avatar uživatele

Dášule

Jméno
Dáša
Věk
33 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Muži, kteří nenávidí ženy
The Girl with the Dragon Tattoo
70 %

75%

Dle názvu filmu, bych si pod tímto filmem představila úplně něco jiného, čekala jsem úplně něco jiného, jiný děj, jinou zápletku, jinou podstatu.
Film se mi líbil, ale mezi své nejlepší filmy bych ho asi neřadila. I když mé očekávání filmu bylo jiné, i tak byl velice zajímavý. Herci odvedli velmi dobrý výkon a děj, který pořád něčím překvapuje byl pro mě velmi přitažlivý.

19. února 2012
plakát filmu
70 %

75%

Skvělý nápad, který je i skvěle zpracován. Budoucnost, která je vemi zajímavá, hercci, kteří mi do těchto rolí naprosto sedli, celá pointa filmu i jeho konec. Něco nového a povedeného.

19. února 2012
plakát filmu
90 %

2,5 hodiny, které utekly jako nic, nemohla jsem od toho odtáhnout zrak. Neskutečné! Kvalitní film, který probudí emoce.

19. února 2012
plakát filmu
Zrození planety opic
Rise of the Planet of the Apes
80 %

Tom Felton vs. opice

Toma Feltona mám jako herce velmi oblíbeného, ale k opicím už nemám moc kladný vztah. Řekla jsem si, že chci vidět jak Tom zahraje roli, která není Draco Malfoy a zvládl to vskutu skvěle, jako všichni. Velmi dobře provedený film. Děj. A mile mě překvapilo chování a vlastnosti opic. Líbilo se mi to.

5. září 2011
plakát filmu
Muži v naději
Muži v naději
70 %

Ženy a Muži

Ženy v pokušení a Muži v naději, působí to na pohled jako volné pokračování, akorát v kůži opačného pohlaví. Nenavazuje to na sebe, ale nejde opomenout srovnání. Jinak herecké obsazení samo o sobě už stojí za to, že to budekvalitní film a taky je. Vydařil se, jak jsem čekala. Kvalitní komedie. ( Dala bych 75%, ale to tu není :) )

5. září 2011
plakát filmu
Poznáš muže svých snů
You Will Meet a Tall Dark Stranger
60 %

Je to pohled na to jak je život komplikovaný a jak nic nevyychází podle našich představ. Konec filmu mě ne příliš mile překvapil. Spíše bych řekla, že to ani žádný konec nemělo.

17. srpna 2011
plakát filmu
Gulliverovy cesty
Gulliver's Travels
60 %

Nevím, kolik od tohoto filmu lidí čekají, ale mě nezklamal. Sic to není nějaká užasná komedie, u které se člověk směje od začátku do konce, ale nápad to je dobrý. Provedení je opravdu jako skutečné. Jen ke konci to tancování, mě moc neoslnilo.

19. července 2011
plakát filmu
Marley a já
Marley & Me
80 %

Film jsem si pustila jako komedii, která mě rozesměje. Nedívala jsem se jaký děj zde bude probíhat. U konce jsem probrečela balíček kapesníčků, ale stálo za to. O hercích nemluvě, Jennifer Aniston a Owen Wilson patří k mým nejoblíbenějším hercům a zvládli to vskutku skvěle.

19. července 2011
plakát filmu
Až tak moc tě nežere
He's Just Not That Into You
60 %

Tento film poukazuje na to jak je vsět ve skutečnosti malý. Jak jsou vztahy lidí propletené. Je to jak ze života, nikdo neví jak v reálném světě propletené vztahy mezi sebou máme.. Nejvíc se mi ale líbí postava Gigi, není zklamána a jde si za svým. Nějak nepřemýšli nad strastmi ve špatném slova smyslu a dopadne úžasně.

19. července 2011
plakát filmu
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
100 %

Bezkonkurenční.. Harryho mám ráda od prvního dílu, ale tento díl završil všechny díly na velice kvalitní úrovni. Jediné co mně na tomto díle vadilo je to, že už nebude další díl. Jinak vzpomínky Snapeho byly na filmu to nejsmutnější, jak vzpomínal všemi natočenými díly..Ale úžasné.
I když konec filmu "o 19 let později" mi tam opravdu nesedělo, tak byl celý film uchvacující.

19. července 2011
plakát filmu
Jak vycvičit draka
How to Train Your Dragon
80 %

Paráda!! Mile mě tento film překvapil. Krásný animátorský kousek. Vikingové a ti draci..nevyjímaje úžasnou hudbu. Podíváním člověk opravdu nic nezkazí.

19. července 2011
plakát filmu
Báječný svět shopaholiků
Confessions of a Shopaholic
40 %

Od začátku filmu, či v průběhu děje, si každý divák domyslí konec a opravdu se tak stane. žádný zvrat se nekoná, film běží bez žádných výstupů. Dá se na tento film podívat, ale nic extra od něj nečekat.

19. července 2011
plakát filmu
Pod jednou střechou
Life as We Know It
60 %

Komedie na uvolněné atmosféře. Na odreagování úžasné. Katherine Heigl je skvělá herečka. Celé obsazení je vybráno velmi dobře.

3. července 2011
plakát filmu
Rio
Rio
70 %

Ne nejlepší, ale na odlehčení nálady úžasné, krásné prostředí. Pro milovníka papoušků je to nádhera pohledět.

14. června 2011
plakát filmu
Šestý smysl
The Sixth Sense
100 %

Od mládí to pro mě byl nejlepší film, asi nikdy nezměním názor na kvalitu tohoto filmu.

14. června 2011
plakát filmu
Prokletý ostrov
Shutter Island
90 %

Tento film je sám o sobě opravdu unikát, je to film, jehož vyřešení bere dech a na druhou stranu Vám dává možnost ukončit si ho dle svého. Poslendních pár sekund filmu bylo velice nejistých. Brilantní film i herecké výkony

29. května 2011
plakát filmu
Velká ryba
Big Fish
80 %

Těžko říct, co je fikce a co je skutečnost a to je na tomto filmu úžasné, je to propracované a promyšlené a dobře udělané. Taková pohádka jinak.

25. prosince 2010
plakát filmu
Sedm
Se7en
80 %

Nečekané konce jsou nejlepší, i když jsem to čekala trošku jinak, nemělo by to pintu, kdyby to dopadlo podle mých představ. Velice ojedinělý film, který je velice promyšlený.

25. prosince 2010
plakát filmu
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
100 %

Harry Potter nikdy nezklame, nevím co jiného říct. Je to úžasné a čím dál lepší a lepší. Když jde člověk na první díl jako dítě a stárne postupně s filmem je to užasné , z pohádky se stal film s dějem, který se nikdy neomrzí.

25. prosince 2010
plakát filmu
80 %

Nevím, bylo mi řečeno, že je to "slaďák". Po shlednutí sem nedutala, konec mě překvapil, že asi více nemohl, což je na filmu užasné. Samotný děj mě taky pohltil.

23. listopadu 2010

Možná jsem čekala malilinko víc, ale to nic nemění na kráse filmu, u začátku jsem se velice zasmála a když pak přišel ten hlavní děj, smála jsem nebo ani nedutala, a grafika? Dokonalá. Kevinu bych brala hned..

23. listopadu 2010
plakát filmu
Počátek
Inception
90 %

Dokonalost! První teda začátek, který mi dal na pochopení zabrat, ale potom když se člověk dostal do děje. Klobouk dolů. Skvěle udělané, vynikající nápad, klobouk dolů. A ten konec..

23. listopadu 2010
plakát filmu
90 %

Filmy, které jsou natočené podle skutečné události mají opravdu něco do sebe, tento film ač tedy hodně dlouhý, byl opravdu povedený. Herecké výkony naprosto bezchybné a konec filmu? Mile mě překvapil.

11. listopadu 2010
plakát filmu
Sirotek
Orphan
90 %

Abych řekla pravdu moc mi to nezapadá do sekce horor, scénky kdy bych se opravdu bála takm vskutku nejsou, ale ten děj.. Konečně něco kdy člověku nedojde jak to dopadne hned na začátku. Vskutku vynikající námět a skvělé zpracování. Nevím co bych mohla vytknout.

11. listopadu 2010

Tento snímek je velice zajímavý, opravdu jsem nevěděla , co jsi myslet, co bude následovat a jak to doopravdy je. Při konci filmu jsem měla husí kůži. Svým způsobem sci-fi film a přitom vůbec.

11. listopadu 2010