avatar uživatele

kirra

Jméno
Maja
Věk
41 let (Rak)
Bydliště
Zlín
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Madhouse
Madhouse
90 %

Ušel

Docela dobrý film. Musím říct, že jsem celou dobu přemýšlela, kdo že je asi ten záporný zlý... No a stejně mě konec překvapil. Film je celkem napínavý, takže se u něho člověk nenudí. A ten závěr rozhodně stojí za shlédnutí.

14. dubna 2009
plakát filmu
Banditi
Bandits
90 %

...

Naprosto úžasná oddychová komedie s výbornými herci. Sympaťák Bruce a skvělý Billy tomuto dílku dávají tu správnou jiskru. Nuda tady rozhodně nehrozí.

13. dubna 2009
plakát filmu
Vřískot 2
Scream 2
90 %

A jo

No, myslím, že kvalit jedničky tento film nedosáhl, ovšem není o moc horší. Ono chviličku trvá, než člověk přijde na to, kdo je vrahem tentokrát, vzhledem ke konci jedničky. O to větší napětí jsem prožívala ke konci já. Doporučuju.

13. dubna 2009
plakát filmu
Hellboy 2: Zlatá armáda
Hellboy II: The Golden Army
90 %

Ano

Tak myslím, že tento díl byl o trošku lepší než jednička, hlavně co se týká akčnosti a samozřejmě postav. Potěšilo mě, že se tady trošku víc věnují Abemu a taky že je tady mnohem více příšerek.

13. dubna 2009
plakát filmu
Apocalypto
Apocalypto
90 %

Super

Tak musím říct, že mě tento film velice mile překvapil. Velice dobře natočený, navíc hodně napínavý. Zkrátka super, vřele doporučuju.

12. dubna 2009
plakát filmu
Od soumraku do úsvitu
From Dusk Till Dawn
80 %

Uf...

No, ne že bych Tarantina nějak zvlášť musela, ale musím říct, že tenhle filmík mě docela dostal. Byla to taková správná akční věcička, a na to, že to měl být údajně horor, jsem se tam docela dost nasmála. Prostě taková super oddychovka.

11. dubna 2009
plakát filmu
Doba ledová 2: Obleva
Ice Age: The Meltdown
90 %

A jo...

Ono dvojky většinou bývají horší, ale musím říct, že mě se pokračování líbilo stejně jako jednička. Mělo to hlavu i patu, zajímavý děj okořeněný přidáním nových postav a samozřejmě nemůže chybět veverka...

9. dubna 2009
plakát filmu
Most do země Terabithia
Bridge to Terabithia
80 %

....

Tak nějak jsem si myslela, že toto dílko bude něco podobného jako Letopisy Narnie. Bohužel není. Byla jsem z něj docela zklamaná. Očekávala jsem asi více onoho fantasy světa, a ono pořád nic... Ovšem pokud tento film nebudu srovnávat s Letopisy, tak jako takový není až tak špatný. Sice trošku smutně končí, ale co už..

9. dubna 2009
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
70 %

Trojka

Tak čím víc dílů, tím slabší. Teda ne že by mě to nebavilo, ale víckrát bych se na to asi nedívala. Je tady sice pár nových vtípků, ale připadá mi, že tady už tvůrci poněkud tlačí na pilu a snaží se vyrobit děj ze všeho možného. Malé děti asi těžko budou chápat, kdo byl Artuš, Merlin atd..

9. dubna 2009
plakát filmu
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
90 %

Dvojka

Tak dvojka byla proti jedničce více "lidštější". Lidmi se to tady jen hemžilo, možná proto mě to zas až tak nebralo. Chyběla mi tady ta fantastická atmosféra jedničky, kdy byli v celé Narnii pouze 4 lidé a jinak zbytek zvířata nebo jiné bytostli. Mělo to své kouzlo, které ve dvojce až tak moc cítit nebylo. Ovšem dějově byl film výborný.

9. dubna 2009
plakát filmu
Elektra
Elektra
30 %

Uf...

Tak z tohohle filmu jsem byla docela zklamaná. Myslím, že by se dal natočit o hodně líp, Daredevil byl teda daleko lepší. Tady mi to přišlo bez nápadu, nemastné neslané, prostě nuda.

9. dubna 2009
plakát filmu
Temný rytíř
The Dark Knight
90 %

Super

Tak i přes to, že Batmana příliš nemusím, jsem do kina šla a musím říct, že jsem byla velice mile překvapená. V první řadě to byl skvělý herecký výkon Heatha Ledgera a v neposlední naprosto úžasná hudba a výborné efekty. Fakt super.

8. dubna 2009
plakát filmu
Prostě sexy
Sweetest Thing, The
40 %

Nic moc

Těšila jsem se na nějakou oddychovou komedii, ale tenhle film mě dost zklamal. Místy dost trapné scény nezachránila ani Cameron Diaz. Děj by mohl být zajímavý, ale určitě bych uvítala jiné provedení. Takže prostě 40% musí stačit.

7. července 2007
plakát filmu
Bestiář
Bestiář
80 %

Jo

Knihu jsem sice nečetla, takže nemám s čím srovnávat, ale film se mi velice líbil už jen proto, že v něm hraje Karel Roden. Jinak musím říct, že jsem se u něj vůbec nenudila a čekala, jak to dopadne. Konec sice nic moc, ale za shlédnutí určitě stojí.

7. července 2007
plakát filmu
Tajnosti
Tajnosti
100 %

Krása

Tímhle filmem jsem byla naprosto unešená. Neznám sice další počiny Alice Nellis, ale tohle mě fakt dostalo. Především skvělé herecké výkony, ale i ty podle mě zastínila naprosto úžasná hudba. Takže vřele doporučuju!

7. července 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
100 %

Super

Tak podle mě je tenhle díl daleko nejlepší z celé série. Dostaly mě hlavně skvělé záběry a počítačové triky a v neposlední řadě velmi překvapivý závěr filmu - takhle jsem to tedy rozhodně nečekala.

7. července 2007
plakát filmu
40 let panic
The 40-Year-Old Virgin
70 %

Ujde

Docela dobrá komedie na ukrácení dlouhého večera. Myslím, že ničím neurazí, na druhou stranu ani ničím neohromí. Prostě takový lepší průměr.

16. ledna 2007
plakát filmu
Hory mají oči
The Hills Have Eyes
80 %

A jo...

Tak jak... no především mě tenhle film neurazil, to co jsem od něj čekala, to jsem i dostala. Je tady na můj vkus sice dost krve, masa a bůhví čeho ještě, ale i tak se mi film líbil. Pár docela dobře vychytaných lekavých scén a samozřejmě velmi zajímavý konec nějak ty nechutnosti vyrovnávají.

16. ledna 2007
plakát filmu
Dům u jezera
The Lake House
90 %

Hezký

Tak tahle romantická věc mě docela chytla, i když jsem na docela jiné žánry. Zajímavý příběh, myslím že docela dobře zvolení herci a samozřejmě závěr filmu - tohle se mi líbilo.

16. ledna 2007
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
70 %

?

Tak musím říct, že se mi tenhle film líbil daleko víc, než Snowboarďáci. Je tady více srandy, lepší hlášky a film má podle mě lepší spád... nenudila jsem se.

16. ledna 2007
plakát filmu
90 %

Jeden z mála filmů z války, který se mi opravdu líbil. Nejen pro herecké obsazení, ale hlavně kvůli tomu, že je natočen podle pravdy. I když tady hrdinové dostali docela na pr*el, film mě bavil po celou dobu, nestíhala jsem se nudit.

29. září 2006
plakát filmu
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
100 %

Klasika

Tak tenhle film patří mezi mé nej.. české komedie. Především je to dáno hereckými výkony Bolka Polívky a Mirka Donutila, ale hlavně je tady tolik hlášek, které za tu dobu stačily zlidovět, a to samo svědčí o tom, že takovýhle skvělý film se neztratí. Navíc je o životě jako takovém, i když filmů na téma "Jak chudý k bohatství přišel" je spousta. Ale pokud by to natočili v zahraničí, myslím, že by se mi vůbec nelíbil. Česká klasika je prostě klasika.

29. září 2006
plakát filmu
Evoluce
Evolution
80 %

Taková miloučká komedie na ukrácení večera. Nenudí ani nijak neurazí, člověk se zasměje... navíc tam hraje David Duchovny, což pro mě procenta pro film zvyšuje.

29. září 2006
plakát filmu
Frekvence
Frequency
90 %

Tento film mě docela dostal. Zajímavý příběh, i když ne úplně originální, ale hezky zpracovaný. Ráda se na něho kouknu znova.

29. září 2006
plakát filmu
Hostel
Hostel
50 %

Nevím, co si o tomhle filmu myslet. Mám ráda horory a napínavé kousky, ale tohle se mi zdálo docela brutální a místy až nechutné. Někomu se to může líbit, mě to ale jednou vidět stačilo.

29. září 2006