avatar uživatele

Charlie

Jméno
Kaja
Věk
42 let (Váhy)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Avatar
Avatar
90 %

přínos

No na Avatar se čekalo, já osobně jsem to nijak neprožíval. Scénář je velice slabý, ale to se dalo víceméně čekat. Taková směs Pocahontas, kolonizace, prostě základní děj. Třeba Armageddon měl podle mého názoru totálně béčkový scénář... a taky se mu podařilo prosadit :) Hlavním přínosem je provedení, já osobně chválím i grafickou stránku, i když moc živočichů se autorům nepodařilo stvořit. Avatar je cestopis Pandory s prvky romantiky a akce. Veliké plus vidím v rozjezdu 3d kin, myslím, že film byl stvořen jako určitý budoucí standart. A vodítko k další technice.

27. ledna 2010
plakát filmu
Magická hlubina
Le Grand bleu
90 %

Pořád nejlepší

I když v tomto filmu jde spíše o vyjádření pocitů a vztahů mezi hlavními představiteli, stále patří film mezi nejlepší i zhlediska freedivingu. Já oceňuji hudební zpracování, něžnost, kterou film má..a samozřejmě zvláštní pohled na určitou odnož potápění na nádech. Herecké výkony vyjikající - speciálně u Rena. Rád se na filmík mrknu znova.

11. dubna 2009
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
90 %

krásný

No těžko se vymýšlí nový situace, ale přesto pěkný filmík. Překvapila mě animace lidských postav, byla na vyšší úrovni. Objektivně ubylo vtípků, ale pro mě - jakožto obdivovatele série - supr.

10. září 2007
plakát filmu
Drákula
Dracula
80 %

Coppola umí.... působivý snímek, herecké obsazení, výkony, umělecký styl- jednoduše řečeno, asi nejlepší novodobé zpracování upířích filmů. O hororu nemůže být zřejmě řeč, ale kdo neviděl, doporučuji. Stoker musí mít radost.

10. září 2007
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
90 %

Patří do špičky animovaných filmů, Nemo supr klučina, ty malý želvičky úplně dokonalý. Takový filmík pro celou rodinu, možná trošičku víc infantilnější, ale s posláním výchovy. Prostě Disney to ani jinak nedělá. Super!

20. května 2007
plakát filmu
Godzilla
Godzilla
70 %

No nic moc... Model Godzilly v pořádku, ale celkově takový nemastný neslaný ---- pár scén působilo směšně (např. auto v tlamě :) ). Kdyby tam nebyl Jean Reno, tak by to byl úplný průměr

20. května 2007
plakát filmu
A.I. Umělá inteligence
Artificial Intelligence: AI
100 %

Film jsem viděl dávno, bylo to v noci, zrovna nefungovaly žádný venkovní světla, atmosféra dokonalá, pořád jsem přemýšlel..... Takže zpátky k filmu: krásný snímek se skrytým poselstvím - ať už utlačování, touha, důvěra, marnost, naděje .. všechno se tam dá najít a má to logický sled. Vše obaleno v scifi kabátku. Btw.: já tam toho gigola robota nehrál.. :) Jinak k těm, co si myslí, že je to slátanina ...stačí se na ten film soustředit a ne pořád žrát brambůrky a hrát hry na mobilu.

12. května 2007
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

skvělý filmík

Poprvý jsem tento film viděl sám v obýváku.... a prostě jsem brečel .. no .. se přiznám... Filmy s Hanksem mají pro mě vždycky zvláštní atmosféru ... a nutno říct, že Zelená míle mě dokázala nachytat při při všech náladách - smích, pláč, zamyšlení, úžas, nervozita, pomstichtivost, beznaděj. A taky jsem o ději dokázal přemýšlet několik dní dní poté, - tj. jednoduchý závěr: na první podívání je to dokonalost.

12. května 2007
plakát filmu
Matrix
The Matrix
100 %

drtič neuronů a acetylcholinu :)

Matrix je kult, skvělé záběry, rotační snímání, módní vlna, výkony herců, spád, soundtrack musím pochválit. Není k tomu co vytknout. Akorát jsem ho musel viděl víckrát, abych pochopil, o co Wachovštím šlo (nebo aspoň trošičku). Závěr: jednička skvělá !

12. května 2007
plakát filmu
Krysy
Ratten - sie werden dich kriegen!
20 %

Nejhorší film, jaký jsem kdy viděl. Scénář katastrofa, výkony zachraňoval Táborský...kdyby tam nehrál, tak od toho snímku odcházím po 20 minutách.

12. května 2007
plakát filmu
Spider-Man 2
Spider-Man 2
90 %

Milé překvapení

Po jedničce jsem čekal, že pokračování nebude tak zajímavé, ale opak byl pravdou. Děj se netočil jen okolo akčních scén, ale film měl příjemnou zápletku. Svým výkonem mě pozitivně překvapila Rosemary Harris a Alfred Molina. Každý film má svoje chybičky- například otřesy způsobené pohybem Octopuse byly až moc silné - jakoby vážil 10 tun :) . A zachráněné děvčátko nemělo zádný problém s dýmem..a ani se nezakuckalo a hned dostalo pusinku :) zatímco Spidey měl co dělat, aby to rozdýchal. Celkově ale výborný díl. Uvidíme, co nabídne trojka.

17. února 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Zábava... ale trošku delší

Myslím, že druhý díl této série neudělal ostudu. Výborný výkon J. Deppa a ostatních, pouze Keira tam podle mého názoru byla jen kvůli kráse. Jediné chybky, které tam vidím, je délka filmu (přes 2 hodiny byla pro mě celkem zabíračka) a pár sekund scénky "mlýnské kolo na místě a pohyb okolní přírody" byla trošku úsměvná a amatérská. Celkově však vynikající film, který nespadl do šedi pokračování.

8. února 2007
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Dokonalost

Animátoři si dali hodně záležet, vynikající scénář, pěkný vtípky, no vzhledem k tomu, že si ho pouštím alespoň třikrát do týdne, tak musíte uznat, jak je pro mě skvostný:) . V angličtině mi tam nějak moc nesedí Cameron Diaz, ale to je vlastně prkotinka.

8. února 2007
plakát filmu
X-Men
X-Men
90 %

Fajn

Vyvedená předělávka komiksu---pro mě rozhodně nejlepší díl série. Děj je chytlavý, příběh není překombinovaný. I když konec je trošku uspěchaný.

8. února 2007
plakát filmu
Okrsek 13
Banlieue 13
90 %

pozitiva

skvělý film, výborný na odreagování. "Klajmbery" mám rád, tudíž tu nebylo co řešit. MOžná bych pár chybiček našel, ale nestojí za to. A je to film, na který se můžu dívat často (takových filmů moc není :) )

31. října 2006
plakát filmu
Ostrov
The Island
100 %

Ostrov

Hodně dobrý film poddtržený příjemným soundtrackem od Stevea Jablonskyho. Trošičku se děj pomaleji rozjížděl, ale pak jsem byl odměněn skvělou atmosférou. Nejkrásnější bylo, jak se všichni dostali z bunkru ven :) .

31. října 2006