avatar uživatele

kirra

Jméno
Maja
Věk
41 let (Rak)
Bydliště
Zlín
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Lovci myšlenek
Mindhunters
70 %

Nevím...

Na jednu stranu se mi film líbil, hlavně způsoby smrti jednotlivých aktérů, na druhou místy docela nuda. Děj je sice zajímavý, ale kdo u filmu aspoň trochu přemýšlí, tak tomu je jasné, kdo bude na řadě. Možná mě trošku překvapil závěr filmu, a díky tomu přidávám procenta.

15. června 2006
plakát filmu
Město bohů
Cidade de Deus
100 %

Super

Další skvěle natočený drsný film, navíc založený na skutečných událostech. Prostředí brazilské chudiny, pouliční gangy složené vesměs z malých chlapců, navíc ozbrojených, vyřizování účtů, stále hrozící nebezpečí a samozřejmě smrt - prostě záruka kvality.

15. června 2006
plakát filmu
Motýlek
Papillon, Le
100 %

Nádhera

Naprosto právem tento film patří do zlatého fondu kinematografie. Skvělé herecké obsazení a děj, který mě doslova přibil k sedačce. S napětím čekat, jak dopadne plánovaný útěk z hnusného vězení kdesi v tropech a nakonec zjistit, že to dopadlo právě tak jak to dopadlo, tak to byla opravdu bomba. Vřele doporučuju.

15. června 2006

Jo

Dost dobrý film o člověku, který hledá sám sebe. Naprosto úžasný výkon Billyho Boba, velice zajímavý děj a o dost zajímavější konec, to jsou věci, kvůli kterým stojí za to film vidět.

15. června 2006
plakát filmu
Pach krve
Wrong Turn
50 %

No...

Klasický americký film, kterých jsou všude stovky. Ničím mě nepřekvapil, ale na druhou stranu ani ničím nezklamal. Pár lekavých scének by se tady našlo, některé nechutnosti taky, ale to je asi tak vše.

15. června 2006
plakát filmu
Pád do tmy
Descent, the
80 %

....

Dost dobrý film. Nevím proč, ale hodně se mi líbil, snad díky prostředí, kde se odehrává. Děsivá atmosféra, opravdu hnusní.. co to tam vůbec bylo... a konec, ten mě teda naprosto odrovnal.

15. června 2006
plakát filmu
Pianista
The Pianist
100 %

Nádhera

Naprosto nádherný a smutný film z dob války. Sledovat osudy člověka, který ve válce přišel doslova o všechno a jediné, co mu zůstalo, byl jeho život, a ten si chtěl zachránit za každou cenu, to pro mě byl nádherný filmový zážitek. Navíc je film podtržen krásnou hudbou.

15. června 2006
plakát filmu
Piano
Piano, The
100 %

Krása

Jedinečný a skvělý film. Nečekané dějové zvraty a celkově chování všech protagonistů a navíc nádherná hudba, strhující herecké výkony, to všechno dělá z filmu právem adepta na Oscary. A právem si je zaslouží.

15. června 2006
plakát filmu
Nekonečný příběh
Neverending Story, The
100 %

Nádhera

Naprosto úžasná a nádherná pohádka, jakou jsem do té doby neviděla. Skvělé efekty a úžasná hudba, napínavý děj a výkony herců ve mě zanechaly hluboký dojem a i teď se na ni ráda podívám.

9. června 2006
plakát filmu
Nesmrtelná teta
Nesmrtelná teta
100 %

Krása

Nesmrtelná teta patří mezi moje nejoblíbenější české pohádky, a to hlavně výkonem Jiřiny Bohdalové, která tady byla naprosto úžasná. Velké plus má i za to, že byla natočená venku v přírodě, umělé kulisy totiž nesnáším. No a samozřejmě titulní písnička je taky skvělá, takže doporučuju jak malým dětem, tak i rodičům.

9. června 2006
plakát filmu
Noc na Karlštejně
Noc na Karlštejně
90 %

Super

Nádherný český film se skvělými hereckými výkony, úžasnými kostýmy a výbornými písničkami. Co víc dodat?

9. června 2006
plakát filmu
Noční můra v Elm Street
A Nightmare On Elm Street
90 %

Vynikající

Ve své době horor, kvůli kterému jsem hodně nocí nespala - co kdyby? Freddy je prostě nezapomenutelný a ještě dnes, když tou svou rukavicí škrábe po železe, tak mi běhá mráz po zádech.

9. června 2006
plakát filmu
K-19: Stroj na smrt
K-19: The Widowmaker
70 %

Ujde

Nemám sice moc ráda válečné filmy, ale tenhle mě dokázal vtáhnout do děje. Ať už se jednalo o to, zda ponorka bouchne anebo o to, který z mužů převezme velení. Konec se mi sice moc nelíbil, ale za shlédnutí film stojí.

9. června 2006

super

naprosto úžasný film, tvrdá realita. Sledovat osudy pár lidí, z nichž ani jeden nežije normálně, koumat nad tím, jak to všechno dopadne... a samozřejmě zajímavý konec. Seděla jsem u televize jako přibitá a nestíhala kroutit hlavou. Prostě bomba.

9. června 2006
plakát filmu
Kokain
Blow
90 %

Skvělý

Moc dobrý film. Sledovat osudy drogového dealera mě moc bavilo, dokonce jsem se přistihla, jak mu tajně držím pěsti, ať už toho nechá...jen mě dost mrzel ten konec. A Johnny Depp je v této roli naprosto skvělý.

9. června 2006
plakát filmu
Underworld: Evolution
Underworld: Evolution
60 %

Ujde

Na pokračování jedničky jsem se dost těšila, ale trošku mě zklamalo. Nic převratného se zde nedělo - vyjma objevení nových postav, které sice jsou méně či více důležité, ale film by se bez nich obešel. Nedokázal mě tak vtáhnout do děje, opět podobné akční scény jako v minulém díle. Možná jsem si pár věcí, které jsem dřív nepochopila, ujasnila, ale to je asi tak všechno. Kdo viděl jedničku, tak doporučuju, ovšem jako samostatný film ne.

7. června 2006
plakát filmu
Nenávist
The Grudge
90 %

ale jo...

Film se mi docela líbil. V některých místech mi dost připomínal Kruh, ale to bych pominula. Jen jsem se na něj musela podívat dvakrát, abych pochopila, že určité scény jsou vlastně zpřeházená minulost a přítomnost. Napínavý rozhodně byl, ale nesedí mi tam český dabbing, lepší je koukat na něj v originále.

6. června 2006
plakát filmu
80 %

Pěkný

Film se mi líbil už jen proto, že v něm hraje můj oblíbený herec. Ale i výkony ostatních byly dobré. Docela zajímavý děj (i když občas jsem nechápala myšlenkové pochody některých postav, ale co - mají to ve scénáři) nabitý sexuálním vzrušením, dobrá hudba a prostředí Ria a hlavně skvělý konec, ten se mi líbil nejvíc :-)

6. června 2006
plakát filmu
Saw 2
Saw II
100 %

Super

I když jsem neviděla jedničku, tak dvojka sama o sobě se mi moooc líbila. Sledovat chování a myšlení lidí, uzavřených v relativně malém prostoru a co všechno jsou ochotni udělat, to je vždycky zážitek. A až na ten konec opravdu doporučuju.

6. června 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
100 %

Dobrý

Knihu jsem sice nečetla, ale film se mi moc líbil. Jak děj, tak i obsazení hlavních postav. Ale nejlepší na celém filmu je podle mě hudba, ta prostě nemá chybu. A ještě něco - nechápu kritiky, kteří se pohoršují nad filmem. Musí přece uznat, že film, respektive kniha, nemá v úmyslu překrucovat historii, je to čistě vymyšlený příběh. A to, že se zde objevuje pár významných postav, nic neznamená. Alespoň já mám takový názor.

4. června 2006
plakát filmu
Americká krása
American Beauty
100 %

Jo!

Tak tenhle film se opravdu povedl. Viděla jsem ho několikrát a zatím mě neomrzel. Výborný děj, dobří herci a super hudba. Co dodat?

4. června 2006
plakát filmu
Báječná léta pod psa
Báječná léta pod psa
100 %

Skvělý

Tento film jsem viděla teprve nedávno, ale musím říct, že je prostě skvělý. Výborné herecké obsazení a zajímavý námět dělají z tohoto filmu něco víc, než jen "český film". Doporučuju.

4. června 2006
plakát filmu
Bazén
Swimming Pool - Der Tod feiert mit
40 %

Typické

Tak co říct? Typický horor, u kterého lze jasně předpokládat, kdo bude další na řadě a při troše inteligence i to, kdo vraždí. Průměrný film, žádné nové vychytávky, ohrané témata.

4. června 2006
plakát filmu
Constantine
Constantine
100 %

hezký

Tento film se mi docela líbil, protože takový žánr já můžu. Zajímavý námět, co se týče nebe a pekla, Keanu do téhle role taky docela sedl. A ten konec je taky moc hezký :-)

4. června 2006
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
80 %

Ujde...

Jako komiksové zpracování se mi to líbí, ale jinak bych na to do kina nešla. Zaujal mě tady především Kája Roden, ten byl prostě skvělý. Pár scének mě opravdu pobavilo, ale to by bylo asi tak všechno. Ovšem líbilo se mi to třeba víc, než Spiderman.

4. června 2006