl velice rychle. Nečekala jsem takový vskutku fascinující příběh.

13. září 2010
plakát filmu
Brüno
Brüno
20 %

Šla jsem do toho s tím že se mi to nebude nijak zvlášť líbit, ale že mě to nezaujme až takovým způsobem jsem nečekala, neměla jsem sílu se na to ani dodívat.

13. září 2010
plakát filmu
12 podmínek k dědictví
The Ultimate Gift
90 %

Tento film jsem ani neplánovala vidět, šel kolem 2hodiny raní, ale nemohla jsem od něj odtrhnout oči, je to velice propracovaný a dobře promyšlený film. Není jen krásný a to je život..

13. září 2010
plakát filmu
Chlupatá odplata
Furry Vengeance
50 %

Čekala jsem od toho filmu něco víc, když jsem viděla trailer, tak jsem si řekla že by to mohla být dobrá komedie. Něříkám že se na to nedá podívat, ale nějak mi tam chybí pořadný děj. I když některé zvířátka opravdu nemají chybu.

13. září 2010
plakát filmu
Po přečtení spalte
Burn After Reading
60 %

Svět je malý-nejvýstižnější věta k tomuto filmu. Jak dokáže být kolem nás všechno neskutečně zamotané. A nejlepši je někdy asi opravdu mlčet..Jde vidět jak to probíhá když je moc a peníze..

13. září 2010
plakát filmu
Čarodějův učeň
The Sorcerer's Apprentice
80 %

Jediné co se mi na tom filmu prvně líbilo, byl Nicolas Cage, obsah se mi nějak nelíbil. Ovšem po té co jsem to shlédla mě to velice překvapilo, mile. Bylo to udělané na velmi vynikajíí úrovni. Jen se mi teda nelíbil moc vztah hl.hrdiny se svou dívkou, vůbec mi do toho kontextu nezapadal a ten konec nebyl nějak moc prožitý. Ale to jediné co bych vytkla. A to není pointou děje. To je věc vedlejší.

12. září 2010
plakát filmu
Ženy v pokušení
Ženy v pokušení
100 %

Nemám slov , skvělá komedie plná humoru. Nedovedla jsem si představit, že by v dnešní době mohla být česká komedie opravdu na dobré úrovni. Eliška Balzerová odehrála tu nejzajímavější či nejlepší roli opravdu dokonale.

12. září 2010
plakát filmu
Milionář z chatrče
Slumdog Millionaire
80 %

Když nepočítám konec toho filmu , který byl tak nádherný, což život není jak i tento film dokazuje. Pokud nebudu počítat konec, tak je tento film opravdu dobrý.

12. září 2010
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Co na to říct, je to jeden z nejlepších filmů. Trvalo mi dlouho než jsem se na něj podívala a musím uznat, stálo to za to.

12. září 2010
plakát filmu
90 %

překvapení

Opravdu mě to velice překvapilo, české filmy natočené v poslední době mě moc nelákají a když sem se dověděla, že je natočen český horor, tak sem tomu moc nedávala, ale naopak. Naprosto úžasný film , i když bych tam přidala hudbu a jednu scénku bych tam neukazovala tak podrobně. jinak to bylo opravdu super.

9. srpna 2009
plakát filmu
Zahulíme, uvidíme 2
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
50 %

...

Pro mě je to teda naprosto nesrovnatelné. jedničku sem viděla ne jen jednou , a toto jednou a stačilo . nevím na jedničku to prostě podle mě nemá , čekala sem mnohem víc.

9. srpna 2009
plakát filmu
Breakout
Breakout
100 %

Nemám slov

Dlouho jsem neviděla něco co by mě tak vzalo, je to naprosto úžasný film. A ten konec... poslední momentka filmu mě dostala. Opravdu neskutečné .

8. března 2009
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
100 %

Naprosto úžasný film,na který bych se mohla dívat od rána do večera.Doporučuju.Kvalitní český film..

15. května 2008
plakát filmu
Bobule
Bobule
60 %

Nevím, čekala jsem od toho víc, je pravda, že mi film neskutečně utekl, ale pořád jsem čekala nějakou zápletku nebo něco...Krásná příroda, film už moc tak ne.

15. května 2008
plakát filmu
Černá kniha
Zwartboek / Black Book
100 %

Tak to je nejlepší film, který jsem za poslední domu viděla. Nemám ráda filmy z války apod., ale tento film byl úžasný, přišlo mi to, jak ldyby trval 10minut, člověk nevěděl, co se stane, neodhadl lidi, nevěděl, jak to dopadne. Skvělý film !!

8. prosince 2007
plakát filmu
Good bye Lenin!
Good bye Lenin!
70 %

Nebyl to nejhorší film, co jsem viděla, ale taky ne nejlepší. Ale bavil mě. Sice mi vadilo, že jí porád něco nalhával, ale o tom ten film vlastně byl ...

8. prosince 2007
plakát filmu
Kvaska
Kvaska
70 %

Nevím, ale podle mě na to byly moc velké upoutávky apod. Film sám o sobě byl nebyl až tak zajímavý. Nejlepší scéna byla když seděli pod pódiem. Konec byl jediný, kdy mě to bavilo, jinak mi to přišlo moc zdlouhavé. Nevím, čekala jsem od toho mnohem víc.

8. prosince 2007
plakát filmu
Ratatouille
Ratatouille
100 %

Naprosto úžasný film!! Moc mě to nezaujalo když jsem viděla upoutávky, ale když jsem o tom začla někde mluvit, všichni mi řekli, že je to krásný film,tak sem na něj zašla do kina a opravdu. Skvělý filmík, celou dobu jsem se bavila a strašně se mi líbila chvíle, kdy mluvila hlavní postava krysa s e svým otcem před obchodem, kde se prodávají jedy na krysy a bavili se o životě. to mě vzalo za srdce, jinak jsem se smála od začátku do konce. doporučuju!

4. listopadu 2007
plakát filmu
My dva a křen
You, Me and Dupree
60 %

Čekala jsem od toho mnohem víc, bylo to komedie s dobrým začátkem,prostředkem i koncem, možná proto mě to nebavilo, tak jak jsem očekávala, kdyby to jen jinak skončilo...kdo s kým by byl...dalo se na to podívat, Owen Wilson mám ráda jako herce ale bylo tam strašně málo záporu.

4. listopadu 2007
plakát filmu
Noc v muzeu
Night at the Museum
90 %

Krásný film! Ben Stiler a Owen Wilson jsou skvělý herci a Benovi hlavní role úplně sedla. Do takového muzea bych se strašně ráda podívala, lehká komedie, bez nějaké větší zápletky.

4. listopadu 2007
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
90 %

Nevím, ale příjemně mě to překvapilo, čekala jsem nudný obyčejný film o ničem a opak byl pravdou, bavilo mě to od začátku do konce, bylo to něco jiného než ostatní filmy. Svěrák hraje postavu, která se často nevidí, taková povaha. Prostě a jednoduše mě to bavilo a určitě si to časem pustím znovu.

4. listopadu 2007
plakát filmu
Mlha
The Fog
80 %

Myslela jsem, že to bude pořádný horor u kterého se člověk neskutečně bojí , ale opak byl pravdou , ty efekty byly krásné,mlha... .Něco mezi filmem a hororem, ale určitě se na něj ještě podívám .

12. srpna 2007
plakát filmu
Vdáš se, a basta!
Because I Said So
90 %

Pěkná komedie, prostě romantika.Dopadlo to skvěle, jsem ráda, že si vybrala toho , koho si vybrala.

2. srpna 2007
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
80 %

Film o módě, je to svělý film. Herecké obsazení nemá chybu. Jak ten film začíná , tak ty jejich šatníky , botníky, domy , to bych brala hned. Na druhý den sem se na něj dívala znovu . A líbí se mi ten úsměv , v autě , když ji na konci zamává . De vidět že i "ďábel" má srdce a city :D . Doporučuju.

15. července 2007