avatar uživatele

Morx

Jméno
Morx
Věk
34 let — narozeniny slaví za 164 dní (Panna)
Bydliště
Praha. Podrobněji? No jsem hned u nemocnice, díky určitým lidem se rači držím blízko márnice ;). Ale ne, prostě proto, že je to hned u lesa (víc vám neřenu)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Johnny English
Johnny English
100 %

Gól!

Naprosto přesná rána přímo do čela všech bondovek. Etkenson je skvělej komik a tady se mohl nádherně vyřádit. Film patří k těm nej, co chci mít, takže si zaslouží ode mě 100%

Kdysi dávno
plakát filmu
Věčný svit neposkvrněné mysli
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
100 %

.........................

Jim Carry zde hrál jinej typ, než hraje normálně, ale hrál to skvěle. Ovšem k filmu: Moc se mi líbil. Byl psychologickej a hodně na mě zapůsobil. Skvělý nápad a výborně spracován. Člověk si po filmu uvědomí, jak důležité jsou vzpomínky. Nevím, jestli by se na to člověk díval vícekrát, asi ne, ale považuji to za jeden z nejlepších filmů.

Kdysi dávno
plakát filmu
Dnes neumírej
Die Another Day
60 %

Prostě bondovka

Nevim, ale nespatřuju v nich nic zajímavýho. Stejně jako superman a pod. Prostě hrdina, co všechno zvládne atd. Nevi,. prostě tenhle typ film mé přestal ve 12-ti brát.

Kdysi dávno
plakát filmu
100 %

Ano

Mě samotného kdysi napadlo, že by bylo zajímavé natočit film s různými průběhy a konci.Tento film mě předběhl.Tímto se stal naprosto unikátním.Někomu to sice může připadat "jednoduché" žádné efekty a skrátka tam nebylo moc za co platit (já si teda myslím,že většina těch efektních filmů je mnohem horších,než jednoduché,které jsou třeba vtipné,trefné,zajímavě natočené,dobře zahrané atd.Mnoho z Vás ale ne).Každopádně je tento film přesto je svou originalitou úžasný.Film by se dal asi zařadit mezi akční,jelikož Lola celý film běží (jak napovídá už název) a má časové omezení něco stihnout.Zároveň je v něm ale skvěle ukázáno,jak jedna zdánlivě drobná odchylka zásadně změní nastalé děje,které se postupem času více a více vzdalují tomu,co by se ve stejnou dobu dělo,kdyby ta odchylka nebyla.Sám jsem si na jedné své životní situaci našel drobnost, která kdyby se nestala,nedošlo by k několika navazujícím déjům,od kterých se dodnes odvíjí stovky dalších.Je to jeden z mála filmů,kterému dávám 100%

Kdysi dávno
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
80 %

Šlo to.

Dobrej film. Dřív jsem se na něj mohl dívat několikrát, ale už se mi překoukal. Jinak je zajímavě spracován, je to docela vtipný a dávám tomu 80%

Kdysi dávno
plakát filmu
Strašidelný dům
Haunted Mansion, The
90 %

Bezva

Uplně skvělá komedie. Takhle jsem se dlouho nebavil. Nejlepší byl ten konec "přidej se k nám..." Doporučuju vidět minimálně dvakrát ;)

Kdysi dávno
plakát filmu
Umučení Krista
Passion of the Christ, The
0 %

Humus

Jenom krev a sadismus. Kdo se na to má dívat? Jsem zhnusen. To se může líbit jenom úchylům. Takže co dodat - lituju, źe nemůžu dát záporný hodnocení, protože dát tomu 0% je strašné, ale strašné přecenění! Sice to tak bylo a věřím, že ti mučící (teda někteří) si to vychutnávali, ale tohle neni realný snímek toho, jak to vypadalo. Je zde přehnané množství krve a jiných nechutných věcí, které jsou nesmyslné. Například když ho křižují a protloukají mu dlaně kůly, tak z něj srší víc krve, než má v sobě dav okolo, přitom se ty ruce probodávaj na takovém místě, že z toho teče minimum krve, aby se ukřižovaný mohl dlouho trápit a ne, aby jim vykrvácel. Dále souhlasím s názory, že Mel je úchyl. Potom, co tento film natočil prohlasil, že ten film byl jeho poslání a že ho osvítil dch svatej, něco takovýho. Myslím že jako herec i jako ćlověk se mi totálně zhnusil.

Kdysi dávno
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
80 %

Bůh :(

Jo, byla to docela legrace, jen mi vadilo, že tam byl nějakej bůh. Byl sice nadsazenej, ale stejně, nemám to prostě rád. Ale zase krásně zahraný, takže 80-90%

Kdysi dávno
plakát filmu
Kostka
Cube
80 %

No

Docela dobrý. Hlavně musím ocenin nápad. Sice ke konci to byl trochu masakr, ale dejme tomu... 80% je výstižné.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kostka 2 - Hyperkrychle
Cube 2: Hypercube
30 %

Kopie

Kopie jedničky, jen mnohem surovější, hnusnější a méně nápaditá. Nezaslouží si snad žádnou pozornost.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kytice
Kytice
30 %

Kytice je Kytice

Kytice se mi nelíbila ani jako kniha. Je to odporná, surová zvrhlost. Ve filmu byli naštěstí vybrány nesurové části (kromě vodníka) a za to si pár procent odemě zaslouží

Kdysi dávno

Bezva

Nejdřív sem si myslel, že to bude nějakej bezmyšlenkovitej humus, o tom, jak na sebe lidi uměj bejt hnusný. Ale překvapilo mě to. Mělo to úžasnou myšlenku a moc se mi to líbilo.

Kdysi dávno
plakát filmu
Pretty Woman
Pretty Woman
90 %

Super

Skvěle jsem se u toho bavil. Navíc to bylo zároveň i romantický a prostě bylo to úžasný. Řadím to mezi velmi dobré filmy.

Kdysi dávno
plakát filmu
Riskni to s Polly
Along Came Polly
80 %

Docela...

Zajímavej scénář, slušně zahrané, romantické, zkrátka to docela šlo. Rozhodně nelituji, že jsem to viděl.

Kdysi dávno
plakát filmu
Želary
Želary
10 %

Nuda

Bylo to zdlouhavé (=nudné) a v podstatě o ničem. Lituju času, který jsem tím ztrávil. Je to prostě kravina.

Kdysi dávno
plakát filmu
Den poté
The Day After Tomorrow
80 %

Katastrofickej film

Mnozí si jistě myslí, že jsou všechny tyhle filmy na jedno brdo. Já je ale mám rád, protože v nich lidi nakonec musej držet pohromadě a musej si pomáhat. Tento sice nepatří mezi nejlepší katastrofické filmy, ale zaslouží si dost procent

Kdysi dávno
plakát filmu
Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Ace Ventura: Pet Detective
90 %

Co dodat?

Když je dobrej herec a k tomu dobrej námět a ještě ke všemu skvělej a vtipnej scénář, musím tomu dát 90-100%

Kdysi dávno
plakát filmu
Ace Ventura 2: Volání divočiny
Ace Ventura: When Nature Calls
90 %

přehnané

Je to horší než jednička. Něco je tam přehnané. Ovšem pořád je to dost dobrá komedie (i když hodně dělá hereckej výkon). A tak čistých devadesát je podle mě vhodné. Možná trochu pod.

Kdysi dávno
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
80 %

Zábava

Prostě jsem si sednul, pustil film a od začátku do konce se docela dost bavil. Nepatřilo to k nejlepším, ale je to hodně dobré.

Kdysi dávno
plakát filmu
Dvanáct do tuctu
Cheaper By The Dozen
100 %

Krása

Nádhernej film s trochou humoru a krásným vyústěním. To se mi asi na filmu líbilo nejví. Dávám mezi 90 a 100%

Kdysi dávno
plakát filmu
Láska přes internet
You've Got Mail
90 %

Romantika

Dost zajímavý romantický film. Líbil se mi nápad, i celkovej scénář se všemi drobnostmi. Musím dát vysokou známku ;)

Kdysi dávno
plakát filmu
Lepší už to nebude
As Good As It Gets
100 %

Na zamyšlení

Byl to krásnej film. Úžasně na mě do hloubky zapůsobyl a to se povede jen velmi velmi zřídka. Plynou z něj mnohá "poučení" a moc doporučuju vidět.

Kdysi dávno
plakát filmu
Vzorec pro vraždu
Murder By Numbers
60 %

Souhlasím, lepší průměr

Je to docela zajímavý. Člověk se u toho nebaví ani nenudí. Prostě se na to dá koukat, což mnohým stačí.

Kdysi dávno
plakát filmu
Terminál
The Terminal
80 %

Velmí zajímaví film

Zajímavý nápad. Akorát si myslím, že by tam nejel, když by vůbec neznal jazyk a že by se ho dokázal naučit z knih. A taky mě mrzel ten konec. Ale cení se i nápad.

Kdysi dávno

Jo, byla to sranda.

Moc se mi to líbilo. Je to tak mezi 90 a 100% Asi blíž k 90-ti, ale nechci kazit průměr, tak 100%. Jinak doporučuju, skvěle jsem se u toho bavil.

Kdysi dávno