avatar uživatele

lenczak

Jméno
Lenča
Věk
Bydliště
Klatovy
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
90 %

Skvělý film, žádné roztahané scény, mělo to spád. Chtěla jsem ho vidět hlavně kvůli T. Hanksovi. Zahrál to perfektně. Ostatně jako všechny svoje role. Je to pro mě úžasný herec. Oproti němu Di Capria nemám ráda a tady se mi taky zrovna dvakrát moc nelíbil, mohli při konkurzu vybrat líp. Ale to je věc názoru.

27. července 2006
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
90 %

Krásná pohádka, kdysi jsem to snad i četla jako malá. Zpracování dobré, jenom Petr a Zuzana mi tam moc nesedli. Vypadalo to, jako by je to moc nebavilo a byli tam nuceně. Naopak malá Lucka byla skvělá. Trochu rozumbrada na svůj věk, ale budiž. Zahrála to na výbornou.

26. července 2006
plakát filmu
Philadelphia
Philadelphia
100 %

Nádherná práce tenhle film, opravdu. Jeden z mých nejoblíbenějších. Nedá se mu nic vytknout a ta hudba. Nejenom Bruce Springsteena ale i ta závěrečná od Neila Younga. Úplně pasuje na konec filmu, když si všichni promítají Andyho video. Dokáže spolehlivě rozbrečet. Nemůžu dát jinak než plnou stovku.

25. července 2006
plakát filmu
Hra na schovávanou
Hide And Seek
70 %

Tohle mi silně připomínalo Šestý smysl. S malou výjimkou. Až do konce to vypadalo, že Charlie je opravdu duch. A hle, ono se z toho vyklubalo něco jiného. Hodně překvapivý konec, ale místy trochu utahané.

23. července 2006
plakát filmu
Constantine
Constantine
90 %

Nemám ráda tyhle typy filmů, kde se to hemží démony, satany a jinou havětí. To jde mimo mě. Ale tenhle mi přišel úžasný. Skvělé triky, efekty a tak, jedním slovem super.

23. července 2006
plakát filmu
Hra
Game, The
90 %

Skvělý film se zajímavým námětem. Poslední minuty filmu mě překvapily, když Nicholas padal ze střechy a pak ještě víc, když se zjistilo kdo je kdo a co a jak. Doporučuju všem, kdo rádi u filmů přemýšlí. Moc povedená věcička.

23. července 2006

Film podle skutečnosti? To mi nesedlo. No, že už tenkrát existovali masoví vrazi, to jim neberu, ale že by to byli napůl vlci? Nějaký deviant všem nakukal, že se umí převtělovat do vlka a všichni mu to zbaštili. Ale v té době se tomu ani nedivím. Kdyby si odpustili přídavek podle skutečnosti, vyzněl by celý film úplně jinak. Ale jako takový se mi film líbil. Hodně nechutné scény mrtvol a taky ten lidský tuk...no bylo to jak doopravdy. A taky chválím jak se jim povedla přeměna vlka ve člověka. To bylo parádní.

18. července 2006

Tohle mi přišlo jako odvar filmu Holky to chtěj taky. Parta holek, co kuje pikle proti klukům. Nic nového pod sluncem. A navíc si hravě domyslíte kdo je kdo a komu máte držet palce. Viděla jsem jednou, stačilo to.

16. července 2006
plakát filmu
Noc s nabroušenou břitvou
Haute Tension / High Tension
50 %

Tohle mě moc nezaujalo. Přišlo mi, že děj je zbytečně roztahaný. A nelíbilo se mi, jak se zabiják z masa a kostí pohyboval pomalu, jak neohrožený Mikeš. Kdyby ho někdo majznul něčím po palici, to by asi koukal. Začátek filmu byl hodně nechutný. Scénář si hodně vyhrál se způsoby umírání. No o konci snad ani mluvit nebudu. Když hlavní hrdinka mlátila zabijáka klackem s ostnatým drátem, nejde mi do hlavy, že se ještě zmohl na to, aby vstal a co je největší šok, běhal po lese dál, jak srnka.

13. července 2006
plakát filmu
Země mrtvých
Land of the Dead
70 %

Děj filmu normální, ale co se mu nedá vytknout jsou povedené záběry, masky a triky a tak. I dobrý byl nápad se zombiakem, který dokáže přemýšlet. Ale mínus ode mě dostal za to, že jsem přesně odhadla, koho zabijou a kdo přežije. Tudíž žádné překvapení a to mě trochu mrzelo.

30. června 2006
plakát filmu
Příšerná tchýně
Monster-in-Law
20 %

Škoda času, který jsem strávila u téhle komedie. Vtipům o tyranských tchýních nevěřím. Možná existují, ale určitě ne v takové podobě jakou předvedl tenhle film. Všechno se tam děje jako by to bylo ve skutečnosti, ale tu nadsázku s tchýní jsem nezkousla.To fakt nešlo. A ještě ten úžasný konec, kdy se veleprotivná tchýně zničehonic promění jako mávnutím kouzelného proutku o 180 stupňů. Prostě jenom další z řady filmů, u kterých si předem (a správně) domyslíte konec.

27. června 2006
plakát filmu
May
May
20 %

Tak teď nevim co si mám o tomhle filmu myslet. Ani nevím kam ho zařadit. Mezi horory rozhodně ne. Možná by mu sedlo místo mezi komedie. Hodně roztahaný nudný děj a nějaká ta akce až skoro na konci filmu. Jestli se to akcí dá vůbec nazvat. No přišlo mi to spíš k smíchu když May podřezávala Polly. Ta se u toho ještě smála, chichi chocho. A vůbec i ostatní jako kdyby čekali a chtěli umřít s úsměvem a otevřenou náručí. Role May byla zahraná perfektně ale ten cirkus okolo...bože můj...

24. června 2006
plakát filmu
Láska na inzerát
Must Love Dogs
40 %

Jenom jedna další docela zbytečná zaláskovaná komedie z miliona. Nic pro mě, ale romantici si určitě přijdou na svoje. Hodně ujetý byl konec, kdy Sarah skočila za Jakem do vody. Jakoby na něj nemohla počkat na břehu až tam dopluje. Ale tak by zase nemohla ukazát jak bezbřehá je její láska k němu:-) ach ty scénáře...

23. června 2006
plakát filmu
Šťastné konce
Happy Endings
50 %

Abych řekla pravdu, jsem na pochybách. Nevím co mám napsat. Namíchané příběhy různých lidí mě nezaujaly natolik aby mě to bavilo. Myslím, že znám o dost lepší filmy, než je tenhle.

19. června 2006
plakát filmu
Moje velká indická svatba
Bride and Prejudice
60 %

Celkem pěkný hudební film s romantickou zápletkou. Děj samotný se mi až tak nelíbil, spíš jenom písničky. Ty se celkem povedly.

18. června 2006
plakát filmu
Pád do tmy
Descent, the
80 %

Hodně zajímavý film. K mé velké spokojenosti stačilo klidně jenom to zasypání jeskyně. Ale to, že se objeví navíc mutanti, to už byla síla. Chvílemi trochu nuda, ale konec se ukázal nakonec úplně jiný než jsem čekala a to se mi líbilo.

18. června 2006
plakát filmu
20 %

O tomhle filmu bych řekla, že je podprůměrný. Nebylo na něm skoro nic co by se mi líbilo. Slabý děj, slabá zápletka...Byla jsem ráda, opravdu ráda když běželi závěrečné titulky.

17. června 2006
plakát filmu
Wolf Creek
Wolf Creek
40 %

Stejný dějový odvar jako texaský masakr. Kdyby si prohodili názvy ani by si toho nikdo nevšimnul. Tyhle vyvražďovačky podle skutečnosti jsou o ničem. Nikdo neví jak to vlastně přesně bylo. Třeba ta scéna kdy obě holky přemůžou toho zabijáka. Ta jedna se ho snaží dodělat, tak mu začne bušit do zad, haha. Myslím, že ve skutečnosti by šla po hlavě. Kdyby producenti vynechali titulek podle skutečnosti dopadlo by to celkově líp.

17. června 2006
plakát filmu
40 let panic
The 40-Year-Old Virgin
60 %

Nic moc...čekala jsem, že se zasměju víc. Některé scény neměly chybu. Třeba když se Andy nechal depilovat, ale celkově unuděné a bez šťávy.

15. června 2006
plakát filmu
40 %

No...co napsat...Film vlastně o ničem. Tyhle typy mě neberou. Jsou to přesně ty, u kterých už od začátku víte jak skončí.

15. června 2006
plakát filmu
Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Deuce Bigalow: European Gigolo
90 %

Jak nemám Roba Schneidera ráda tak tenhle film se mi opravdu líbil. Povedená věcička, fakt...jedna dobrá scéna za druhou.

12. června 2006

Námět tohoto filmu byl dobrý. Zpracování už ovšem tolik ne. Film měl na mě až moc nereálných scén. Třeba to, když Madison zaměnila léky, které měl Ben dát pacientům. Že by jen tak obyčejná holka mohla pobíhat po nemocnici a dělat si tam co chce aniž by si ji kdokoliv všimnul? Těžko.

11. června 2006
plakát filmu
Arachnid
Arachnid
30 %

Arachnid - pavoučí zabiják nahánějící strach. Tohle jsem čekala od filmu a místo toho jenom samá pavučina, sem tam vysátá mrtvola a pak když se pavouk konečně objevil připomínal spíš plyšovou loutku z pořadu Jů a Hele. Film byl pro mě velkým zklamáním.

11. června 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
80 %

Tak kritika prý tenhle film pěkně potopila. To nevím proč. Když jsem na něj šla do kina, nevěděla jsem skoro vůbec o co půjde. A i přesto se mi film líbil. A to jsem ani nečetla knížku. To je jen doplňující informace pro ty, co pořád tvrdí, že bez řádné knižní přípravy nelze pochopit děj. Já říkám, že lze. Vždyť kolik filmů bylo natočeno podle knížky. Spousty. A na všechny se dalo koukat i bez přečtení.

9. června 2006
plakát filmu
Spartakus
Spartacus
90 %

Tenhle příběh o Spartakovi se mi hodně líbil. Ukázky toho, že gladiátoři neměli na výběr a museli bojovat a pak buď život nebo smrt. Žádné zbytečně krvavé scény.Spíš pohled na Spartaka jaké volil strategie a přemýšlel o nich. Je pravda, že jsem film srovnávala s Gladiátorem, ale tam se nic nezakládalo na pravdě. Tak možná proto se povedlo filmařům připravit zajímavější děj.

9. června 2006