avatar uživatele

Willien

Jméno
Marush =)
Věk
30 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Vodnář)
Bydliště
Veselí nad Moravou
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

=)

No dá se říct, že to považuju už skoro za klasiku, když se tady dívám na ten popis děje, tak mi to skoro přijde, že když někdo neví a čte si to, že už su stará a je to film pro pamětníky =D. Jinak super, hlavně se mně teda děsně líbí soundtrack.

2. října 2008
plakát filmu
Co takhle svatba, princi?
Co takhle svatba, princi?
80 %

BRIKETA

Hej, jo, no ta briketa je dobrá =D. Sem nevěřila vlastním očím =D. No, jinak si tuhle pohádku už moc nepamatuju, jenom vím, že jsem si pořád zpívala nějaké písničky z ní =).

30. září 2008
plakát filmu
Zakletá Ella
Ella Enchanted
90 %

Mazec...

Trochu mi to připomínalo kromě Popelky aj Shreka :). Sice občas fakt celkem moc sladké, ale mazec! Hlavně to jak skákala a fešák princ se přidal! :D Sice o 8 roků starší než ona, ale aj tak se k sobě celkem hodili :D. A ten fialovej obleček na konci, co vypadal jak župan - no nářez! Ještě něco tomu trošku chybělo - nemuselo to mít tolik znaků amerických filmů typu všichni zpívaj a tak. Bylo tam fakt děsně moc klišé, ale myslim, že to bylo schválně :D a hodily se tam. Beru 10 procent za to všudypřítomné typické americké zpívání.

12. srpna 2007
plakát filmu
Asterix v Británii
Astérix chez les Bretons
100 %

Miluju to!

Fakt nejzábavnější díl, moc mě to baví a hlášky jsou fakt zábavné a rozhodně nejsou otřelé! Nikdy se na tohle nepodívám bez toho, že bych se aspoň trochu zasmála!

22. února 2007